Dovolená - kam jedete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1286
6.7.19 11:03

Pronajali jsme si chaluou na tyden v jiznich cechach. K mori kdyztak na podzim, st si prodlouzime leto :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
6.7.19 11:04

@Kfětoslava super napsany :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
6.7.19 11:06
@MarketaC4 píše:
Itálie, Egypt, Řecko :roll: to Čechy ještě pořád bere??
My letos pojedeme v létě max. na výlet do porodnice :lol:
Jinak by to letos asi vyhrála Srí Lanka.

No né každý má na to lítat daleko..od financí až po xy hodin v letadle s dětmi.
A zrovna Egypt mi nabízí rozhodně víc než Srí Lanka…

Příspěvek upraven 06.07.19 v 11:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
6.7.19 11:07
@Kfětoslava píše:
Možná to je o tom, že Srí lanka je cenově jinde, než třeba Itálie, tak proč ten výsměšný tón? Nehledě na to, že mě třeba Itálie přijde krásná a všude se najdou kouzelná místa. Když všichni budou lítat na exotiku a „nedotčená“ místa, tak se za chvíli zdevastuje už naprosto všechno… Kdysi se na nedotčená místa dostali opravdu jen dobrodruzi s úctou k přírodě. Dnes stačí mít prachy a kdejaký mastňák letí a nabourává cokoliv, hlavně že jsou super selfíčka na soc. sítě :palec:

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.7.19 11:12
@MarketaC4 píše:

A proč ne? Každý má jiné nároky na dovolenou. Já bych zase nejela na Srí Lanku, kde je nestabilní politická situace.

• Citovat
  • Upravit
56247
6.7.19 11:12
@MarketaC4 píše:

Sri Lanka jako luxus? to jeste nekoho bere:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
6.7.19 11:15
@jkra píše:
Sri Lanka jako luxus? to jeste nekoho bere:)?

No hlavně Srí Lanka v létě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.19 11:16

Lidi, kde berete tolik volna? Zvlášť když máte školní děti. Já si všechnu dovolenou vypadám na prázdniny přes školní rok a na hlavní prázdniny mám sotva 14 dni.

• Citovat
  • Upravit
15005
6.7.19 11:19
@Anonymní píše:
Lidi, kde berete tolik volna? Zvlášť když máte školní děti. Já si všechnu dovolenou vypadám na prázdniny přes školní rok a na hlavní prázdniny mám sotva 14 dni.

Já taky nebudu mít více, takže tři pracovní dny si vycrcám na jízdu pod stan a do zahraničí budu potřebovat asi 6-7 prac. dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
6.7.19 11:22
@MarketaC4 píše:

A proč by ne? Sto lidí, sto chutí. Někdo má rád tamější kuchyni, architekturu, kulturu, náturu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
6.7.19 11:26

Budujeme bydlení, takže nikam.. Jinak by asi vyhrálo Chorvatsko nebo sever Itálie. Kdysi jsme byli v Zadaru a tam to bylo super, počasí ideální, žádné extra vedro, takže můžu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
6.7.19 11:33

Kdybych neměla 3 mesíční tak určitě nějaký z řeckých ostrovů, moje srdcovka :srdce: Nádherné bylo Korfu, vysoké zelené hory jak někdě v Jižní Americe a do toho malé zátoky s bílými plážemi kde nikdo není :palec: Příští rok se snad s malou bude dát někam jet, i když to vidím spíš až na 2021 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
6.7.19 11:36

Jo a určitě jednou plánuju Kanáry! Skvělé počasí po celý rok, žádná vedra ani zimy a každý ostrov vypadá úplně jinak. Na válení na pláži Fuerteventura, na přírodu La Gomera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.19 11:37
@Anonymní píše:
Holky, kam jedete na dovolenou? Potřebuji nějaké tipy do práce.

Momentalni stav byti:-) hotel Sheraton Dubrovnik, vyhled na blizke hory, v okoli zadny hotel, hotel plaz a bazen, super…sluzby hotelu bezva, celkove famozni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.19 11:37

Zatím nikam. Nejdřív jedno dítě antibiotika. Potom druhé dítě antibiotika. A pak mi končí dovolená a musím být v práci. Jo a já jsem ráda za cokoliv - za pár dní mimo domov - nejlépe v zahraničí. Takže jsem ráda i za Slovensko. :lol: Máme často nemocné děti a letos jsme nezvládli skoro žádné výlety. Úspěšně se střídají. No ale kdyby nebyli zdraví, tak stejně nemáme dostatek peněz. Nebo spíš partner je vráží do chalupy. Takže Srí Lanka atd., ani o tom nesním. Je to mimo mé možnosti. Řecko letecky je pro nás luxus, který si nedopřejeme. V životě jsem nebyl na dovolené AI.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix