Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
chtěli bychom jet příští týden - koncem na dovču. A nevím kam? Bulharsko, Řecko? Bude ještě hezky první týden v září? Docela m láká to Řecko ale nevím kam tam. Poradíte někdo? Máme dvouletého syna.
No, do Egypta to nebude, to je jasný. ![]()
Taky by mě lákalo Řecko, ale prý tam na ostrovech docela vyfukuje.
Jakou byste chtěli pláž? ![]()
Písčitou a pěknou. Někde v Řecku je i taková ta hnusná pláž - tmavý písek - to nee. A pouvolný vstup do vody, ne kameny
a právě nechci tam kde fouká. A to nevím kde v Řecku je. Nikdy jsem tam nebyla, tak nevím. Rhodos? Kos? Kréta?
… Hmmm a teď babo raď ![]()
@ilyz My byli loni na konci září na Korfu a bylo tam nádherně. Jeden den dokonce na nás až moc
a mladšímu prckovi byl tou dobou rok ![]()
@ilyz píše:
Písčitou a pěknou. Někde v Řecku je i taková ta hnusná pláž - tmavý písek - to nee. A pouvolný vstup do vody, ne kamenya právě nechci tam kde fouká. A to nevím kde v Řecku je. Nikdy jsem tam nebyla, tak nevím. Rhodos? Kos? Kréta?
… Hmmm a teď babo raď
Ten černý písek to je sopečný a je na Santoriny, Fouká hodně na Krétě
Rhodos je hodně teplý, takže tam touhle dobou bude ještě přes 30 ![]()
Příspěvek upraven 21.08.13 v 22:32
My nedáme dopustit na Kypr, chystáme se tam kolem půlky října, taky na last minute
Na Madeiru
tam je celý rok pořád stejně krásně
…jo, ale ty písčité pláže vlastně budou problém, tak asi nic, no ![]()
@griet01 a nějaký konkrétní hotel??
něco pro děti, hřiště, brouzdaliště je pro nás taky podmínkou - malej nechce do velkého bazénu ![]()
Tak Kypr super, tam se da i v rijnu. A ja byla v zari na Rhodosu, parada, ale plaz nebyla piscita, ale takovy droboucky kaminky. Kretu nemam rada. Ty dalsi ostrovy jsou uz severneji, tam uz to pocasi zane byt sazka.
@ilyz My jsme byli v hotelu Horizon v Arillasu, to je takové menší klidné středisko a krásná písečná pláž s hooodně pozvolným vstupem do vody, ale těžko říct, jestli bude ještě nějaký pokoj volný, ale v okolí bylo spousty hezkých hotelů pro rodiny s dětmi. Konkrétně by vám poradili v cestovce, přes kterou budete chtít letět. Ale pokud se rozhodnete pro Korfu tak za sebe doporučuji si vybrat něco na severu a východní pobřeží
Podle mě je to tam nejhezčí. Ale ostatní řecké ostrovy jsou taky pěkné. Jen asi ta Kréta by pro vás moc nebyla. Dost tam fouká, bývá tam chladněji a s těma plážema je to tam někde taky divoké
Jo a hezky je taky na Lefkádě ![]()
Byla jsem na Rhodosu v 2.polovině září a super ![]()
Co si pamatuju tak foukalo na Kosu.
@ilyz píše:
@slavuska1 Nooo taky nezní špatně a hotel??:)
no my jelikož jezdíme na lasty klidně týden před odletem, tak si nevybíráme..jednou jsme byla v Paphosu, hotel Riu Cypria Maris, ten je luxusní, ale dost drahej, já letěla s máti na seniorskou slevu..jinak je hodně drahej.
Vlono jsme byli v Protarasu, hotel Paschalia, jen 3hvězda, ale fakt super, bohatý jídlo, byli jsme nadšení http://hotel.invia.cz/…tour-690252/?…
sice je asi půl kiláku od moře, ale za ty prachy super, my to vloni měli za 12000 na 12 dní, s polopenzí.
Zkušenost nemám, ale prý co jsme slyšeli na výletech, tak na Crown resort Henipa v Larnace, tam měl někdo problém s jídlem, řešila to delegátka, ale podrobnosti nevím..taky patří k nejlevnějším
jo a byli jsme tam vloni 13.-25- září, a chytli jsme tam čtyřicítky, krásně teplo, moře jak kafe..ale prý je tam v září normálních okolo 30, 40 tam prý nepamatovali.
Jela bych na Rhodos nebo na Kypr, tak je přes 30 st. ještě celé září.