Dovolená - problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.7.18 09:37

Ty jo tak busem do recka bych nejela ani nahodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.7.18 09:38

Nejsou nějaké kurzy proti strachu z létání? To už asi ale nestihneš…Já bych si zkusmo vzala kinedryl nebo jednoho malého panáka. Ale jestli je tvůj strach tak hrozný, měl by manžel pochopit a jet tam, kde není potřeba letět. A ty se mezitím snažila se strachem zabojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.7.18 09:38
@nenivolnynick píše:

S dětmi určitě ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14858
20.7.18 09:40
@Anonymní píše:
Ahoj, obracím se na Vás s problémem, který nevím jak řešit…Můj problém - bojím se létání a to tak, že z toho mám hrozné nervy a jsem schopná zrušit let, fakt hrůza (už jsem jednou zrušila)…poslední roky jsme jako rodina s malými dětmi jezdili do Itálie, Chorvatska a vše bylo ok…až letos si chlap postavil hlavu, že už nechce jet na stejná místa, ale chce jet jinam, třeba letět do Řecka…takže já teď řeším, jestli to letadlo dám, nebo raději pojedu s dětmi zase na jih, ale tentokrát sama, z čehož je chlap hotovej a nemluví se mnou. Jak to ale budu řešit příští rok a příští fakt nevím…chci aby děti k moři jezdili alespoň jednou ročně, když to jde…fakt nevím co s tím :nevim:

Kompromis. A ten není o tom, že pojedeš s dětmi sama. Pokud nedokážeš překonat strach, jeďte nekam, kde muž s dětmi poletí a ry pojedeš busem. Do Recka bus je asi přes 24h cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
20.7.18 09:40
@Anonymní píše:
Ahoj, obracím se na Vás s problémem, který nevím jak řešit…Můj problém - bojím se létání a to tak, že z toho mám hrozné nervy a jsem schopná zrušit let, fakt hrůza (už jsem jednou zrušila)…poslední roky jsme jako rodina s malými dětmi jezdili do Itálie, Chorvatska a vše bylo ok…až letos si chlap postavil hlavu, že už nechce jet na stejná místa, ale chce jet jinam, třeba letět do Řecka…takže já teď řeším, jestli to letadlo dám, nebo raději pojedu s dětmi zase na jih, ale tentokrát sama, z čehož je chlap hotovej a nemluví se mnou. Jak to ale budu řešit příští rok a příští fakt nevím…chci aby děti k moři jezdili alespoň jednou ročně, když to jde…fakt nevím co s tím :nevim:

Mam to stejne. Ten, kdo tuto fobii nema,tak nepochopi…
Ja jsem mela I diazepam,ale ani ten nepomohl. Spat jsem nemohla a byla jsem spis ubita a ten strach tam fyzicky byl porad.
Zkus zajit za doktorem, jestli by ti nepredepsal leky na spani nebo silnejsi oblbovak. A urcite zkusit doma predem. Ja jsem to nezkusila a pak jsem mela navic jeste strach, co se mnou ten prasek udela. :roll:
A jestli mate dost penez, letela bych rovnou nekam dal. Aspon 6h letu. Jednak „kdyz uz,Tak uz“ :) a pak I kvuli tem lekum. Leky na spanek jsou na 2h let zbytecne. Manzel te asi spici v naruci z letadla neponese. :)
Jedine, co mi zatim pomohlo bylo, kdyz melo letadlo hrozne zpozdeni. Cekani na let do noci. To jsem byla tak vyrizena, ze mi to bylo jedno a chtela jsem uz byt hlavne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14858
20.7.18 09:42
@nenivolnynick píše:

Ti, co maji strach z letadla, jezdi po zemi a lodí a kombinacemi vsude. Je to každopádně umornejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
20.7.18 09:44

děkuju všem za rady, já když vás čtu, tak mám chuť letět a dětem nezkazit dovolenou, ale jak to bude vypadat před odletem fakt netuším.....neletěla jsem skoro 20 let 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
20.7.18 09:45

nějaký lexaurin nebo Diazepam bych si snad vzít mohla, bez toho bych to asi fakt nedala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
20.7.18 09:49

Váš problém je řešitelný, a to psychoterapií. Vám nevadí, že je něco, co Vám takto negativně ovlivňuje život a manželství. Psychoterapie úspěšně pomáhá lidem s různými fóbiem- např. strach z pavouků, mhd, lidí, letadel, hadů, zkoušek a testů, strach z nemocí, smrti atd. atd. Nejste vůbec jediná, kdo se takto něčeho bojí, ale byl by hřích se toho strachu nezbavit. BOJUJTE! Budete na sebe hrdá a bude na Vás hrdý i Váš manžel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
20.7.18 09:51

Já to řešila lexaurinem nebo neurolem, může napsat i obvoďák. Jako úzkost tam je, hlevně před odletem a odbavením, pak už lepší. Na druhou stranu jak jsem zamedikovaná, tak se mnou nedělá nic zpoždění letu i o 3 hodiny, tam sedím vyklidněná a lidi kolem vyšilujou. A jo je lepší si vyzkoušet doma, jak reaguješ, nejlíp o volným víkendu. Dělám to taky kvůli dětem, abych jim nekazila radost a neomezovala je svým problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
20.7.18 09:53

@sediza Když já už jsem se s tím smířila, že prostě nelétám, ale když jsou děti starší, tak je opravdu nefér, že kvůli mě trpí rodina. Jsem asi sobec, když bych je zvala a sama s nimi jela jinam, i když oni to například v Itálii mají rádi, ale je pravda, že zase něco jiného nezažily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
20.7.18 09:58
@Anonymní píše:

My letali kazdy rok. Nejaky rok zpatky ale syn odmitl letat letadlem, tak jezdime autem. Je spousta krasnych mist v Evrope, ktera jsou dosazitelna autem. Navic autem clovek pobere vice veci nez letadlem.
Tvuj manzel by mel respektovat tvuj steach z letani a nenutit te. A detem, si myslim, ze je jedno, u ktereho more se cachtaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
20.7.18 10:08

Já z létání taky nadšená nejsem. Před dětmi jsem to řešila trochou alkoholu. Teď se přemůžu. To samé braní krve (nemám žíly) :roll:

Zkus si nechat předepsat nějaké uklidňující jednorázové léky. Byla by to škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
20.7.18 10:15

vyraz o den dřív busem a děti ať s tátou letí,dejte si sraz na letišti nebo v cíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
20.7.18 10:20
@sediza píše:
Váš problém je řešitelný, a to psychoterapií. Vám nevadí, že je něco, co Vám takto negativně ovlivňuje život a manželství. Psychoterapie úspěšně pomáhá lidem s různými fóbiem- např. strach z pavouků, mhd, lidí, letadel, hadů, zkoušek a testů, strach z nemocí, smrti atd. atd. Nejste vůbec jediná, kdo se takto něčeho bojí, ale byl by hřích se toho strachu nezbavit. BOJUJTE! Budete na sebe hrdá a bude na Vás hrdý i Váš manžel!

prosím o kontakt, kde dělají tyto zázraky na počkání. Já znám i důvod fobie, 600 za hodinové sezení, tisíce v prd.eli a výsledek 0 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí