Prázdninový mejdan... aneb jak se máte?

122419
19.7.18 23:43

Léto trávím se svou dcerkou, ode dneška jsme u našich v Jesenících. Pobyt v přírodě by se mi líbil - za mlada jsem dost chodíval po horách. Teď si musím počkat, až mi dcerka trošku vyroste. Ještě toho moc neujde - jedině, že bych ji nosil na zádech. :mrgreen: . Sex jsem s partnerem v přírodě už měl, ale to jsme ještě byli mladí. Teď nevím, jestli bych to znova zkoušel. :mrgreen: Inu, každý věk má své. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
802
20.7.18 00:00

Jsem 29tt, doma tříletého a kvůli němu se snažím být pořád venku. Už mě to ale začíná dost zmáhat… Naštěstí můžu jezdit pár km k našim na zahradu k bazénu ;) moře jsme absolvovali.v červnu, teď už bych to nezvládla. Ale proběhl tam i ten sex v přírodě, večer, cestou z pláže. Malého hlídala švagrová, prostě paráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
20.7.18 05:56

Zitra se stehuju s mladsim na chatu, u more jsem s nim byla 2 tydny v cervnu. Puvodne jsem na chate chtela byt uz od zacatku cervence a jezdit odtud do prace, ale z ruznych, hlavne pracovnich, duvodu to neslo, vysel nam jen prodlouzeny vikend. Manzel si letos v lete dovolenou brat nechce, zatim, ma starosti v praci. Proti sexu v prirode by stopro nic nemel, stejne jako proti sexu kdekoliv jinde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.7.18 06:39

Léto doma nebo na chatě se synem a rodinou..na konci srpna na 15 dní do Tuniska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
20.7.18 06:59

Jen tis zavidim… v Bavorsku zacinaji prazdniny az za tyden, takze za pul hodiny vypravim skolaka do skoly, odvezu batole k chuve a hura do prace. V lete mam jen 2 tydny volna a protoze nejsou finance, stravime je u tchyne a budeme vyletovat. Uz aby to bylo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.7.18 06:59
@růžový achát píše:
Ahoj přátelé, jsem dlouho na své chatě mimo civilizaci, je to tady nádherné, přesto mi chybí ten lidský cvrkot… pište kde trávíte léto, kde byste ho trávit chtěli, co vás monentálně trápí a jestli máte řešení, prostě všechno… i pánové jsou vítaní,,, třeba by mne zajímal jejich nazor na sex s partnerem v přírode a prakticke zkušenosti, rady a nápady :* :srdce:

Prazdniny mi zanedlouho skončí, takže závidím. Za týden touhle dobou budu po noční. Jinak jsme si užili moře i české luhy a háje. Čeká nás letos poprvé školka, jsem zvědavá, jak lehce do procesu vklouzneme. Další dovolená asi až o Vánocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
20.7.18 07:02

Do Tunisu v srpnu? To snad nikdo nejezdí kvůli vedru ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.7.18 07:13

@LennyL1 my byli v srpnu v Egyptě, v červenci v Tunisu a v pohodě :lol:

@růžový achát travime první léto v novém domě :dance: každy den dlouhé procházky v přírodě s dětmi a zbrusu novým psem, snídaně na terase, večerní pohodicka v prosluněné ložnici. Jediné, co mne zatím trápí je chybějící plot, protože neustale nahanim děti nebo štěně kolem pozemku :lol: ale ten bude do měsíce stát, takže vlastně mne netrápí vůbec nic. A sex v přírodě já nerada, nepohodlné a možnost breberek - nic pro mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.7.18 08:53

@růžový achát správně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
20.7.18 10:52
@růžový achát píše:
@Tichošlápek Ty breberky … to je co :P ?Jako bjouci a pavouci a mjavenci?

A klíšťata, brabenci a vosy, který jsou obvykle ti jediní, kdo si na podobnejch akcích dobře zapíchá :P

Jen ještě doplnění k prázdninám: Kromě posledního týdne před prázdninama a prvního o prázdninách je to pracovní pro oba (krom víkendů), takže utilizujeme au-pair doma a nějaký příměstský tábory :?

Příspěvek upraven 20.07.18 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.7.18 11:55

Byli jsme s přítelem tři dny na chatě, do Prahy se nám zpátky teda fakt nechtělo :? Na milování ale bohužel nedošlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
20.7.18 12:46
@LennyL1 píše:
Do Tunisu v srpnu? To snad nikdo nejezdí kvůli vedru ne?

Byli jsme tam v loni též v srpnu .. po počátečním šoku,kdy jsme vylezli z letadla a to vedro nás,, praštilo ,,
Jsme si brzy na Africké klima zvykli a v pohodě :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí