Dovolená s dětmi přes slevové servery?

4
10.8.12 09:57

Dovolená s dětmi přes slevové servery?

Nemáte někdo zkušenost s kvalitní dovolenou zakoupenou přes slevový obchod? Rádi bysme s dvouletým synem do konce léta ještě někam za dobrou cenu vyjeli, ale bojím se, abych se nenapálila. Slyšela jsem dost stížností na nákupy přes slevové servery. Budu ráda za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17363
10.8.12 10:06

Byli jsme přes slevomat, s 10-ti měsíční dcerou a v pohodě. Bylo to ale jen tady po čechách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
10.8.12 10:14

My jsme byli loni i letos (i s prckem) a v pohodě, jednou přes Pepa.cz, jednou přes Slevomat. Bez problémů. Ale také mám zkušenosti jen s dovolenou v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
10.8.12 10:21

Taky jsme byli již 2× a vždy v pohodě. Ale zatím jen v ČR. Slevomat.cz a Pepa.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.8.12 10:25

Nám by to taky nevadilo jen v ČR nebo SR, ideálně Vysočina nebo hory. Tak to mi potvrzujete moji domněnku, na Pepa.cz a Slevomat jsem slyšela víc pozitivních hodnocení. Tak možná mrknu, co aktuálně nabízí. Nechci, abych místo pokoje s příslušenstvím a snídaní dostala sociální zařízení na chodbě a jídlo, co se nadá jíst :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.8.12 10:30

My byli letos v Jeseníkách přes newgo.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
10.8.12 10:33

My jsme taky byli v čr s malou a super :-) přes pepa.cz ;)

• Citovat
  • Upravit
4
10.8.12 10:45

Tak jsem teď koukala na nabídku Pepa.cz a asi bych zkusila výlet na SK se vstupem do vodního ráje a zoo :-) Azaujalo mě, že garantují vrácení peněz, kdybysme nebyli spokojeni se službou. To se mi líbí, pokud to tak opravdu funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
10.8.12 10:49

@Ellei toho se neboj, já tedy slyším jen pozitivná ohlasy, snídaně na chodbě Tě nečeká. Jen by šla spíš do známějších sereverů jako je zmíněný Slevomat a Pepa, pak je dobrý Vykupto, Mydeals a AMplion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.8.12 10:56

Díky moc :-), asi do toho půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
10.8.12 12:38

Ahoj Ellei!
My jsme byli letos na Slovensku s voucherem od Vyhodneslevy.cz a bylo to super. Měli jsme pobyt v Tatragolfu pod Tatrami a všechno bylo v pořádku. Přeju příjemnou dovolenou! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.9.12 14:30

My byli s dětma 6m a 28m v Jeseníkách od Vykupto - a super, ale jinak jsem na Vykupto moc pozitivního neslyšela, od ostatních…a ještě je dobrej Slevopolis, tam jsem měla v jedná restauraci velkej problém, a za 2 dny jsem měla peníze zpátky na účtě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí