Dovolená u Bibione?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
30.5.17 14:54

Dovolená u Bibione?

Dobrý den, letos plánujeme dovolenou v Itálii, Benátsko - Bibione. Jelikož jsme nováčci, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenosti letecky? Nechceme podstupovat dlouhou cestu autem. Letenky jsem už tak nějak zjištovala, ale co mě nejvíc trápí, jak se dostat z letiště na to Bibione. Funguje tam místo autobusu a vlaku třeba i taxi? Jestli je tu někdo, kdo už to zažil, moc moc prosím, dejte vědět. Máme tři děti, ale v tom nevidím problém, jsou to docela kliďasky. Jenom se mi nechte tahat všechny kufry přes celou Itálii. Předem moc moc děkuji za rady a typy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8660
30.5.17 15:05

@Esmeralka my tedy jezdime na sever Italie autem a je to naprosta pohoda okolo 8 hodin, nalozime si co potrebujeme a jsme mobilni…jinak k tvemu dotazu, z letiste v Benatkachbse da jet busem, je to asi 100km nebo i z Trevisa se da jet busem…pro me ale nemyslitelne s detmi a velky nekomfort a casove taky zadna bomba ve srovnani s cestou autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
30.5.17 15:09
@Esmeralka píše:
Dobrý den, letos plánujeme dovolenou v Itálii, Benátsko - Bibione. Jelikož jsme nováčci, ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenosti letecky? Nechceme podstupovat dlouhou cestu autem. Letenky jsem už tak nějak zjištovala, ale co mě nejvíc trápí, jak se dostat z letiště na to Bibione. Funguje tam místo autobusu a vlaku třeba i taxi? Jestli je tu někdo, kdo už to zažil, moc moc prosím, dejte vědět. Máme tři děti, ale v tom nevidím problém, jsou to docela kliďasky. Jenom se mi nechte tahat všechny kufry přes celou Itálii. Předem moc moc děkuji za rady a typy :lol:

Mně by přišlo stresovější se štrachat s dětma na letiště, z letiště, transfer sem a tam než to napakovat doma a za pár hodin být na místě. Cestujeme se 4 dětmi autem mnohonásobně delší trasy a je to v pohodě. Zastavíš kde potřebuješ a hlavně si mobilní na místě. Mě představa týdne v Bibione bez možnosti úniku fakt děsí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.5.17 15:12

A jak platíte mítné na dálnících, je mi jasný, že tady bychom museli koupit dálniční známku praha, rakousko, itálie, nebo se pletu? děkuji ráda si nechám poradit
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
30.5.17 15:17

@Esmeralka Letecky s wizzair do,,Benátek" (Treviso), odtud autobusem bezproblémů do blízkých letovisek. Nebo ještě lépe zamluvte půjčení nějakého malého auta (na letišti je více půjčoven) a budete s emoci dopravovat sami, v případě nepříznivého počasí na výlety atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
30.5.17 15:23

Taky si myslim, ze letecky casove nic neusetris. Navic budes omezena vahou kufru, nikam si nebude moct zajet na vylet. Jsme z Moravy a na sever Italie jezdime cca 10 hodin. Dalnicni znamky koupis u nas i Rakouske, maji 10denni. V Italii pri vjezdu na dalnici nafasujes listecek, pri vyjezdu jedes kolem kasy kde zaplatis. Hotove nebo kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.5.17 15:24

Tak když uz bych letela tak rozhodne nekam dal nez k ošklivému mori u Bibione :roll:

• Citovat
  • Upravit
8660
30.5.17 15:25

@Esmeralka platis v Italii na sjezdech vzdy podle ujete vzdalenosti na exitu jsou platebni brany, pro rakousko dalnicni znamka a pripadne ta jedina platba za tunel opet cash nebo kartou…zadny problem, zvladne to i negramotny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
30.5.17 15:28
@Hanka1 píše:
Tak když uz bych letela tak rozhodne nekam dal nez k ošklivému mori u Bibione :roll:

Žejo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.5.17 15:33

Super, děkuji, neříkám, máme dobrý auto, taky bych se toho nebála, ale manželovi se moc nechte potit v autě:-) a jak jezdíte s dětmi? na noc nebo brzy ráno? Jsou na dálnicich fronty, nebo se to dá zvládnout? To mě taky děsilo, že si ani nikam nezajedem a budem uvězněný na jednou místě. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
30.5.17 15:40
@Esmeralka píše:
Super, děkuji, neříkám, máme dobrý auto, taky bych se toho nebála, ale manželovi se moc nechte potit v autě:-) a jak jezdíte s dětmi? na noc nebo brzy ráno? Jsou na dálnicich fronty, nebo se to dá zvládnout? To mě taky děsilo, že si ani nikam nezajedem a budem uvězněný na jednou místě. :lol: :mavam:

Jezdíme na noc. A musím říct, že oproti cestě do Chorvatska je cesta do Itálie úplně pohodová. Alespoň nás tam ještě nikdy nic nepřekvapilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
30.5.17 15:46

My teda jezdime pres den. Nejak si nedokazu predstavit ze po probdele noci cekam do odpoledne nez se budeme moct ubytovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
30.5.17 16:01

Ahoj, my jsme byli v Bibione s dětmi dvakrát. Jezdíme autem na noc, je to pohodová cesta, střídáme se s mužem a děti se krásně vyspí, ráno pak koukají z okna. Máme s sebou vše a navíc i kola, které se zrovna v Bibione dost hodí. Ale to moře mě už odradilo a víckrát už tam nechci. Letecky do Bibione za mě ne, to fakt radši někam dál. My teď jezdíme Chorvatsko, kde je moře o dost čistější (ale i studenější)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
30.5.17 16:12

@Hanka1 a nam se tam libi!!lpni jsme byli letecky v Recku a vubec se nam nelibilo..all inclusive strava super, ale kameny, vitr(ostrov)…ten pisek v italii je k nezaplaceni…a taky moznost vecer si vyjet a zabavit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
30.5.17 20:14

@Esmeralka my teda jezdime rano a odpo/navecer jsme tam, ten sever italie mame jako takovou doplnkovou dovcu, casto jsme tam vyjeli treba v zari nebo uz v cervnu, prave proto, ze je to kousek autem :) kolona muze vyt ale nezazila jsem zdrzeni vice nez treba hodinu…no a parit se v aute? Vzdyt mate klimu, nebo ne? :D jezdivali jsme na sever italie uz jako deti s rodici a to starym favoritem, to bylo horsi :lol: My teda letos jedeme do Jesola a s morem jsem naprosto spokojena, nerekla bych, ze je horsi nez na treba na Kanarech nebo Bahamach :mrgreen: libi se mi, ze je tam ten morsky zivot, musle na plazi a ty plaze pro male deti ideal, da se popojet na mene rusna mista, ale pro me je dulezitejsi byt ve meste a mit vse po ruce nez byt na nejake odpadle romanticke plazi…bez deti jsme cestovali jinak, ale ted proste prevazuje touha po tom klidu a pohodli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová