Dovolená u moře 2016

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
7.3.16 19:13

Aktuální mapa migrantů je zatím zbytečná. Jak se oteplí a do léta může být trasa jiná. Každopádně jsem našla tohle… https://cs.wikipedia.org/…%C3%AD_krize
Z Polska mám obavu, aby vyšlo počasí. Co nějaký ostrov klidně u Itálie, Řecka,…, který není přímo na trase a migranti tam nejsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.3.16 11:36

kam v tehle dobe

Ahoj. prosim o napady a rady.mam 3 lezou holcicku a mozna budu v lete znovu tehu:)urcite chceme k mori.ale zaroven se dost bojim..uprchlici. tetoristi a nove virus zika.je vubec nejaka destinace bezpecna??:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.3.16 09:16

Já myslím, že za chvíli nebude bezpečné ani vylézt z baráku :( Letos pojedeme s dětma do Bulharska, poprvé v životě poletíme, ještě bych chtěla, aby to děti taky zažily, protože si myslím, že už bude jen hůř a budeme rádi za Čechy(které budou brzy přecpané a třeba na horách to bude jak na Václaváku, takže žádný požitek pro milovníky přírody :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
30.3.16 19:30

?

Bezpecny je asi Kyle nebo kanary.ale zda je v done terorismu vhodne vub ec lezt na letiste:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 21:54
přesně…s dětmi je to jiné..
@Fannta píše:
ASi se budem muset naučit s tím žít. Je to jako loterie. Nikdo neví, kdo bde příště na řadě. Nejspíš nechodit tam, kde se shromáždďuje více lidí. Ale ani to není záruka. Zajímalo by mě, kolik Čechu se letos usídlí v Chorvatsku. Myslím, že hodně lidí to neřeší a prostě jedou tam jako každý rok. Asi bych to taky tak brala. Ale když jsou děti, člověk se nějak tak víc bojí o ně.

@Fannta

• Citovat
  • Upravit
1.4.16 16:56

Chorvatsko s dětmi?

Možná se vám děvčata bude hodit informace o nejlepších letoviscích a plážích vhodných pro dovolenou v Chorvatsku s dětmi Kromě informací si na webu můžete vyhledat zájezd nebo ubytování v soukromí, případně nakouknout do slev na zájezdy k Jadranu.

Souhlasím s GraceM, také na dovču jezdíme mimo sezónu - poloprázdné pláže, klid, pohoda a slunce už tak nepálí :-) Viz foto z Chorvatska, kde máme pláž jen sami pro sebe. I náš pes si to moc pochvaloval :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabčul
5.4.16 14:18

Dovolená 2016 Chorvatsko

My jezdíme na ostrov Rab do plně vybaveného karavanu v kempu Padova, je to tam skvělé pro děti, pozvolný vstup do vody s polopísčitou pláží a ve vodě písek, díky tomu ani ježek a dá se do vody v pohodě bez bot… Do překrásného města Rab taky kousek… jsme tam moc spokojený, natolik že jsme si tam letos pronajali parcelu na celou sezonu :) Pokud by jste měli zájem zbytek termínů kdy nepojede naše rodina budeme pronajímat. Mám na FB udělané stránky :) ***

Editace adminem 5.4. 2016 11:16. - odstranění odkazu

• Citovat
  • Upravit
5.4.16 21:50

Bulharsko autem

Ahoj, my každé dva roky vyrážíme s partou lidí autama do Bulharska. Minule nás bylo 23 a 4 auta. Tentokrát to vypadá na tři auta v termínu 15.7.- 31.7.
Náklady jsou cca 10.000 Kč za auto. Ubytování ve vilce kolem 10 tis. za pokoj. Kapesné nám minulý rok vyšlo na 12 tis (pro mne, přítelkyni a 3 letou dcerku).
Pokud by tě taková idea zaujala a chtěla by ses třeba zapojit, tak stačí napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.4.16 17:21

Zdravím, koukám, že se bojí víc lidí, nejsem v tom sama :) jezíme do Chorvatska s dětmi 4,11 a letos se fakt bojím těch uprchlíků, loni jsme nebyli, dcera onemocněla DM1 nebylo nám doporučeno od dr cestu k moři, tak že si toletos vynahradíme a ono zase tohle, uprchlíci, teroristi, největší obavu mám z cesty, jedeme sami autem o to asi horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.4.16 19:38

nevim

Chorvatsko asi bezpečně. ale zas komáři a zika. hrůza. fakt nevím co :( možná maďarsko..jezera a termaly.ale moře ne moře no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.4.16 09:39

Četla jsem příspěvek na nettu, že Chorvatsko bezpečné je a je o něj letos veliký zájem a lidi nemají čekat na poslední chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.4.16 12:42

O jaké místo se jedná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.4.16 13:06

Co si myslíte o Bulharsku? Přesněji Přímorsko(je to docela u hranic s Tureckem)-máme dilema, jestli to nezrušit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.16 16:57

Vyloučit nejde nic. Ale na takovou akci by to musel být fakt šílenec.
Jinak Primorsko mi přijde přelidněné a těžce přeautěné. Minulý rok nebylo, kde zaparkovat a byly plný i parkoviště co se vybudovaly rok před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
20.4.16 21:21
@Fannta píše:
http://www.novinky.cz/…ozvedka.html

to je strasneeee:((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek