Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak to je mi moc líto, hlavně, že je malá v pořádku! U nás v rodině mají všichni pejsky a děti byly vždycky unešené když se vracely od babiček, tak jsem čekala, že jednoho dne si prosadí svoje
Odolávala jsem asi dva roky..
Nějak nám to ale nedošlo s tím létem, naše fenka je na nás právě taky dost závislá, takže se bojíme ji dávat do psího hotelu. Možná letos to Chorvatsko vynecháme a příští rok začnu hledat včas, abychom našli něco vhodného i pro pobyt s pejskem. Jsme z Prahy. A díky za tip na lokality v Chorvatsku, koukám, že jste tam pomalu jak doma
Já byla jen jednou s rodiči takhle autem a to mi bylo asi osmnáct, takže před dvaceti lety..
Ahoj holky. My jedeme letos do Bulharska. Hledala jsem týden, cestovka má vypsané termíny, lze i rezervovat a pak vám volají, že místo už není (EximTours). Doteď jsem nepochopila vysvětlení, proč tam ten termín včetně detailů a možnosti rezervace vlastně mají (když už měli termín na hotel, byl o 8 tisíc/osoba dražší, než co jsem vybrala). Nakonec jsme našli hotel přímo na pláži, 4,5 hvězdy. Ale kdo by chtěl, ať neváhá vybírat, mizí to vcelku rychle. Takže nějaký last minute asi nehrozí - možn něco zbytkového. Jsem na to zvědavá ![]()
Určitě ještě najdeš vhodné ubytování, pokud se děcka těší, tak jim nekaž radost, mě akorát ted brzdí rozhodování skrz ty uprchlíky atd. dost se toho bojím, ale říkám si, že na konci června a ještě v takové díře nic nehrozí…snad jen ta cesta horší, nene nejsme tam jak doma, akorát jsme byli dvakrát za sebou a předtím taky za svobodna ještě
a ted jsme chtěli na Krk, že je to blízko od nás relativně
Jj, je to přesně, jak píše Linda. Lastminute se úplně zkazil. Už minulej rok to stálo za prd. Nechtěli sme nic organizovat a prostě koupit něco u cestovky den dva předem a letět.
Dopadlo to tak, že sme se na cestovky vykašlali a vyrazili po vlastní ose. V soukromí je volného ubytování mraky.
Letos už na cestovky kašleme přímo a jedem zase sami.
Říkaji že Chorvatsko je zatím bezpečné, spíš se bojím ty cesty no a Itálii ted nedoporučují, prý tudy jde hodně migratů ![]()
Odkaz nemám žádný, tojsem zaslechla, zkus najít na nettu něco
@MS-fanousek my porad zili v predstave, ze je cas a pri hledani jsem docela narazila. Cestovani na vlastni pest by nebylo pro nas, alepson ted, s narocnym batoletem:) Navic v aute.. Stacilo mi s nim jet autem do Madarska
Ahoj holky, poraďte nějaké destinace na dovolenou. Rádi bychom konkrétní místa, kde jste byli spokojeni. Zajímáme se o Itálii nebo Chorvatsko. Nějaké místo, ne moc turistické s pozvolným přístupem do moře, vhodné pro malé děti. Děti mají 6 a 2 roky. Asi raději apartmán, vařit můžeme sami. Jeli bychom autem, takže s parkovacím místem. Díky za vaše doporučení ![]()
Tak to doporučuji tu STAROU NOVALJU NA OSTROVĚ PAG s tak malýma dětma naprosto ideální, měla bych i kontakt na ubytko pokud b jste chtěli
Tak to doporučuji tu STAROU NOVALJU NA OSTROVĚ PAG s tak malýma dětma naprosto ideální, měla bych i kontakt na ubytko pokud b jste chtěli
@LindaPraha v cestování na vlastní pěst nebo přes cestovku není moc rozdílů.
Když cestuješ s cestovkou, tak jim musíš říct co chceš a vybrat si.
Když cestuješ po vlastní ose, tak si musíš umět vybrat a říct co chceš.
No a u cestovky jim navíc zaplatíš minimálně 25% navrch.
Ahoj, jak už jsem psala dříve, my jedem na ostrov Pag, Stara Novalja. Myslím si, že Chorvatsko je mnohem bezpečnější, než Itálie. Taky jsem slyšela, že tudy jdou uprchlíci. Navíc, že v Itálii, Španělku mají zaútočit Islamisté..
http://www.novinky.cz/…-popira.html
No nevím, ale na každém šprochu, pravdy trochu… Mám dvě malé děti a myslím, že to Chorvatsko je jistější. Jinak my jedem v noci, přes den si to s těmi čertíky nedokážu představit a taky kvůli horku. Budem se s manželem střídat a když bude nejhůř, zastavíme u dobře osvětlené benzínky… Hrozně se už těším!
Jinak jak jste tu řešili, zda přes cestovku a nebo na vlastní pěst, vidím v tom jediný rozdíl a to že dáte spoustu peněz cestovce za nic… Já jsem si najela na stránkyhttp://www.novalja-pag.net/hr/staranovalja.html
a oslovila jsme jednotlivé apartmány. Většinou se to pohybuje kolem 50E/noc/apartmán, samozřejmě dle velikosti. Kdyby chtěl někdo poradit tak pisnětě…
![]()
@Gabčul píše:
My jezdíme na ostrov Rab do plně vybaveného karavanu v kempu Padova, je to tam skvělé pro děti, pozvolný vstup do vody s polopísčitou pláží a ve vodě písek, díky tomu ani ježek a dá se do vody v pohodě bez bot… Do překrásného města Rab taky kousek… jsme tam moc spokojený, natolik že jsme si tam letos pronajali parcelu na celou sezonuPokud by jste měli zájem zbytek termínů kdy nepojede naše rodina budeme pronajímat. Mám na FB udělané stránky
***Editace adminem 5.4. 2016 11:16. - odstranění odkazu
Ahoj mohu pprosit o odkaz na fb ohledne toho chorvatska. Jestli bys mi to hodila do zprávy tady se to asi smazalo děkuji ![]()
@TKovalova píše:
Ahoj, jak už jsem psala dříve, my jedem na ostrov Pag, Stara Novalja. Myslím si, že Chorvatsko je mnohem bezpečnější, než Itálie. Taky jsem slyšela, že tudy jdou uprchlíci. Navíc, že v Itálii, Španělku mají zaútočit Islamisté..
http://www.novinky.cz/…-popira.html
No nevím, ale na každém šprochu, pravdy trochu… Mám dvě malé děti a myslím, že to Chorvatsko je jistější. Jinak my jedem v noci, přes den si to s těmi čertíky nedokážu představit a taky kvůli horku. Budem se s manželem střídat a když bude nejhůř, zastavíme u dobře osvětlené benzínky… Hrozně se už těším!
Jinak jak jste tu řešili, zda přes cestovku a nebo na vlastní pěst, vidím v tom jediný rozdíl a to že dáte spoustu peněz cestovce za nic… Já jsem si najela na stránkyhttp://www.novalja-pag.net/hr/staranovalja.html
a oslovila jsme jednotlivé apartmány. Většinou se to pohybuje kolem 50E/noc/apartmán, samozřejmě dle velikosti. Kdyby chtěl někdo poradit tak pisnětě…
@TKovalova Ahoj mohu se prosím zeptat, zda mas nejake odkazove stranky kde vyhodne hledat ubytovani v chorvatsku. Chtěli bychom jet prave letos poprvé a s malou 3,5 roku
@Deniska10 Ahoj, no nejlepší stránky jsou podle mě tyto:http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/
Jinak jsem dohledávala konkrétní místo přímo v té staré Novalje a ty jsou tyto:
www. novalja-pag. net/hr/staranovalja. html.
My jedem do té Staré Novalje, protože budeme mít soukromou pláž 40 m daleko a 3km autem je pláž Povljanka kde je pozvolný vstup do moře s písčitou pláží… Což pro malé děti super. Ještě jsem měla vybraný jiný penzion, 40e/noc i s klimatizací v ceně. Můžu ti poslat konkrétní odkaz…