Dovolená u moře 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.5.16 14:57

Jj, je to přesně, jak píše Linda. Lastminute se úplně zkazil. Už minulej rok to stálo za prd. Nechtěli sme nic organizovat a prostě koupit něco u cestovky den dva předem a letět.
Dopadlo to tak, že sme se na cestovky vykašlali a vyrazili po vlastní ose. V soukromí je volného ubytování mraky.
Letos už na cestovky kašleme přímo a jedem zase sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.5.16 08:00

Říkaji že Chorvatsko je zatím bezpečné, spíš se bojím ty cesty no a Itálii ted nedoporučují, prý tudy jde hodně migratů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.5.16 10:32

Odkaz nemám žádný, tojsem zaslechla, zkus najít na nettu něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26251
11.5.16 11:26

@MS-fanousek my porad zili v predstave, ze je cas a pri hledani jsem docela narazila. Cestovani na vlastni pest by nebylo pro nas, alepson ted, s narocnym batoletem:) Navic v aute.. Stacilo mi s nim jet autem do Madarska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
11.5.16 12:47

Ahoj holky, poraďte nějaké destinace na dovolenou. Rádi bychom konkrétní místa, kde jste byli spokojeni. Zajímáme se o Itálii nebo Chorvatsko. Nějaké místo, ne moc turistické s pozvolným přístupem do moře, vhodné pro malé děti. Děti mají 6 a 2 roky. Asi raději apartmán, vařit můžeme sami. Jeli bychom autem, takže s parkovacím místem. Díky za vaše doporučení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.5.16 13:48

Tak to doporučuji tu STAROU NOVALJU NA OSTROVĚ PAG s tak malýma dětma naprosto ideální, měla bych i kontakt na ubytko pokud b jste chtěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.5.16 13:48

Tak to doporučuji tu STAROU NOVALJU NA OSTROVĚ PAG s tak malýma dětma naprosto ideální, měla bych i kontakt na ubytko pokud b jste chtěli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.16 16:14

@LindaPraha v cestování na vlastní pěst nebo přes cestovku není moc rozdílů.
Když cestuješ s cestovkou, tak jim musíš říct co chceš a vybrat si.
Když cestuješ po vlastní ose, tak si musíš umět vybrat a říct co chceš.
No a u cestovky jim navíc zaplatíš minimálně 25% navrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
14.5.16 13:30

Ahoj, jak už jsem psala dříve, my jedem na ostrov Pag, Stara Novalja. Myslím si, že Chorvatsko je mnohem bezpečnější, než Itálie. Taky jsem slyšela, že tudy jdou uprchlíci. Navíc, že v Itálii, Španělku mají zaútočit Islamisté..
http://www.novinky.cz/…-popira.html
No nevím, ale na každém šprochu, pravdy trochu… Mám dvě malé děti a myslím, že to Chorvatsko je jistější. Jinak my jedem v noci, přes den si to s těmi čertíky nedokážu představit a taky kvůli horku. Budem se s manželem střídat a když bude nejhůř, zastavíme u dobře osvětlené benzínky… Hrozně se už těším!
Jinak jak jste tu řešili, zda přes cestovku a nebo na vlastní pěst, vidím v tom jediný rozdíl a to že dáte spoustu peněz cestovce za nic… Já jsem si najela na stránkyhttp://www.novalja-pag.net/hr/staranovalja.html
a oslovila jsme jednotlivé apartmány. Většinou se to pohybuje kolem 50E/noc/apartmán, samozřejmě dle velikosti. Kdyby chtěl někdo poradit tak pisnětě…
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
17.5.16 17:44
@Gabčul píše:
My jezdíme na ostrov Rab do plně vybaveného karavanu v kempu Padova, je to tam skvělé pro děti, pozvolný vstup do vody s polopísčitou pláží a ve vodě písek, díky tomu ani ježek a dá se do vody v pohodě bez bot… Do překrásného města Rab taky kousek… jsme tam moc spokojený, natolik že jsme si tam letos pronajali parcelu na celou sezonu :) Pokud by jste měli zájem zbytek termínů kdy nepojede naše rodina budeme pronajímat. Mám na FB udělané stránky :) ***Editace adminem 5.4. 2016 11:16. - odstranění odkazu

Ahoj mohu pprosit o odkaz na fb ohledne toho chorvatska. Jestli bys mi to hodila do zprávy tady se to asi smazalo děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
17.5.16 17:46
@TKovalova píše:
Ahoj, jak už jsem psala dříve, my jedem na ostrov Pag, Stara Novalja. Myslím si, že Chorvatsko je mnohem bezpečnější, než Itálie. Taky jsem slyšela, že tudy jdou uprchlíci. Navíc, že v Itálii, Španělku mají zaútočit Islamisté..
http://www.novinky.cz/…-popira.html
No nevím, ale na každém šprochu, pravdy trochu… Mám dvě malé děti a myslím, že to Chorvatsko je jistější. Jinak my jedem v noci, přes den si to s těmi čertíky nedokážu představit a taky kvůli horku. Budem se s manželem střídat a když bude nejhůř, zastavíme u dobře osvětlené benzínky… Hrozně se už těším!
Jinak jak jste tu řešili, zda přes cestovku a nebo na vlastní pěst, vidím v tom jediný rozdíl a to že dáte spoustu peněz cestovce za nic… Já jsem si najela na stránkyhttp://www.novalja-pag.net/hr/staranovalja.html
a oslovila jsme jednotlivé apartmány. Většinou se to pohybuje kolem 50E/noc/apartmán, samozřejmě dle velikosti. Kdyby chtěl někdo poradit tak pisnětě… :dance:

@TKovalova Ahoj mohu se prosím zeptat, zda mas nejake odkazove stranky kde vyhodne hledat ubytovani v chorvatsku. Chtěli bychom jet prave letos poprvé a s malou 3,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.5.16 21:18

@Deniska10 Ahoj, no nejlepší stránky jsou podle mě tyto:http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/
Jinak jsem dohledávala konkrétní místo přímo v té staré Novalje a ty jsou tyto:
www­. novalja-pag. net/hr/sta­ranovalja. html.
My jedem do té Staré Novalje, protože budeme mít soukromou pláž 40 m daleko a 3km autem je pláž Povljanka kde je pozvolný vstup do moře s písčitou pláží… Což pro malé děti super. Ještě jsem měla vybraný jiný penzion, 40e/noc i s klimatizací v ceně. Můžu ti poslat konkrétní odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.5.16 18:37

Mrkněte na stránky www.sumartin-hr.cz, jsou tam ještě volná místa na sezonu i po sezoně. Od apartmánů jsou dvě pláže, jedna cca 50m od pláže, druhá cca 100m, krásné oblázkové pláže s pozvolným vstupem do vody a bez ježdků, takže pro děti ideální. Navíc je tam víc klidu než na Makarské nebo na Bolu, kam mi bohatě stačilo udělat si jednodenní výlet. My byli loni autem v té době s 10 měsíční holčičkou a cestu zvládla v pohodě. Chvilku si hrála, chvilku spala, když byla protivná, tak jsme zastavili a trochu se prošli venku, pochovali ji… přes noc to bylo uplně v pohodě, přes den jsem ji neustále hlídala, aby jí nebylo vedro, aby na ni někde nefoukalo okýnkem… ale zvládli jsme to v pohdoě tak doufám, že to letos bude stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
28.6.16 12:18

Holky, jedee nekdo na dovcu autem¨? radi bysme jeli, ale mam trochu obavy jet sami s detmi,,, kdyz nezname cestu- co kdyby náhodou neco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.6.16 12:20
@Andull píše:
Holky, jedee nekdo na dovcu autem¨? radi bysme jeli, ale mam trochu obavy jet sami s detmi,,, kdyz nezname cestu- co kdyby náhodou neco..

uz ti pisu do druhe diskuse, abyste si poridili navigaci :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí