Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Andull my jedeme zatím dvě auta a klidně přibereme dalšího.
@Ali-Ali úplně bez problémů se udrží. naposledy sme jeli ve skupince 4 aut, najeli sme přes 5 tis. km a fungovalo to skvěle.
@kornelije @Regina Hero Maďarsko, Srbsko, Bulharsko, Rumunsko. Letos to bude více pobytové a cílem je Ravda. Minule sme si dali takový jiho-severní trip Bulharskem. Začali jsme skoro na Tureckých hanicích a končili v Balčiku.
Příští rok by měla být zas větší skupinka, tak možná zamíříme ke Středozemnímu moři
@MS-fanousek vynechej Srbsko a právě tam ve čtvrtek vyrážíme… ![]()
@kornelije ne… kde se nám líbí, tam zastavíme a přespíme… ani nevíme přesně, kam vlastně pojedeme… rozhodujeme se vždy až na místě…
@kornelije pár vybraných fotek máme v uzavřené skupině na fcb, jinak to nepublikujeme. Malej výběr sem dával na modrého koníka.
@MS-fanousek diky..my sme jeli na rychlo a ani jsme nedojeli. Malinka cestu nezvladla tak jsme si udělali dovcu na Moravě..i proto jsme chtěli jet autem.. Otocili jsme v Rakousku a dal nepokračovali.
@Ali-Ali budete se divit ale fakt sme našli.. A dokonce i vekove s nami i s dětma podobnou rodinku.. Neslo o to se nalepit a jet..jasne ze cesta byla prostudovana..spis šlo o to ze co kdyby něco…
Zdravím dámy! Ráda bych se vás zeptala, jestli jste někdy byly se svými dětmi v nějaké exotičtější zemi a jak vaše ratolesti snášely. Moje dcera má v plánu brát mého téměř ročního vnuka na dovolenou na Srí Lanku a berou mně z toho obavy, aby to na něj nebylo příliš. Máte, prosím, nějakou zkušenost s cestováním s tak malými dětmi do vzdálených zemích. Celé mi to přijde trochu padlé na hlavu, ale je možné, že se nechávám ovlivňovat předsudky… Není možné, že už samotná cesta letadlem by mu mohla nějak ublížit? Ráda bych se také zeptala, jestli některá něco víte o cestovní kanceláři Arcadia Air - www.exotickapriroda.cz . Nejspíše mám zbytečné obavy, ale za zeptání nic nedám…
Dobrý večer,
chtěla bych porosit o radu kolik si s sebou do Chorvatska vzít na útratu. Budeme mít polopenzi. 2 dospělí + 2 děti?? obědy, pitný režim, zmrzliny, pivo, svačinky,…??
Moc děkuji za odpověď ![]()
V restauracich je jidlo docela drahy. Otazka jestli budete chodit takto na obedy nebo se spokojite s necim mensim z obchodu. Jinak v obchodech taky o neco draz nez u nas ale nic dramatickyho. Dalsi otazka kolik tam chces takto utratit. Takze to chce propocitat. Vzdy muzes mit rezervu v eurech nebo platebni karte. ![]()
Dobrý den,
rozhodujeme se kam na dovolenou. Řecko, nebo Bulharsko? Máte nějaké zkušenosti?