Dovolená u moře 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21585
7.9.16 20:07

V tuto dobu bych brala pouze jizni recke ostrovy. V Bulharsku jiz nebude stabilni pocasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
7.9.16 20:23
@TerezieB píše:
Dobrý den,
rozhodujeme se kam na dovolenou. Řecko, nebo Bulharsko? Máte nějaké zkušenosti?

Řecko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.9.16 20:33

V Řecku jsme byli jednou 9.-19.9., jednou přelom září říjen, na severu na Zakynthosu, a počasí pokaždý super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
7.9.16 20:34

Zkušenosti máme s Řeckem. Byli jsme na Krétě, Kosu, Zakynthosu a Rhodosu. Jezdíme tam rádi. Také bych volila řecké jižní ostrovy, pokud jedete v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
8.9.16 08:41

Řecko a taky do půlku října Španělsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
27.11.16 15:02

Dobrý den,
doporučili byste mi prosím nějaký hotel v Řecku pro rodinu s dětmi all inclusive.
Před 2 lety jsme byli na Zakyntosu v hotelu Poseidon, tak váháme, zda jet znovu nebo zkusit něco jiného. Cena tak do 70tis.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
27.11.16 15:10

@leryl Líbilo se nám na Rhodu, hotel Irene Palace. Má teda nejaké nedostatky (málo toalet na venku / na pláži, voda pouze u jídla /v baru), ale i velké plusy (zahrada se stromy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
25.1.17 13:06

No našli jsme si už loni v létě krásné ubytování v chorvatsku. Kousek od moře s písečnou pláží, s obrovskou zahradou a hřištěm, vlastním bazénem a wifi. Cena 85E za pokoj pro 4 lidi, objednávali jsme dva pokoje. A majitelka nám najednou napsala že objednávka neplatí a chce 100E na pokoj a 20E za úklid :zed: Mrcha jedna.
Takže najednu hledáme úplně odznova.
Takže pokud by někdo věděl o něčem co splňuje co jsem psal nahoře tak klidně dejte vědět.
CHorvatsko, Černá hora, Itálie… prostě aby se tam dalo dojet pohodlně autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.3.17 12:35

@jakanas Tak to je děs, já zas teď objednávala a poslal mi fotky apartmanu. Zaplatila jsem zálohu 8000 Kč a pak mi napsal, že se spletl a že mi dá jiný apartman, mnohem menší. Tak naštěstí mi vrátil zálohu a jedeme tam kde jsme byli minulý rok. Chorvatsko, soukromý apartman, přímo u soukromé pláže s malilinkatými kamínky, že jdou dělat bábovičky. Pro děti perfektní, jelikož tam nejsou ježci a je tam pozvolný vstup do moře. Hlavní plus je, že je to plážička jen pro dva apartmány, takže žádné davy!!! Je to Stara Novalja, ostrov Pag. Apartman Andjela, nebo tak nějak. Apartman 2+2 stojí 57 €/noc. Rezervace přes UVCH.cz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
13.3.17 12:59

Ostrov Pag, Stara Novalja

Červen 2016

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...