Dovolená v Polsku u moře

214
27.12.23 15:51

Dovolená v Polsku u moře

Dobrý den. Chtěly by jsme letos k moři do Polska. Máte někdo nějaký tipy na ubytování? A hlavně. Vhodné i s dětmi? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2038
27.12.23 16:33

Co jsem slyšela, tak je tam strašně studený moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
27.12.23 16:49

My jsme byli v Polsku u moře letos v červenci. Jeli jsme autem, cca 6 hodin, do Miedzyzdroje Chytili jsme zrovna krásné počasí. Moře je méně slané a studenější. Tipla bych tak 21-22 stupňů, ale byly zrovna ty tropy. Jinak bývá chladnější. Ale já tam v pohodě vlezla a vydržela. I děti. Akorát byly docela vlny, nebylo to na plavání. Ubytování jsem sehnala během května na booking. bylo to od moře tedy 2 km, ale proto to bylo cenově hodně výhodné. Na 5 dní necelých 6 tisíc pro 4 lidí. Byla to chatka, záleží i na tom, jak jste nároční na ubytování.
Jsou tam široké, nekonečné a dlouhé pláže. Borovicové lesy. Byli jsme na různých výletech. Je tam tedy docela větrno, často se nám hodily i mikiny. Možná i lehká bunda. Ale v moři jsme byli každý den. Akorát naši známí jeli týden po nás a těm to v podstatě celé propršelo. Počasí je tam nevyzpytatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
27.12.23 21:06
@xkoup21 píše:

Jak kdy.
I v Chorvatsku bývá hodně studené moře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
27.12.23 21:09
@Scholzova píše:
Dobrý den. Chtěly by jsme letos k moři do Polska. Máte někdo nějaký tipy na ubytování? A hlavně. Vhodné i s dětmi? Děkuji

Ubytování je tam hromada. Vyber si lokalitu a pak hledej ubytování. Jsou místa, kde je ubytování v apartmánech levnější (třeba 250 Zl/noc), pak jsou dražší lokality, kde je ubytko za 500 Zl/noc.
Anebo preferujete hotel i se stravou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
27.12.23 22:08

@xkoup21 když to nebylo studené ani v srpnu v Norsku tak proč by mělo být v Polsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
28.12.23 07:41

Pro me je studene jak. v Norsku tak v Polsku. V Polsku jsme byli ve Svinousti, Kolobrehu, Lebe, Rewe, na Helu, Gdyni, Sopotech, Gdansku. Vsude to bylo skvele, ubytovani pres booking sezenete kdykoliv. Moje srdcovka je Gdansk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24152
28.12.23 11:29

@Scholzova byli jsme na začátku července, jak jsou ty svátky u nás, v Lebě. Počasí na začátku dost větrné a chladné, max. 20 st., pak foukat přestalo a bylo max. 25 st. Na mě je to na koupání málo, moře na mě studené. A na pláži dost foukalo, chtělo to takovou ohradku na pláž, proti větru. Tu tam ale prodávali všude. Děti a manžel se tedy v moři koupali, těm ta teplota nevadila. Dělali jsme výlety, na to ta teplota zase byla super.

Co se tyče ubytování, my byli v kempu, tak s tím moc neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24152
28.12.23 11:38

Co se tyče pláže, mohu dat info dal jen z té Leby. Pláž byla hodně dlouhá, část pláže, nejblíže centru města, byla také dost plna. Postupně dal od centra, se zalidnenost pláže snižovala. Ale také se snižovala možnost případného občerstvení a toalet.

Par fotek z pláže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
30.12.23 09:29
@xkoup21 píše:
:lol: slyšela
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HankaLi960
22.2.24 13:26

@xkoup21 My když jeli tak voda měla kolem 23 tupňů a bylo to příjemné, je to studenější ale nic extrémního. :)

• Citovat
  • Upravit
24652
22.2.24 16:03

Brrrrrrrr :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat