Sumava na bezky aktualne?

30933
15.12.23 09:27

Sumava na bezky aktualne?

Netusite nekdo, zda ma cenu vubec vozit na vikend na Sumavu bezky? Nebo je to jen na chozeni? Horska Kvilda, Kvilda, Modrava a okoli. Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
15.12.23 09:29
@Hobitka píše:
Netusite nekdo, zda ma cenu vubec vozit na vikend na Sumavu bezky? Nebo je to jen na chozeni? Horska Kvilda, Kvilda, Modrava a okoli. Dik.

Co rikaji webkamery…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30933
15.12.23 09:37

@Lucie_Sx Tak webkamery vypadaji na relativne souvislou pokryvku, nicmene bila stopa pise 10 cm, coz zni dost zoufale… Je to balit 5krat sadu vybaveni, tak sonduju :mrgreen:. Tady se vi vsechno :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
15.12.23 09:44
@Hobitka píše:
Netusite nekdo, zda ma cenu vubec vozit na vikend na Sumavu bezky? Nebo je to jen na chozeni? Horska Kvilda, Kvilda, Modrava a okoli. Dik.

https://www.kamzasnehem.cz/…zadov-kvilda?…
Kvilda bude trochu trápení, rozhodně bych se nevydávala směrem zadov a Horská Kvilda. Pokud, tak na pramen Vltavy, přes Černou Horu, Bučina, Knížecí Pláně - výš to bude rozhodně lepší. Hotel na Bučině bacha, zavřeno, Knížecí pláně prý otevřeno. A podle webky to vypadá na pěknou stopu i dnes. ( upraveno včera)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30933
15.12.23 09:55

@Lama Lama Ono prave jeste vcera tam psali 25 cm, tak jsem si rikala, to pujde, dneska bum ho 10. Pry 2 cm noveho. Tak se bojim, jestli ty 2 cm noveho jen neprekryly odtate diry :mrgreen:. Takze jako demo verze dobry, :mrgreen: ale… Nejvetsi investice je nandat rakev na auto :mrgreen:. Ale mozna to risknem, mohly by vyjit prameny Vltavy, ale muze to tam byt vytate u vyjezdu z Kvildy, jako od odbocky na Holubi skalu to bude asi dobre. Te Buciny se trochu bojim, hlavne pak toho sjezdu ke Kvilde… Nebo jestli by to slo z Modravy na Breznik. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
15.12.23 09:59
@Hobitka píše:
@Lama Lama Ono prave jeste vcera tam psali 25 cm, tak jsem si rikala, to pujde, dneska bum ho 10. Pry 2 cm noveho. Tak se bojim, jestli ty 2 cm noveho jen neprekryly odtate diry :mrgreen:. Takze jako demo verze dobry, :mrgreen: ale… Nejvetsi investice je nandat rakev na auto :mrgreen:. Ale mozna to risknem, mohly by vyjit prameny Vltavy, ale muze to tam byt vytate u vyjezdu z Kvildy, jako od odbocky na Holubi skalu to bude asi dobre. Te Buciny se trochu bojim, hlavne pak toho sjezdu ke Kvilde… Nebo jestli by to slo z Modravy na Breznik. :think:

nahoře u Pramene a na Černé hoře je to vždycky lepší. Možná bych to zkusila z Borové Lady. Modrava mi přijde většinou horší, než Kvilda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30933
15.12.23 10:10

@Lama Lama No jo, ale moje dilema, zda to vubec zkouset, se zatim nevyresilo. :mrgreen: Ale dik :kytka:. Ja to tam prave taky mam najete, jsme na Sumave kazdorocne, loni nam to takhle pred svatky vyslo, cerstvy prasan a nula lidi, na prameny jsme jeli sami. Letos by tam chtela nejmladsi, ale je ji 6 a jako netouzim ji to znechutit na dozivoti :mrgreen: :mrgreen:. Tak prave vaham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
15.12.23 10:15
@Hobitka píše:
@Lama Lama No jo, ale moje dilema, zda to vubec zkouset, se zatim nevyresilo. :mrgreen: Ale dik :kytka:. Ja to tam prave taky mam najete, jsme na Sumave kazdorocne, loni nam to takhle pred svatky vyslo, cerstvy prasan a nula lidi, na prameny jsme jeli sami. Letos by tam chtela nejmladsi, ale je ji 6 a jako netouzim ji to znechutit na dozivoti :mrgreen: :mrgreen:. Tak prave vaham.

My to zažili minulý týden, na cestě mezi Kvildou a Horskou Kvildou byl i zasněžená stopa a potkali jsem asi 20 lidí za celý den, což je v těchdle místech nevídané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
15.12.23 10:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
15.12.23 10:20
@ivašot. píše:
https://webtv.feratel.com/webtv/?…

Tak Hochficht je už z Kvildy krapet z ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
15.12.23 10:25
@Lama Lama píše:
Tak Hochficht je už z Kvildy krapet z ruky

Já to pochopila, že teprve vybírá, kam pojede :oops:
jinak je to autem lehce přes hodinu

Příspěvek upraven 15.12.23 v 10:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43033
15.12.23 10:30
@Hobitka píše:
@Lucie_Sx Tak webkamery vypadaji na relativne souvislou pokryvku, nicmene bila stopa pise 10 cm, coz zni dost zoufale… Je to balit 5krat sadu vybaveni, tak sonduju :mrgreen:. Tady se vi vsechno :mrgreen:.

jednou jsme bezkovali v Jizerkach snad na 2 cm, na asfaltu to dokazali tak hezky upravit, ze nebyly zadne diry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30933
15.12.23 11:33

@Pudloslava Tak my uz taky jezdili na leccems, jenze berem deti a sundavat kazdou chvili lyze je dost vopruz. Nicmene uz jsem to teda vytahala ze sklepa. Druha moznost je vzit sjezdovky a popojet na vlek, ale to pojedem na ledovec po vanocich, ja chtela bezky, slint slint :jazyk:. Protoze neni uplne jiste, zda se tuhle sezonu jeste dostanem, jsme sama aktivita deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43033
15.12.23 11:38
@Hobitka píše:
@Pudloslava Tak my uz taky jezdili na leccems, jenze berem deti a sundavat kazdou chvili lyze je dost vopruz. Nicmene uz jsem to teda vytahala ze sklepa. Druha moznost je vzit sjezdovky a popojet na vlek, ale to pojedem na ledovec po vanocich, ja chtela bezky, slint slint :jazyk:. Protoze neni uplne jiste, zda se tuhle sezonu jeste dostanem, jsme sama aktivita deti…

tak jedte, pak by sis to vyčítala, kdyby známí začali dávat na fcb fotky, jak si to užili. My taky jedem, do horších podmínek. ale máme práskačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
15.12.23 12:48
@Hobitka píše:

Tak Zadov píše že dnes upraví 5km tratí, takže předpokládám Zadov - Pláně, tam si myslím že to může být ještě dobré. Možná Modrava-Březník by mohlo také být najeto. Jinak mezi Kvildami si myslím že už to bude bída. Možná z Kvildy na Prameny. Tak asi záleží jaké máš nároky na lyžařskou stopu. Sníh tu mizí před očima.
A určitě se dá lyžovat ve Vimperku, ale je to tak cca 1km umělého sněhu, na výlet to není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí