Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dobrý den, dcera pojede se školou na “dovcu” do zahraničí. Dostali informaci, že budou 3-4 na pokoji. Hledaly jsme si hotel ve stejné cestovce na netu a našly jsme, že nabízí pokoje pro 2 lidi + 2 přistýlky. Myslíte, že opravdu budou po těch 3-4? Mate někdo zkušenost? Boji se, že je rozdělí a budou mít pokoje po 2.
A co by to bylo za problém kdyby byly na pokoji po 2?
@Luckandlove píše:
To je spíš dotaz na učitele, který má výlet na starosti…
Ale to zakladatelka ví: 3-4 na pokoji. Před časem se zde jistá osoba ptala, kdy má v práci přestávku na oběd.
Milá paní učitelko, můžete mi, prosím, potvrdit, že na pokojích budou minimálně tři děti? Kdyby byly jenom dvě, zvažovala bych, že mé dítě nepojede.
Teda já jsem jako dooost řešitel, ale někdy mě tady ty diskuze uklidňují, že jsem vlastně ještě docela normální.
@Anonymní píše:
Dobrý den, dcera pojede se školou na “dovcu” do zahraničí. Dostali informaci, že budou 3-4 na pokoji. Hledaly jsme si hotel ve stejné cestovce na netu a našly jsme, že nabízí pokoje pro 2 lidi + 2 přistýlky. Myslíte, že opravdu budou po těch 3-4? Mate někdo zkušenost? Boji se, že je rozdělí a budou mít pokoje po 2.
A proč by nebyli, kdyz nabizej pokoje pro 2 plus 2 přistýlky? To je dohromady 4 lidi na pokoji, ne?
Pokoje po dvou by je vyšly dost draho, skoro určitě budou 3-4,někdo na posteli, někdo na přistýlce. Zas by to ale měli pohodlnější, ne? U nás se o malopocetne pokoje děti skoro popraly.
Takhle de. ilně se neptá matka ale ta dcera protože chce byt se 3 kamarádkama. ![]()
Buď v klidu budete po 4.. ubytování po 2 je dvakrát dražší.