Dovolená Velké Karlovice

1845
19.2.15 08:24

Dovolená Velké Karlovice

Prosím poraďte ubytování ve Velkých Karlovicích, nejlépe nějaký rodinný penzion, s dobrým jídlem. Můžete napsat i zajímavé výlety v okolí. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
19.2.15 08:37

My jsme byli ubytovani tady, ale bez jidla (nevim, jestli je moznost s jidlem). ale nadhera
 http://www.valasske-chalupy.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
19.2.15 08:47

@Ali-Ali Můžu se zeptat, ve které té chalupě? A všechny jsou ve Velkých Karlovicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
19.2.15 08:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.2.15 08:55
@lucik2011 píše:
@Ali-Ali Můžu se zeptat, ve které té chalupě? A všechny jsou ve Velkých Karlovicích?

meli jsme tuhle, takze cely objekt sami pro sebe. byli jsme v houbarske sezone, tak jsme si delali smazenice atd., jedli na zaprazi. byla to super dovolena.

http://www.valasske-chalupy.cz/…-zafukane-23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.2.15 09:32

Doporucuji hotel Horal..krasny ubytovani, bazeny, wellness, vyborny jidlo..uz jsme tam byli nekolikrat a zase urcite nekdy pojedeme..ale je to teda trosku financne narocnejsi, ale stoji to za to..vylety skanzen v Roznove pod Radhostem, pustevny-radegast, moznost na kole do prirody..primo v Karlovicich muzeum..da se toho vymyslet fakt hodne:-)

Příspěvek upraven 19.02.15 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.2.15 09:38

A nebo hotel Galik..patri to taky k Horalu..je to spis penzion, neni to tak drahe, ale taky pekne..videla jsem teda restauraci a vstupni halu, pokoje nevim..byli jsme si tam pujcovat kola:-)a do horalu na bazeny je zvyhodnene vstupne..okolo jsou na pastve kravky a ovce, priroda uzasna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
19.2.15 10:06

Já za sebe můžu jedině doporučit toto: http://www.hotelpermonik.com/home/ - nejsou to sice přímo Karlovice, ale kousek - Nový Hrozenkov. Byli jsme tam teda v létě, ale paráda! A výlety po okolí? Kohútka je kousek - proslulá svými borůvkovými knedlíky, které jsou fakt výborné! :D Za Karlovicemi rozhledna Miloňová, kousek je to na Soláň… záleží jestli pěší výlety, cyklo, lyže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
19.2.15 11:15

@lulu123 hotel Horal se mi líbí, ale je dost drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
19.2.15 11:16

@berunkarunka Taky chceme jet až v létě a výlety spíš pěšky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
19.2.15 11:17

@lucik2011

My jsme kdysi byli tady a moc se mi tam líbilo:

www.pepicentrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
19.2.15 11:45
@lucik2011 píše:
@berunkarunka Taky chceme jet až v létě a výlety spíš pěšky

Tak za sebe fakt doporučuju. My jsme se tam dokonce dostali přes nějaký slevový portál… Co se týče výletů po okolí, je tam spousta turitických tras, ale my jsme spíš cyklo, takže nevím jak je to s délkama. Hodně se navštěvuje Vsacký Cáb, kolem té Kohútky je to taky moc pěkné, do Rožnova to není zase tak daleko a je tam celkem nově otevřená Jurkovičova rozhledna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
27.1.16 23:38

Ahoj, snad zakladatelka promine, že obnovuji diskuzi :-)
Plánujeme na Velikonoce dovolenou ve Velkých Karlovicích, ubytko už mám nějaké vyhlédnuté, ale zajímalo by mě, co se tam dá dělat s devítiměsíčním dítkem. Zatím mám v záloze koupání na Horalu, což všichni vychvalují. Ale chci se zeptat, nevíte někdo jak to tam vypadá s procházkami v kočáře?
Kam se tam dá tak zajít, někde bokem od hlavní cesty? A nevíte, je kolem hlavní cesty chodník?
Moc děkuji všem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
28.1.16 07:58

Ahoj, chodníky tam jsou, na procházky s kočárkem si myslím ideální oblast. Doporučuji výlet na Soláň, tam si to můžete pochodit s kočárkem, taky je hezká vycházka na Miloňovu rozhlednu, zaparkujete si za hotelem Gálík a je tam více tras, kamarádi je zvládli s kočárkem, je to trošku makačka, ale výhledy stojí za to. Malá procházka třeba na Kyčerku, to je opravdu kratoučká vycházka, od muzea tak kilometr, ale jsou tam vyřezávané sochy, to je moc hezké. Ať si to hezky užijete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
28.1.16 08:34

Super, moc díky za tipy. To tam obehat zvladnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí