Downíci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
23.6.11 19:04

Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
24.6.11 23:30

Taky se přidávám k holkám-mám úctu k lidem jako jsi ty.....a malej je teda úžasnej :srdce: koukala jsem do albíčka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
24.6.11 23:43

Ahoj musela jsem napsat . i když nemám dítě s vaší diagnozou .Náš syn má jiné postižení a mám zdravou starší dceru. Já cítím ,že syna miluji mnohem víc,né že bych dceru nemilovala ,ale nedá se to popsat :think: kdo asi nemá tuhle situaci nepochopí. myslím si ,že postižené dítka umí lásku víc opětovat ,než to zdravé ,které vás tolik nepotřebuje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
25.6.11 11:53

Malej je užasnej koukala jsme na fotečky a na některých bych to ani nepoznala,přejeme vám do života mooc štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
25.6.11 14:33

Broki, já jsem ti jen chtěla napsat, že jsem dítko s DS čekala a nenechala jsem si ho, ale ono to celé bylo složitější… nicméně když jsem teď četla tuhle diskuzi, tak vím, že bych na tom byla úplně stejně jako ty, milovala bych ho, smířila bych se s tím… ale dostala jsem možnost volby. Bohužel toho zároveň i trošku lituju, vím, že by mi to i hodně přineslo, tak jako tobě… prostě jsem svým způsobem vlastně litovala toho, že mne život nepostavil před hotovou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.7.11 00:14

Mockrát vám holky všem děkuji za příspěvky. Je moc fajn si to číst,pohladí to na duši:-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
7.12.11 21:44

Hledám na internetu informace a objevila jsem tuto diskuzi, asi už nebude aktuílní, ale i já budu vděčná za každou zkušenost s downíkem, jeden se mi v říjnu narodil. Moc našeho chlapečka milujeme, uděláme pro něj vše, co bude v našich silách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
8.12.11 17:06

Já jsem se rok starala jako ped. asistentka o chlapečka s DS, byl úžasný, dobrosrdečný, hodný, s dětma se rád kamarádil. Samozřejmě je to těžké, ale ty děti to vrací svojí láskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.12.11 20:30

Hanulko,odpovídala jsem přes SZ-přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
8.12.11 20:51

zprávu na svém profilu nevidím, kde je chyba? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.12.11 20:56
Hanulkaa píše:
zprávu na svém profilu nevidím, kde je chyba? :think:

Tak to nevím :nevim: Psala jsem jen ať mi pisneš co tě zajímá.Co můžu poradím,povzbudím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
8.12.11 21:02

Broki:koukala jsem na fotky a kdyby jsi to nenapsala tak bych to snad ani nepoznala, pěkné miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.12.11 21:10
rosolina píše:
Broki:koukala jsem na fotky a kdyby jsi to nenapsala tak bych to snad ani nepoznala, pěkné miminko

Děkuji:-) Ono to zatím spousta lidí nepozná kdo neví :mrgreen: Ale to je zatím,ono to poznat půjde víc a víc. Ale mi se hrozně líbí,příjde mi moc krásný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
8.12.11 22:05

Taky jsem zkoušela sz, ale neodeslala se :roll: nevím, co s tím. Momentálně jsem ve fázi hledání info, čeká nás první rehabilitace, manžel nechce cvičit vojtovku, načetl, že je to neurychlí, tak uvidíme, jak to rehabka přijme :) vytvořila jsem album s pár fotkami, tak snad aspoň to funguje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
8.12.11 22:17

Ahoj, podle mě jsi prostě normální máma, která miluje své dítě. Pozitivní je, že malej nemá, jak píšeš, další přidružené vady. Edík je pěknej kluk a vždycky bude. Proč by nebyl? Pro Tebe bude vždycky ten nejkrásnější. Já pár dětí s ds poznala, jsou to ale pěkní tvrdohlavci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí