Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky se přidávám k holkám-mám úctu k lidem jako jsi ty.....a malej je teda úžasnej
koukala jsem do albíčka ![]()
Ahoj musela jsem napsat . i když nemám dítě s vaší diagnozou .Náš syn má jiné postižení a mám zdravou starší dceru. Já cítím ,že syna miluji mnohem víc,né že bych dceru nemilovala ,ale nedá se to popsat
kdo asi nemá tuhle situaci nepochopí. myslím si ,že postižené dítka umí lásku víc opětovat ,než to zdravé ,které vás tolik nepotřebuje!!!
Malej je užasnej koukala jsme na fotečky a na některých bych to ani nepoznala,přejeme vám do života mooc štěstíčka.
Broki, já jsem ti jen chtěla napsat, že jsem dítko s DS čekala a nenechala jsem si ho, ale ono to celé bylo složitější… nicméně když jsem teď četla tuhle diskuzi, tak vím, že bych na tom byla úplně stejně jako ty, milovala bych ho, smířila bych se s tím… ale dostala jsem možnost volby. Bohužel toho zároveň i trošku lituju, vím, že by mi to i hodně přineslo, tak jako tobě… prostě jsem svým způsobem vlastně litovala toho, že mne život nepostavil před hotovou věc.
Mockrát vám holky všem děkuji za příspěvky. Je moc fajn si to číst,pohladí to na duši:-)!!!
Hledám na internetu informace a objevila jsem tuto diskuzi, asi už nebude aktuílní, ale i já budu vděčná za každou zkušenost s downíkem, jeden se mi v říjnu narodil. Moc našeho chlapečka milujeme, uděláme pro něj vše, co bude v našich silách.
Já jsem se rok starala jako ped. asistentka o chlapečka s DS, byl úžasný, dobrosrdečný, hodný, s dětma se rád kamarádil. Samozřejmě je to těžké, ale ty děti to vrací svojí láskou.
Hanulkaa píše:
zprávu na svém profilu nevidím, kde je chyba?
Tak to nevím
Psala jsem jen ať mi pisneš co tě zajímá.Co můžu poradím,povzbudím ![]()
Broki:koukala jsem na fotky a kdyby jsi to nenapsala tak bych to snad ani nepoznala, pěkné miminko
rosolina píše:
Broki:koukala jsem na fotky a kdyby jsi to nenapsala tak bych to snad ani nepoznala, pěkné miminko
Děkuji:-) Ono to zatím spousta lidí nepozná kdo neví
Ale to je zatím,ono to poznat půjde víc a víc. Ale mi se hrozně líbí,příjde mi moc krásný ![]()
Taky jsem zkoušela sz, ale neodeslala se
nevím, co s tím. Momentálně jsem ve fázi hledání info, čeká nás první rehabilitace, manžel nechce cvičit vojtovku, načetl, že je to neurychlí, tak uvidíme, jak to rehabka přijme
vytvořila jsem album s pár fotkami, tak snad aspoň to funguje ![]()
Ahoj, podle mě jsi prostě normální máma, která miluje své dítě. Pozitivní je, že malej nemá, jak píšeš, další přidružené vady. Edík je pěknej kluk a vždycky bude. Proč by nebyl? Pro Tebe bude vždycky ten nejkrásnější. Já pár dětí s ds poznala, jsou to ale pěkní tvrdohlavci. ![]()