DPČ a doprovod dítěte k lékaře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6865
31.7.23 09:07

Dpč a doprovod dítěte k lékaře

Ahojky maminky, prosím nevíte některá jak to s doprovodem dítěte k lékaři když mám DPČ? Chodím 3× týdně na 5,5 hod vždy od 5:30 do 11. Dnes potřebuji s dcerou nutné k lékaři, protože má od noci 40 horečky silné oteklé krk, nejí nepije…jelikož ráno spala šla jsem do práce že udělám vše co musím ( uklid )a pak hned poficime k dr. Jenže jsem volala vedoucí co a jak a rád hned že mám smůlu že nikam nemůžu a musím tu být do konce prac. Doby…což se mi fakt nezdá. Mám sto chutí se sebrat a proste odejít, ale o práci si dovolit zase prijt nemůžu, a at hledám jak hledám ze zákona právo na doprovod k lekari mám kor když je akutní a po prác. Době už lékař není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1128
31.7.23 09:44

Nechapu nad cim vahas. Srovnej si priority a jdi s nemocnym ditetem k lekari. Jako pokud by ti zakon nedal za pravdu tak co? Nechas dceru treba zemrit, aby byli v praci spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
31.7.23 09:48

@Aneta.Berg na angínu nezemre, ale chtěla jsem info, ať vím čím se ohánět až bude vedoucí zurit, ze jsem s dcerou prostě šla i když dle ní jsem nesměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
31.7.23 09:55

Dobre, ale jak vis co ji je, kdyz jsi s ni nebyla u lekare?…Zkus se mrknout na svoji smlouvu o prscovni cinnosti, treba to tam mas upravene. Nebo vam to upravuje nejaka vnitrni smernice. Ja bych se ohanela svedomim, i presto, ze parafrafy na to existuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
31.7.23 10:07
@brumi píše:
@Aneta.Berg na angínu nezemre, ale chtěla jsem info, ať vím čím se ohánět až bude vedoucí zurit, ze jsem s dcerou prostě šla i když dle ní jsem nesměla.

Na vedoucí se vybodni a jdi s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7275
31.7.23 11:30
@brumi píše:

Jak víš že je to angína? Třeba taky mononekluoza.. a taky může dostat křeče z vysoké horečky.. bych poslala vedoucí do háje!!! Tak ty ji řekneš že malé dítě má horečku 40 a ona se takto chová?? Já bych třeba ani do té práce ráno nešla a byla s dítětem.. a fičela hned ráno k lékaři. Já toto oznamuji!!!Pro mě je dítě na prvním místě…a horečky 40 už není žádná prd.el.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9274
31.7.23 13:31

Já bych se s vedoucí vůbec nedohadovala :nevim: prostě jdu k lékaři a hotovo.
A ještě když máš jen DPČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+