DPD - chodí vám sms?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
9.1.17 12:26

Tak si to nech uložit na ulozence, při objednávání u zpusobu vyzvednutí si rozličné osobni odběr a vyjede ti ve kterych mestech maji obchody na uložení a, tam je jen potřeba si to vyzvednout do 5 dnů, ale máš to bez komplikací s čekáním na kuryra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
9.1.17 12:29

Chodí mi mejly i SMS. Zrovna ráno mi přišla zpráva, že mi přivezou balík mezi
15.29 - 16.29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
9.1.17 12:33

Pokud jste na FB, tak doporučuji přečíst komentáře na jejich stránkách. Já mám s nimi špatnou zkušenost 2×, takže pokud je možný jiný dopravce, volím jiného. Pokud má obchod v nabídce jen je, píši jim, zda není jiná možnost (pošta, ppl) že moje zkušenosti jsou negativní. Pokud není nakoupím jinde, protože když si zaplatíte doručení v určitém rozmezí a oni Vám pošlou hodinu před touto dobou, že jste nebyla zastižena a tudíž balík nemohl být doručen, tak je někde chyba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11151
9.1.17 12:36

Ahoj, já mám zkušenost, že je to tím, kde to doručují. Na vsi mi z Mall chodí balíčky s sms, volají dopředu, nahlásí hodinu. V Brně na to kašlou, musím volat na tu jejich ústřednu, vyžádat si kontakt na řidiče a ptát se, kdy dojede. Mám avízo z Mall, že přijedou, z DPD mám konkrétní den, ale pak už nic. Prostě podle mě v těch větších městech toho mají moc a trochu na to dlabou. Na vsi už si asi ale rozmyslí, zda tam bude zajíždět zbytečně nebo ne, má toho míň a větší úseky a vždy mi dají vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
9.1.17 12:43

V mailu od Mallu je odkaz na sledovani zasilky. Pred hodinou tam pripsali, ze dorucovat budou mezi 12:30-13:30, tak aspon neco. Akorat mi zrovna uslo dite, tak se tesim, jak ho zvonek probudi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
9.1.17 13:31

@jasminium neni zac. Kuryr mi ted volal na mobil, ze je pred domem, takze cislo od Mallu maji. No nic, balik mam a dite se nevzbudilo, takze za me fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
9.1.17 13:54

@Lekninka91 hele z jaké části Prahy jsi? Dpd má pár oblastí kde je to teď na palici.

• Citovat
  • Upravit
12006
9.1.17 14:06

@Soňa Zacharová Nejsem z Prahy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.1.17 15:38

No nejsme teda nějaké mega město ani pidi vesnice, ale sms mi od nich nechodí..a když už přijde tak rozmezí vyzvednutí je tam tři hodiny..ne hodinu jak taky píšou ostatní..Bohužel některé weby nemají na výběr z více dopravců..a zase raději toto, než česká pošta..

• Citovat
  • Upravit
6650
9.1.17 16:04

@smurfka Tohle u nás dělá PPL, rozmezí tří hodin a občas ani to nestihnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
9.1.17 17:39

@jasminium máš to na profilu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.17 13:44

Avizace sms

Zdarvim jako zamestnanec dpd vas trochu zasvetím SmS chodi jen tem u kterých to odesilatel Zaplati jinak chodí avizace jen emalem a to ze vam rano kuryr zavola je jen jeho dobrovolné rozhodnuti Samozrejme je ze kuryr který rozváží po meste a má 100+ zákazníku ta je to skoro nereálné obvolat všechny dotoho si nakládat auto hlídat baliky které jedí po pase a vybírat jen ty své mezi 6000 balíkama co projede denne po pase samo sebou kuryr který jede daleko menci oblast a má do 60ti adres a vetcinou vesnice tak si zákazníky obvolá aby tam nemusel jet zbytečné jak už tu bylo řečeno, no a poslední věc co mam na srdci je že máte k dispozici aplikaci dpd kuryr a tam podle čísla balíku můžete měnit dodací adresu k sousedům do práce nebo změnit den doručeni což 90% lidi neumí, Jsme jen lidi jako vy a chceme se v lukrativní cas vrátit domů za rodinou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák