Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj!
Dcera si /7 let/ si k narozeninám přeje kolečkové brusle. Rozhodla jsem se že si je pořídím s ní a budeme se učit spolu. Nikdy jsem na tom nestála
myslíte že je reálná šance že se na nich naučím úplně sama?
s tím že to zároveň budu učit i dceru. A nebo mám raději ze začátku poprosit kamarádku co jezdí aby nám pomohla?
A ještě - kde je nejlépe kupovat kolečkové brusle?
@darkblack ahoj, deti se naucily samy perfektně bruslit. Loni ve veku 40 let jsem si brusle taky pořídila. Jezdila jsem s mužem, který mě ucil, ukazoval, podporoval. Jedu uz dobře akorát se letos ještě musím naučit brzdit z kopce a zastavit otockou. Určitě bych neplatila kurz a instruktora. Ale já umim na lednich. Každopádně inline jsou super vec a jsem ráda, že jsem do toho oi v tomhle věku šla. Drzim palce
Nejsem žádnej extra jezdec a nedovedu si představit mít brusle na nohách a ještě dohlížet na dítě
pokud máš ochotnou kamarádku tak bych ji určitě využila, ale osobně si myslím, že ji budeš potřebovat spíš ty než malá ![]()
@darkblack jak píše @SussieS, moje děti už uměly bruslit, když jsem zacala já.
A brusle jsen si kupovala v Decathlonu. Staly cca 800 a bohatě mi zatim staci. Nechtěla jsem hned kupovat K2 za 5 tisíc, když jsem nevěděla, zda to má cenu. Ty si ale koupil loni muž a je to fakt vychytany. Az to budu umět perfektně, tak je taky koupim.
Jinak já mám značku Fila, stály něco přes 2000. Objednala jsem si je na Mall, pak jsem si je šla zkusit k nim na pobočku, seděly, vzala jsem je. Kdyby ne, mohla jsem je tam nechat
@SussieS píše:
Nejsem žádnej extra jezdec a nedovedu si představit mít brusle na nohách a ještě dohlížet na dítěpokud máš ochotnou kamarádku tak bych ji určitě využila, ale osobně si myslím, že ji budeš potřebovat spíš ty než malá
no tak to každopádně, jsem anti talent na sporty ![]()
Ahoj,
ráda bych si pořídila kolečkové brusle po kterých toužím už od jedenácti
. Ale nikdy jsem na nich nestála. Bohužel nemám nikoho v okolí, kdo by jezdil, takže mi nikdo neporadí s technikou. Lze se naučit sama? - I tak že nebudu mít u sebe nikoho, kdo by mě přidržoval, budu úplně sama (venku)?
Mamka (44) si je letos taky pořídila, rady si vyčetla na internetu, bruslit byla asi pětkrát a už jí to celkem jde.. jen se občas zapomene a odrazí se jako na ledních.. já se učila taky sama (dokonce bez internetu
), už to bude skoro 15 let, jednou jsem se vyflákala z kopečka a od té doby jezdím jen po rovině, zadní brzdou nezabrzdím, to hned padám na záda ![]()