DPO 12+ , čárka na tt + kolik bylo/je uvnitř zázraků?

Anonymní
4.10.22 11:09

DPO 12+ , čárka na tt + kolik bylo/je uvnitř zázraků?

Ahoj holky,
přidávejte fotky těhotenských testů + případně, kolik tam nakonec bylo zázraků.
Lehce mě znervózňuje síla mé čárky už takhle brzy. Někde jsem četla, že na síle nezáleží, ale i tak. Jsem strašně šťastná, vděčná, ale ráda bych vaši zkušenost. Prohlídka u gynekoložky je přece jen v nedohlednu.

Děkuju moc,
prosím anonym, mám zde známé

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11873
4.10.22 11:17

Síla čárky skutečně není úplně vypovídající zvlášť když porovnávas různé druhy testu…každý má trochu jinak a jiné barvivo…stejně tak hladina HCG je u každého jiná je tam velký rozptyl když se podíváš na netu na tabulky hladin HCG… Někdo má dálnice hned od začátku, někdo má čárky slabší přesto je těhotenství vpohode a nemusí to souviset s tím kolik je v břiše zárodku…něco by mohlo napovědět možná kdybys chodila na krev ob den treba 14dni..pak možná..

Příspěvek upraven 04.10.22 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.10.22 11:18

Měla jsem viditelnou čárku u obou dětí 10dpo. Vždy se jednalo o jednocetne těhotenství. Nevypovídá to o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4952
4.10.22 11:20

DPO nevím, já to nijak nesledovala, ani to fakt nemám vyfoceno :lol: ale den po vynechání menstruace jsem měla jasně silnou dálnici a mám dvojčata :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
4.10.22 11:24

12dpo, 1 dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.10.22 11:51

Naprosto nesouvisí, nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.10.22 11:58

Ahoj, já to mám takto. Zatím nevím, kolik jich tam je, ale prosila bych si jedno :srdce: :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.10.22 12:15

U obou synů jsem měla ještě před vynecháním MS dálnice, teď do třetice u dcery teprve po vynechání duch… Nemá to vůbec nic společného s tím, kolik dětí čekáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
4.10.22 12:24

Nevím k čemu ti to bude. Porovnávat s ostatními je blbost, ale okej. Test Livsane 17 dpo, jedno dítě.

• Citovat
  • Upravit
12643
4.10.22 13:48

Mám dvojčata a // mi vylezly v den očekávané MS snad v první vteřině. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
4.10.22 15:33

Ahoj, čekám dvojčata, neměla jsem čárku na začátku nějak extra silnou, ale sílila rychle. Vícerčata z jednoho testu nepoznáš, spíš by ti musela čárka sílit rychleji, ne ob den (jak se říká), ale každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
4.10.22 15:44

Měla jsem bez problému viditelnou čárku už 9DPO. Všude jsem četla jak je tedy zárodek silný a už s ním nic nehne..Den po termínu MS přišlo krvácení a byl konec.
Pak jsem našla slabého ducha po třech dnech zpoždění, zoufala si, že už tam má být dálnice a připravovala se na další zklamání. No a rodím každým dnem :nevim:
Fakt ta síla a den, kdy se objeví, o ničem nevypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.2.23 18:55

@DandátkoP dobrý večer, můj test vypada zhruba stejne a jsem taky 12dpo, docela se bojím, aby bylo vše v pořádku, protože takto silny test 12dpo se jen tak nevidí, má gynekologii bylo u vás vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
3.2.23 19:00
@Nina985 píše:
@DandátkoP dobrý večer, můj test vypada zhruba stejne a jsem taky 12dpo, docela se bojím, aby bylo vše v pořádku, protože takto silny test 12dpo se jen tak nevidí, má gynekologii bylo u vás vše v pořádku?

Vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.2.23 19:04

@DandátkoP trosku se mi ulevilo, protože nejen slabe carky jsou problem, příliš vysoké HCG taky někdy neznaci nic dobrého, už jsem si jednou prošla molárním tehotenstvim a u toho jsou vysoké hodnoty HCG, takže se pořad bojím co teď :roll:

Odpovídalo těhotenství ovulaci? To ze jste takový test měla 12 dpo? Nebylo těhotenství starší? Ja jsem si jistá totiž, ze jsem 12dpo a už mám takové dálnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí