Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Síla čárky skutečně není úplně vypovídající zvlášť když porovnávas různé druhy testu…každý má trochu jinak a jiné barvivo…stejně tak hladina HCG je u každého jiná je tam velký rozptyl když se podíváš na netu na tabulky hladin HCG… Někdo má dálnice hned od začátku, někdo má čárky slabší přesto je těhotenství vpohode a nemusí to souviset s tím kolik je v břiše zárodku…něco by mohlo napovědět možná kdybys chodila na krev ob den treba 14dni..pak možná..
Příspěvek upraven 04.10.22 v 11:18
Měla jsem viditelnou čárku u obou dětí 10dpo. Vždy se jednalo o jednocetne těhotenství. Nevypovídá to o ničem
DPO nevím, já to nijak nesledovala, ani to fakt nemám vyfoceno
ale den po vynechání menstruace jsem měla jasně silnou dálnici a mám dvojčata ![]()
Ahoj, já to mám takto. Zatím nevím, kolik jich tam je, ale prosila bych si jedno
![]()
U obou synů jsem měla ještě před vynecháním MS dálnice, teď do třetice u dcery teprve po vynechání duch… Nemá to vůbec nic společného s tím, kolik dětí čekáš…
Nevím k čemu ti to bude. Porovnávat s ostatními je blbost, ale okej. Test Livsane 17 dpo, jedno dítě.
Mám dvojčata a // mi vylezly v den očekávané MS snad v první vteřině. ![]()
Ahoj, čekám dvojčata, neměla jsem čárku na začátku nějak extra silnou, ale sílila rychle. Vícerčata z jednoho testu nepoznáš, spíš by ti musela čárka sílit rychleji, ne ob den (jak se říká), ale každý den.
Měla jsem bez problému viditelnou čárku už 9DPO. Všude jsem četla jak je tedy zárodek silný a už s ním nic nehne..Den po termínu MS přišlo krvácení a byl konec.
Pak jsem našla slabého ducha po třech dnech zpoždění, zoufala si, že už tam má být dálnice a připravovala se na další zklamání. No a rodím každým dnem ![]()
Fakt ta síla a den, kdy se objeví, o ničem nevypovídá.
@DandátkoP dobrý večer, můj test vypada zhruba stejne a jsem taky 12dpo, docela se bojím, aby bylo vše v pořádku, protože takto silny test 12dpo se jen tak nevidí, má gynekologii bylo u vás vše v pořádku?
@Nina985 píše:
@DandátkoP dobrý večer, můj test vypada zhruba stejne a jsem taky 12dpo, docela se bojím, aby bylo vše v pořádku, protože takto silny test 12dpo se jen tak nevidí, má gynekologii bylo u vás vše v pořádku?
Vše ok ![]()
@DandátkoP trosku se mi ulevilo, protože nejen slabe carky jsou problem, příliš vysoké HCG taky někdy neznaci nic dobrého, už jsem si jednou prošla molárním tehotenstvim a u toho jsou vysoké hodnoty HCG, takže se pořad bojím co teď ![]()
Odpovídalo těhotenství ovulaci? To ze jste takový test měla 12 dpo? Nebylo těhotenství starší? Ja jsem si jistá totiž, ze jsem 12dpo a už mám takové dálnice
Ahoj holky,
přidávejte fotky těhotenských testů + případně, kolik tam nakonec bylo zázraků.
Lehce mě znervózňuje síla mé čárky už takhle brzy. Někde jsem četla, že na síle nezáleží, ale i tak. Jsem strašně šťastná, vděčná, ale ráda bych vaši zkušenost. Prohlídka u gynekoložky je přece jen v nedohlednu.
Děkuju moc,
prosím anonym, mám zde známé