Dr. Křivosudský

214
13.6.22 13:56

Dr. Křivosudský

Ahojte slečny,
mam dotaz ohledně na pana doktora, která jste u něj byla na Rhinoplastice, zajímá mě kde pan doktor sídlí jaká je u něj čekací doba na konzultaci a potom na samotný termín operace nosu (rhinoplasty) … nikde jsem se právě nedozvědela jaký má ceník, nenašla jsem ani jeho webovky, ale prý je profík na krásný nos 😍 👃
Byla bych ráda, za veškeré vaše zkušenosti stouhle operaci a s panem doktorem: jak jste byly spoko a nespoko.. 🙏🏻 😊 diky diky diky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5006
13.6.22 14:08

Ahoj, nebyla jsem u něj na rhino, byla jsem jen na konzultaci ohledně prsů. Dostat termín konzultace trvalo pár měsíců, dejme tomu 2-3, ale bylo to letos v lednu v covidu, třeba to je teď jinak.

Termín byl nějak o víkendu. V Praze působí u Brandejsů, tzn. za OD Kotva. Připadal mi sympatický, řekl i vše narovinu, takže do operace nepůjdu (nedocílíme s mým typem kůže toho, co bych si po dětech představovala).

Drahé mi to nepřipadalo, za modelaci prsů zmiňoval 60k, to je tak nějak normální myslím. Kontaktovala jsem ho přes instagram a hned odpověděl, pak jsem měla na email poslat fotky a dál mě kontaktovala jeho asistentka, se kterou jsem si domlouvala termín konzultace, na té pak byl on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
13.6.22 14:27

@Helca83
Ahoj Helco, presne tohle jsem chtela vedet :) moc dekuju jinak jeste k tem prsum ja mela po malym skareda prsa a uplne povyslá resila jsem problem u pana doktora Trupara v Brně zkus jeste jiného operatéra, ja byla na konzultaci u Hýže a ten mi moc nesedl, nenechala jsem to tak, a sla jeste k Truparovy ten mi pomohl 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
13.6.22 14:30

@Domu Diky moc, ale za sebe mam vyreseno. Modelaci nechci, modelaci s implantaty mi nedoporucil pro muj typ kuze, a tim jsem vycerpala moznosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
13.6.22 15:05

@Helca83 tyjo tak to je skoda, jasne tim padem clovek uz nic nevyresi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
14.6.22 13:13

Doporučuji fb skupinu Rhinoplastika, je tam na něj hodně recenzí. Ale pozor, jen pozitivní, negativní se mažou (holky to tam několikrát řešily, že negativní recenze hned zmiznou a holky si to píší jen přes sz). Mrkni tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
20.6.22 21:54

@bublifucekk jeee dekuji, ja fb prave nemam, mam ho jenom na instagramu a tam se moc prave nedozvim :-( ale dekuju 🙏🏻 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.5.26 20:42

Absolutne nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie