Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, tenhle Venus neznám
. Já na třísla používám depilační krém Veet (musím ho tam mít tedy 20 min, takže to sebere dost času, ale nejsi ve vaně, takže můžeš dělat jiné věci). Je to jediné řešení, po kterém nemám pupínky. Třísla pak vypadají jako oholené žiletkou, bohužel stejně tak dlouho vydrží hladké. Ale za mě spokojenost, že nemám pupínky a nesvedi mě. Ten krém kupují jen kvůli nim, na nohy nepoužitelný
.
@-Papillon- a musím si chlupy nejdřív zkrátit nebo na tom nezáleží? Samozřejmě je nemám metrové 😂 jinak děkuji a smým vědět přesný název? Určitě jich je více
Já používám tenhle na suchou pokožku, zkus nejprve menší balení a uvidíš, jestli ti bude vyhovovat ![]()
Jinak je jedno, jak je máš dlouhé. Ten krém se napatlá, nechá působit a pak se stírne takovou plastovou stěrkou, která je v tom balení.
Tohle používám :
https://www.dm.cz/…6980339.html
@Anonymní píše:
@-Papillon- a musím si chlupy nejdřív zkrátit nebo na tom nezáleží? Samozřejmě je nemám metrové 😂 jinak děkuji a smým vědět přesný název? Určitě jich je více
No pokud ses ještě nikdy neholila a máš bobra, tak hodně štěstí. Takhle před odjezdem k moři se prvně odchlupit. Bude tě to kousat a bude to podle mě zarůstat. Ja se holim asi víc jak půl života, proto je kůže zvyklá být do hladka, nikde nic nezarůstá.
Používám od firmy Saloos olej na holení a pomáhá. Když ho nepoužiju tak to je hned znát.
@alisekR jé, to jsem nepredpokladala, že by to bylo zakladatelka první holení
. Dobrá úvaha
. Snad napíše
@IvaX já na ty pupínky po holení zkouším kde co a zatím nic nezabralo, píši na seznam a těším se, až vyzkouším ![]()
Nejlepsi na cerveny pupinky je se hned po holení namazat krémem na opruzeniny ![]()
@alisekR Nee neholím se poprvé jen u některých přípravků se nejdříve musí člověk oholit a až pak to použít takhle jsem to myslela 😁
Ahojky holky máte některá z vás zkušenosti? Za par dni odmítám k moři a potřebuji se tam krásně oholit a hlavně abych neměla pupínky. Příkladem fotku a budu rada za jakýkoliv recenze, nebo pokud máte nějaké jiné lepší strojky které vás oholí dohladka tak sem s tím prosím