Dr. Max duch. Je to pozitivni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3424
4.9.15 12:43
@Anonymní píše:
Tak holky vcerejsi a dnesni

no myslim ze je to jasne tehotenstvi gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
4.9.15 13:06

@Envie to je mi líto, promiň, že tě takhle zpovídám, ale jsi první co tomu dala název a já se s tím nikdy nesetkala, kdybych neměla jasné těhotenské říznaky tak si řeknu, že to byla cysta, ale i bez testu bych odpřísáhla, že jsem byla těhu, a přesně za dva dny se příznaky vytratily, takže moc ti děkuji, za to že vím co to tedy bylo. Ještě jeden dotaz, tedy jestli to nevadí, za jak dlouho jsi pak otěhotněla? Nechci vrtat do soukromí a hlavně do choulostivých záležitostí, takže mě klidně odpálkuj :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
4.9.15 13:22

@Envie moc děkuji, je fajn, když to umím aspoň pojmenovat :hug: tobě z celého srdce přeji, aby to vše dopadlo na výbornou a za pár měsíců ses mohla oddat mateřským radostem. Ještě jednou děkuji a držím palce, bude to v pořádku :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
6.9.15 12:54

Ahoj holky tak uz bez anonimity :-) posilam foto dalsich testiku jak to probiha:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
6.9.15 12:59

@mikuska23 :potlesk: :potlesk: super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
6.9.15 13:04

Diky holky no uvidime :-) ve ctvrtek jdu k dr a je mi jasne ze jeste nic videt nepujde:-D ale rekl ze mam dojit tak dojdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
6.9.15 13:22

@Envie no ja i u maleho na to dosla moc brzo tak ze mi bral krev podle toho ze jsu tehu pak jsme cekalo tyden aby slo neco videt:-D pak zase tyden na srdicko no porad se na neco cekalo tak ze celkem na palici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.17 08:53

Sami duchove nebo pozitivni?

Ahoj, jsem uz trochu na nervy, protoze testuju uz 4 dny po sobe a nevidim zadny rozdil. Prvni test (mamatest 10) jsem udela v nedeli, deb pred ocekavanou ms. A pak dalsi tri dny po sobe dr. Max. Na fotce ty starsi testy jsou samozrejme o neco zretelnejsi, protoze jsou proste starsi, ale ten posledni (dnesni) je focen v limitu a vsechny pred nim vypadaly stejne, nic nesili apod.
Nejake postrehy pro nezkusenou? Dekuju!

• Citovat
  • Upravit
1237
22.11.17 08:57

Já jsem se testovala podobně, první jsem měla mamatest, byl tam duch, a u dr.maxe další dny skoro nic. Hrozně jsem se vyplašila, pak mě napadlo znova koupit mamatest, a hezké silnější čárky. :D byla bych v klidu, je to pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.11.17 09:00

Takhle nějak vypadal můj test 4dny po očekávané ms :lol: (jako ten tvůj dnešní) - a dneska mám doma 6m chlapečka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
22.11.17 09:00
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem uz trochu na nervy, protoze testuju uz 4 dny po sobe a nevidim zadny rozdil. Prvni test (mamatest 10) jsem udela v nedeli, deb pred ocekavanou ms. A pak dalsi tri dny po sobe dr. Max. Na fotce ty starsi testy jsou samozrejme o neco zretelnejsi, protoze jsou proste starsi, ale ten posledni (dnesni) je focen v limitu a vsechny pred nim vypadaly stejne, nic nesili apod.
Nejake postrehy pro nezkusenou? Dekuju!

Já to vidím jako pozitivní. Nejlepší zkušenost mám s Mamatestem - klasický papírkový. Ten ukazuje krásné dálnice. Tak ho ještě zkus, ať jsi v klidu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
22.11.17 09:03
@Lucius08 píše:
Já jsem se testovala podobně, první jsem měla mamatest, byl tam duch, a u dr.maxe další dny skoro nic. Hrozně jsem se vyplašila, pak mě napadlo znova koupit mamatest, a hezké silnější čárky. :D byla bych v klidu, je to pozitivní.

Max je naprd, souhlas.. mám úplně stejnou zkušenost. Kup si znovu ten, cos dělala 19.11. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.11.17 09:06

Ja jsem to ted u druheho tehotenstvi mela taky tak. Par dni jsem si pak test nedelala a pak to najednou na me vyskocilo, carka tam byla driv nez ta kontrolni :D takze bych byt tebou treba par dni netestovala a zkusila to pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.11.17 09:16

Jo, to je pozitivni. Kup si ten z 19.11. a udelej za tyden a uvidis rozdil, ja taky nevidela ze by carky nejak silily den po dni. Gratuluji, toto neni zadny duch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
22.11.17 09:50

Ja snad ani silnejsi carky na testu nemela u obou tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí