Dr. Max duch. Je to pozitivni?

Anonymní
3.9.15 20:27

dr max duch je to pozitivni?

Ahoj holky prosim vas ukazuje dr max falesne duchy? ja vim ze se pred ocekavanou ms testivat nema ale posledni dobou jsem strasne unavena a nejaka proste jina ms mam dostat kolem 9.9 dneska jsem si koupila test dr max a ted vecer a duch v limitu a je krasne videt mnohem lip nez na fotce jeste zkusim z ranni moci..mimi by nam nevadilo doma uz jedno mame :-)jen jsem chtela jeste nejakou dobu pockat :P ale budeme radi pokud se povedlo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59415
3.9.15 20:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosim vas ukazuje dr max falesne duchy? ja vim ze se pred ocekavanou ms testivat nema ale posledni dobou jsem strasne unavena a nejaka proste jina ms mam dostat kolem 9.9 dneska jsem si koupila test dr max a ted vecer a duch v limitu a je krasne videt mnohem lip nez na fotce jeste zkusim z ranni moci..mimi by nam nevadilo doma uz jedno mame :-)jen jsem chtela jeste nejakou dobu pockat :P ale budeme radi pokud se povedlo

no tak něco tam je a skoro týden před ms to vypadá pěkně, zkus za 2 dny jestli čárka bude vc vidět ale na první fotce to je vidět dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.15 20:33

Pro mě je pozitivní test prostě jasný - musí být vidět.. jako na tom prvním cos je, ale vydrž a udělej test za pár dní.. mi takhle házela „duchy“ cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.15 20:37

Diky holky pak dav vedet jak to dopadlo :-D

• Citovat
  • Upravit
6444
3.9.15 20:40

Taky jsem testovala s timto testem a taky jsem to mela takhle a ted jsem ve 37tydnu ;) tak at ti to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
3.9.15 20:42

Něco tam je ;) akorát je chyba tohle předčasný testování, pak bývá zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.9.15 20:43

Já bych na to zase tolik nekoukala.. je to brzy a i kdyby jsi těhu byla tak stále je docela velká šance že mimi odejde s menstruací :( Ale moc držím palce aby to vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
3.9.15 20:43

Je pozitivní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.15 20:51

Holky nechci aby to vyznelo nejak blbe ale pokud to neklapne kroutit se nebudu :-) za 10 dni mame svatbu a ja pred svatbou otehotnet nechtela…ale pokud mimi bude budu rada bude to pekny svatebni darek :P jen by me to opravdu prekvapilo ze by se prvni mesic zadarilo :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.15 20:52

@Envie no ja jsem opravdu zvedava jak toto dopadne fakt jsem v soku maly nam trval skoro trictvrte roku :P

• Citovat
  • Upravit
3424
3.9.15 20:58

Podle me je pozitivni a co se tyce testu tak u me fungoval na sto procent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
3.9.15 21:05

Mě Dr.max nikdy spatne neukazal a to jsem testovala jen jim cca 4 roky a vzdy byl přesný! Kdyz ukázal ducha byla jsem těhotná vzdy! Držím palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
3.9.15 21:09
@Anonymní píše:
@Envie no ja jsem opravdu zvedava jak toto dopadne fakt jsem v soku maly nam trval skoro trictvrte roku :P

Mě první měsíc nepřišla MS měla jsem zpoždění, cítila jsem se unaveně a jinak udělala jsem test Mamatest, vyskočil duch, vzala jsem dr. Max a namočila do stejného vzorku vyšla krásně vyditelná čárka, ale nebyla extra silná, ale už byla hezky vidět. Bolelo mě v podbříšku, bylo mi zle, pak to za dva dny ustalo. Po čtyřech dnech jsem si udělala test znovu a čárka byla hrozně slabá, za další dva dny už nebylo nic, MS nikde. Dr tam nic nenašel, řekl že těhotná zřejmě nejsem a píchl mi vyvolávačku, za 4 dny dorazila MS, bolestivá a velice silná… Nikdo neví co to bylo :nevim: :nevim: takže už duchům moc nevěřím, doporučuji vyčkat a pokud bude čárka sílit tak to bude OK. Gratuluji ke svatbě a přeji ať je to tak jak to má být :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
3.9.15 21:24

@Envie díky za osvětu, stalo se mi to hned první měsíc po vysazení, co je to ten mikroabort prosím :kytka: HCG mi doktor vůbec nezjišťoval, dal mi injekci a naschle. Pak jsem byla jako průtokový ohřívač, padaly ze mě kusy jako očistky po porodu, nedokážu si to vysvětlit 8o :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
3.9.15 21:45

Já jsem měla taky takový a těhu to bylo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie