Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Buď v klidu, u nás v kanclu všem neustále bublá a kruci v břiše. Podle mě je to normální a trapné mi to fakt nepřijde.
Myslím, že se tím stresujes jen ty a ostatním je to úplně jedno.
@Anonymní píše: Více
To se bere pravidelně, kazdy den, brala jsem to vzdycky nekolik mesicu v kuse.
Revicolin…mam i intoleranci laktozy a histaminu a pomohl dost
Tak nepříjemný pocit a škrunkání ve střevech mi pořád přijdou v pohodě oproti tomuhle + průjmům. To je teprve brutálně nepříjemné.
Jinak můžu doporučit akorát probiotika, imodium a hořkou čokoládu.
Jinak to máte v práci takové ticho, že jde slyšet i spadnout špendlík? Já si ze sebe prostě dělám srandu, že mi ve střevech žije příšera. Takže jako jo, je to nepříjemné, ale snažím se situaci vždy odlehčit touto srandičkou.
Prosím o anonym, zdravotní údaje
Existuje prosím něco, co pomáhá na dráždivý tračník? Netrpím na průjmy, ale spíše mívám neustále nepříjemný pocit v břiše, furt mi tam škrundá a občas jdou ze střev fakt trapné zvuky, které nijak nedokážu ovlivnit a bohužel to došlo až do té fáze, kdy jsem vystresovaná z každého dne, co musím jít do práce, jelikož se bojím, co za zvuky mi zas břicho bude vydávat..i když si ráno dojdu na záchod, tak po cestě do práce se mi začne chtít znovu, ráno je to úplně nejhorší
vyřadila jsem bublinkové nápoje a omezila kafe, u čehož jsem měla pocit, že mi problémy zhoršuje, ale i tak problémy úplně nevymizely a jsou dny, kdy opravdu trpím a je mi to tak nepříjemné a trapné, že přemýšlím i o výpovědi, jelikož žiju v neustálém stresu a úzkostech.. 
Zkusila jsem probiotika a enzymy a nic nepomáhá..