Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Neumím drbáky
,ráda bych se je naučila. Věčně se mi rozvaří, nebo mám v nich hrudky. Prosím o rady jak na ně.
Dělám je většinou v sobotu. Takže v pátek uvařím půl kila moučných brambor, v sobotu je oloupu a nastrouhám nahrubo. Pak vezmu půl kila syrových brambor, nastrouhám nahrubo a vymačkám z nich vodu. Přidám sůl a pepř a podle moučnatosti lžičku solamylu. Tvořím knedlíky menší velikosti, obalím v solamylu a dám vařit. Vždy se povedou
@Ilorin no,dopadlo to tak, že mi brambory omrzly v garáži a nic se nekonalo
,ale určitě vyzkouším, neboj. A ty tam opravdu do nich dáváš pepř?
@smutná máma píše:
@Ilorin no,dopadlo to tak, že mi brambory omrzly v garáži a nic se nekonalo,ale určitě vyzkouším, neboj. A ty tam opravdu do nich dáváš pepř?
ano já dávám pepř skoro do všeho ![]()
@smutná máma vařím až vyplavou na povrch, jeden zkusím a pak je podle toho vyndám
@Ilorin no už jsem je dělala a opět katastrofa
.Tohle prostě prostě není moje pARKETA. Nedržely pohromadě, vařila jsem 25 min. Strouhala jsem nahrubo na struhadle, jako když strouhám salátovou okurku, ale to bylo opravdu moc hrubé
@smutná máma píše:
@Ilorin no už jsem je dělala a opět katastrofa.Tohle prostě prostě není moje pARKETA. Nedržely pohromadě, vařila jsem 25 min. Strouhala jsem nahrubo na struhadle, jako když strouhám salátovou okurku, ale to bylo opravdu moc hrubé
tak je asi někde zrada, já je včera vařila, dělala jsem jich opravdu hodně a všechny se povedly ![]()
@Ilorin prosím,kolik minut tedy tak vaříš? a opravdu to hrubé struhADLO? JEŠTĚ JEDNOU DÍKY ZA RADU, promiň, že otravuju
@smutná máma jojo nahrubo, ale dělala jsem je i najemno, a stejně to těsto krásně drželo pohromadě. Dělám malé knedlíčky a vařím tak 8-10 minut