Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hezké ráno, jdu se zeptat a možná i něco podle vás prichystám. Jakou a jak děláte rybu na vánoce? Děláte i jiné maso? děkuji tak při neděli za možné tipy
Ráda bych totiž vyzkoušela něco nového, uz někým někdy připravovaného a dobrého. diky díky
My bydlíme v severní Evrope, takze k jídlu bude tradiční vánoční šunka pečená v troubě https://en.m.wikipedia.org/…hristmas_ham k tomu zapecene brambory (ja pridavam jeste mrkev), taky tradiční https://en.m.wikipedia.org/…runalaatikko
Já jsem ale na Vánoce od mala z Česka zvyklá na rybu s bramb. salátem, tak si jako každý rok trošku udělám. Nejspíš vezmu lososa, protože je tu prostě nejjednodušší k sehnání ☺️ jen s bylinkama a soli, trochou citronu, v troubě. Kapra bohužel pochybuju, ze sezenu ![]()
Příspěvek upraven 18.12.16 v 07:58
My delame lososa jen osoleneho a s nejakou bylinkou a bud na pare nebo na panvi bez tuku a k tomu opecene brambory z trouby.
U nás se dělají řízky (kuřecí, vepřové), plněné řízky šunkou a sýrem, smažené filé, pečené filé, rybí prsty ![]()
Letos budeme mít tmavou tresku. Dětem ji připravím jako rybí prsty s brambory a nám s manželem ještě nevím. Je mi líto ji smažit, tak přemýšlím o jiné slavnostnější úpravě.
Dělem kapra s bylinkami v troube. Jinak dobra ryba je candat nebo platys.
Můj bratr nejí ryby, tak mu mama dělá kruti maso v pivním testicku.
@gabki Klasika kapr v trojobalu + losos na prirodno. Stejně kapra ji jen manžel.
U nás smažený kapr pro nas, jen kousek z nostalgie. A lososa na masle, česneku a kminu. Pro vsechny.
Ja se sestrou kapra, muj chlap teleci kotleta, svara vinnou klobasu a detem od kazdeho kousek, protoze se stejne nacpou cukrovim a pak se doziraji az po veceri ![]()
Delams vzdy kapra na 3zpusoby.
Jeddn klasika v trojobalu, pak obaleny v mouce promichanou s cervenou paprikou. A posledni recept na kapra vzdy vybereme nejaky zajimavy. Vetsinou peceny, nebo s omackou…
K tomu br. salat.
Takze nic extra ![]()
Manžel touží po tygrich krevetach, takže ty budou jako předkrm. Pak losos jen tak se solí v troubě s br. salátem a pro dceru s bramborem.