Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím nevíte někdo kde sehnat Dřevěné špachtle? Na netu jsem našla, že 100 ks stojí třeba 70 kč, ale poštovné je třeba 100. Nevíte do jakého obchodu zajít ve městě, kde to prodávají? Konkrétně prosím Mladá Boleslav. Děkuji ![]()
@BZ89 a co zkusit zdravotnické potřeby? Anebo pokud máš dobré vztahy s obvoďačkou - zkusit se jí zeptat, jestli by ti to neprodala za nákupku…
@BZ89 objednají Ti je v lékárně, pokud je nebudou mít přímo skladem ![]()
Ano, v lékárnách mívají spoustu zajímavých věcí, člověk by ani neřekl:-)
@hofka píše:
Ano, v lékárnách mívají spoustu zajímavých věcí, člověk by ani neřekl:-)
a když nemají, někdy i rádi objednají. Já tam takhle dohnala věci od Energy, Elánka. Bohužel mnou vybrané omega3 pro syna neměli v databázi. Magistra mě už zná a vždycky se těší, s čím novým zase přijdu. Elánek (s magnezium a B6) mi už drží permanentně. ![]()
Dokonce byla schopná objenat i kineziotejpy. Bohužel jsem více potřebovala crosstejpy.
Děkuji, zkusím lékárnu, napadlo mě to, ale když jsem dala eshop lékárny, tak tam to nenabízejí. Tak mi to přišlo divné. A prosím kde je ta prodejna na Starém městě? děkuji všem
.
Tuším že na té straně co je hotel Věnec, nebo pokud to nemáš blízko na staré město, zkuz v nemocniční lékárně, mají tam i zdravotnické potřeby
Já drobet odbočím…
, jak mi to moc připomíná v dětství i pozdějším věku, kdy lékaři řekli otevřte ústa a už tím kontrolovali…,někdy, br..,dnes se již snad pomalu k tomu účelu nepoužívají, či ano?
![]()
@Bjustřík píše:
Já drobet odbočím…, jak mi to moc připomíná v dětství i pozdějším věku, kdy lékaři řekli otevřte ústa a už tím kontrolovali…,někdy, br..,dnes se již snad pomalu k tomu účelu nepoužívají, či ano?
![]()
A čím by sis chtěl podržet jazyk při prohlížení dutiny ústní a mandlí? ![]()
Já tenkrát na to psala názvy bylinek a přelakovávala. Ale moc let to teda v tom záhonku nevydrželo.
Byla jsem na rizikovce a nudila se. ![]()