Dr.Hauschka vs NUXE

Ily
458
16.7.17 16:06

Dr.Hauschka vs NUXE

Rada bych poprosila maminky, slecny, damy, zda mate zkusenost s vyse uvedenou kosmetikou a zda muzete jednu z nich doporucit, vaham a nevim ke ktere se priklonit. Prosim jen o recenze techto dvou znacek, neuvadejte mi prosim spokojenost s dalsima, to uz bych mela hotovej gulas :lol: diky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
16.7.17 16:23

Já znám Hauschka a zhodnotil bych to jako lehčí nadprůměr. Krémy nejsou špatné, ale nějak strhující výsledky rovněž nepřinesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
16.7.17 17:05

@Ily Mám zkušenost s olejem na vlasy. Kupovala jsem už kdysi, tehdy ta značka v ČR snad ani nebyla. Takže jsem si to odněkud přivezla. Olej stál přes tisícovku určitě a bohužel nic moc. Mastilo mi to vlasy, žádný extra efekt. Olejíčky od Kérestase byly mnohem lepší :nevim: Teď si nejsem jistá, jestli jsem od nich měla ještě něco jiného. Celkem mě to odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.7.17 17:09

Ja jsem s Hauschkou velmi spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
16.7.17 17:14

@Ily Tak oprava, schválně jsem to zkoumala a ten olej byl od Leonor Greyl, který není v ČR ani teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.17 17:25

S prvni znackou mam dobre zkusenosti, podle me ma vyborne kremy. U Nuxe mi vyhovuji sprchove gely a ta jejich typicka vune, ale po jejich oleji jsem dostala strasnou alergickou reakci (stejnou jako jsem mela z Mary Kay) a od te doby uz tyto dve znacky nechci ani videt.

• Citovat
  • Upravit
Ily
458
16.7.17 20:15

Dekuji vsem za odpovedi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie