Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Rada bych poprosila maminky, slecny, damy, zda mate zkusenost s vyse uvedenou kosmetikou a zda muzete jednu z nich doporucit, vaham a nevim ke ktere se priklonit. Prosim jen o recenze techto dvou znacek, neuvadejte mi prosim spokojenost s dalsima, to uz bych mela hotovej gulas
diky! ![]()
Já znám Hauschka a zhodnotil bych to jako lehčí nadprůměr. Krémy nejsou špatné, ale nějak strhující výsledky rovněž nepřinesou.
@Ily Mám zkušenost s olejem na vlasy. Kupovala jsem už kdysi, tehdy ta značka v ČR snad ani nebyla. Takže jsem si to odněkud přivezla. Olej stál přes tisícovku určitě a bohužel nic moc. Mastilo mi to vlasy, žádný extra efekt. Olejíčky od Kérestase byly mnohem lepší
Teď si nejsem jistá, jestli jsem od nich měla ještě něco jiného. Celkem mě to odradilo.
@Ily Tak oprava, schválně jsem to zkoumala a ten olej byl od Leonor Greyl, který není v ČR ani teď
S prvni znackou mam dobre zkusenosti, podle me ma vyborne kremy. U Nuxe mi vyhovuji sprchove gely a ta jejich typicka vune, ale po jejich oleji jsem dostala strasnou alergickou reakci (stejnou jako jsem mela z Mary Kay) a od te doby uz tyto dve znacky nechci ani videt.