Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě chce poslat moje dr. dřív než nás pošle na kliniku, popravdě se mi do operace moc nechce a chci první zkusit přírodní léčbu, než se vrhneme na chemii. Přeji hodně štěstí ![]()
Tak já jsem asi ukázkový příklad že to jde
hned první cyklus po drillingu jsem otěhotněla..po x letech snažení…poslal mě můj gyndař jako poslední pokus před návštěvou CAR
šla jsem normálně se žádankou do nemocnice a tam jsme domluvili termín..18.ledna 2013 byl zákrok a 18.března jsem nevěřícně hleděla na //…teď mám ale hromadu zdr. problémů navíc, ale po novém roce chci zkusit znovu ten drilling a budu doufat, že se to povede znova..
Já také první cyklus po drillingu, ale předtím jsem normálně cyklus měla.
@Attila8 ano klasicke gyn.odd. Ctvrty den jsem jela domu… Pro me zazracny zakrok.. A to jsme ten cyklus meli sex jen 1× protoze jsem se bala… On to vic jsem z || byla prekvapena…po tolika letech… Urcite neni co ztratit a pujdu do toho znovu
za me smele do toho ![]()
@Attila8 moje kamaradka ma taky PCO.Ten driling ji delali normalne v nemocnici, pak jeste cvicila hormonalni jogu a chodila na cinskou medicinu.No,a povedlo se ji otehotnet po 5letech snazeni.
Do te nemocnice si normalne zavolala sama, jeji gyn se k tomu moc nemel, tlacil ji do IVF, tak si tam brnkla sama a oni ji vzali. Udelali prohlidku a pak operaci.
Ja ted taky zacala cvicit hormonalni jogu a cyklus se upravil, cysty jeste nevim, na kontrolu teprve jdu.
@Attila8 píše:
@Bobby @terkamo holky a vy jste byli v klasické nemocnici? jako na gynekologickém oddělení?
Já tam byla poslaná z CARu, (naštěstí paní primářka šla cestou nejmenšího odporu a nehnala nás hned do IVF, ale dělala vyšetření, hledala příčiny) bylo to na soukr. klinice v Praze
@Attila8 to se dela jen urcite dny cyklu..a tim drillingem vyvolaji dalsi MS
@Attila8 Melo by to byt tesne po ms do ovu..max asi do 15 dne…skrz sliznici atd…
@Attila8 oni nějaký termín vyberou..pokud nedorůstá sliznice, tak to bude asi celkem jedno…
Ahoj
4.3. mám jít na drilling. chtěla jsem se zeptat, jestli jste pak musely mít nějaký pust s
nebo to je u každýho jiný? co jsem tady pročítala, tak každý to má jinak
jakože to asi není pevně daný?
@allluck me v nemocnici rekli alespon 14 dni.. Nejlip az do dalsi ms zadne ![]()
@Bobby díky
a koukám, že tobě se po tom zadařilo, jestli to z metříku chápu správně?
@Bobby to je pěkný
tak uvidím, třeba mi to taky nějak pomůže ![]()