Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ja jsem si tedy vyrobila tu tinkturu, pit salek drmku nekolikrat denne bych nedala. Tak jsem zvedava na vysledky
„Piji“ prvni cyklus
@Etsien
jj, a ta davka alkoholu mi neprijde nijak hrozna, nabirala jsem to do takové te strikacky co je k stoptussinu a tech 20kapek mi vyslo na cca 1ml, to se ztrati ![]()
@jirulka
já to dávám od oka ![]()
1 lžičku jsem někde četla.. a někde dokonce 6
takže něco mezi bude asi v pohodě ![]()
@Etsien jj asi tak, mam takovou mini lžičku tak ta vychazi plna, jinak mě se to na tu lžičku blbě naleva, takže pouzivam tu strikacku, nic neprijde nazmar ![]()
@jirulka
já to dělala v lahvi od kompotu - takže to jen z toho naberu vždycky ![]()
Ahoj holky,
v bylinkařství jsem si byla koupit tinkturu z drmku obecného, kterou měli momentálně vyprodanou. Paní mi teda doporučila drmek mletý s tím, že je to to samé. Každý den na špičku nože spolknout a zapít vodou.
Nemá s tím někdo zkušenost? Myslíte, že to má stejný účinek jako čaj z drmku a nebo tinktura?
@LKK tak si ji vyrob, 250 ml vodky a 50 g drmku, na 14 dni do lednice a je to. Pouze smes na spicku noze moc stejna byt nemuze, predpokladam, ze jak alkohol, tak horka voda uvolnuji ucinne latky. Si predstav, ze si das caj do studene vody, take se ti nevylouzi ci minimalne.
@Cuddy no mě se to taky právě nezdá
ale ta paní když jsem se ji na to ptala, tak div, že mi nevynadala, že ji nějak ponaučuji
Děkuju za recept ![]()
Ahoj holky, před vánoci jsem si koupila drmek plody a dělám si čaj, musím říct, že mi chuť vůbec nepříjde nějak hrozná, jak se tu píše ![]()
Dalo by se říct, že mi celkem chutná ![]()
Ale chtěla jsem se zeptat, dá se míchat s kontryhelem a nebo raděj ne?
Děkuji za případné zkušenosti ![]()
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, jestli se může začít tinktura užívat kdykoliv v průběhu cyklu nebo se musí začínat spolu s začátkem cyklu.
Děkuji za odpověď.
@sylviasek zacni kdykoli, jeji ucinnek stejne nastupuje az za par mesicu.
Holky na kupované tinktury pozor, když jsem to pozorně četla, tak jsem narazila i na to, že to bylo zředěné jako homeopatika. To nemůže mít účinek, když se podíváte, jak se homeo dělají. Max. nějaké to placebo. Tak ted jen doufam, ze tu neni nekdo velkym zastancem homeopatie ![]()
@jirulka tak si ji namychej sama, je to levnejsi a redene to neni.
Děkuju… já si ji budu dělat doma, ale koupila jsem i tinkturu, abych mohla začít co nejdřív… takže od zítra teda začnu.. bohužel ani netuším, v jaké fázi momentálně jsem… ![]()