Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Hmmmm
děkuju moc, holky ![]()
před dvěma dny se přidala ještě dost silná bolest bradavek, tak třeba se něco děje
…sice to moc nesedí s cyklem (resp. vůbec to nesedí s cyklem), ale co už…
počkám ještě pár a zkusím testnout znovu
však případné těhotenství níkam neuteče ![]()
až budu vědět, dám vám vědět ![]()
..tak po delší době dávám vědět, jak to všechno pokračuje…
těhu příznaky sice těhotenství asi opravdu odpovídaly, ale bohužel se neudrželo… což to se někdy prostě stává ![]()
Ale co je ještě zajímavější… zapátrala jsem ve svých starších záznamech BT a trošku srovnávám… od loňského roku se mi zvýšila BT cca o 0,3 stupně (tak trochu víc do normálu) a hlavně to vypadá, že se mi prodloužila luteální fáze.. Nechci to zakřiknout, ale mám dojem, že drmek mi posunul ovulaci o několik dní ![]()
Je fakt, že jsem procházela i homeopatickou léčbou a nesledovala v mezidobí cykly zrovna moc přesně
ale vážně cítím změnu ![]()
Teď ještě, aby se zadařilo početí ![]()
Myslím, že drmek je hodně dobrý pomocník. U mě zase menstruace mešká, musím přiznat, že drmek neberu nějak pravidelně, zapomínám, ale vždy když jsem ho nasadila, menstruace dorazila tak nějak relativně v termínu. Tentokrát už skoro týden mešká, tak jsem sama zvědavá, co z toho vyleze. Bez drmku jsem měla menses hodně rozházený - dlouhé cykly.
Ahojte, nedokázala byste mi některá vysvětlit, proč přesně je drmek kontraindikovaný při kojení? Zastaví laktaci? Chtěla bych posunout ovulaci, chodí dost pozdě, ale ještě kojím. Kdyby drmek zastavoval laktaci, tak by mi to nevadilo, už bych ráda skončila s kojením, jen se zatím nedaří
. Už bysme moc chtěli třetí miminko, jen s těmi dlouhými cykly se snažení dost vleče
.
@libo píše:
Ahojte, nedokázala byste mi některá vysvětlit, proč přesně je drmek kontraindikovaný při kojení? Zastaví laktaci? Chtěla bych posunout ovulaci, chodí dost pozdě, ale ještě kojím. Kdyby drmek zastavoval laktaci, tak by mi to nevadilo, už bych ráda skončila s kojením, jen se zatím nedaří. Už bysme moc chtěli třetí miminko, jen s těmi dlouhými cykly se snažení dost vleče
.
Ahoj, ano, drmek snižuje hladinu prolaktinu, který podporuje kojení… dle pokusů se při užívání laktace zastavuje… což to by ti asi ani nevadilo
jen nejsou dostupná data, jestli se účinné látky nevylučují do mléka ![]()
Jinak na tlumení laktace je skvělý homeopatický Ricinus ve vysokém ředění ![]()
@brundibar3 Jeee, děkuju za odpověď
Tak uvidíme, ještě tomu dám nějaký měsíc a kdyžtak zkusím buď ten drmek nebo předpokládám, že stejně jako drmek bude snižovat laktaci i jeřáb ptačí, který se taky celkem doporučuje…
Jinak homeopatika za mě určitě nee, nejsem jejich zastáncem. Ale stejně děkuju! ![]()
Ráda bych se k vám přidala… Mám za sebou nevydařená IVF a ráda bych se zase vrhla na bylinky… Drmek mně zaujal už kvůli podpoře ovu, tak kvůli snížení prolaktinu.
@brundibar3, nevíš jestli se může kombinovat s Nosifolem??? Chtěla jsem zkusit kontryhelový čaj společně s drmkovou tinkturou do ovu a Nosifol k tomu, ale toho by bylo už asi moc, že?! ![]()
Ahoj
No to je prima
Diskuze tady sice moc nežije, ale všechno důležité jsme si tu řekly ![]()
Nosifol je jen doplněk výživy (obsahuje kys. listovou a další vitamíny a některé aminokyseliny), tzn. že ho můžeš brát s bylinkami bez obav… ![]()
Jinak záleží, jak jsi na tom teď aktuálně… buď můžeš brát drmek celý cyklus, nebo do ovu kontryhel a po ovu drmek…
Já ho brala non-stop (a posunul mi ovulaci o několik dní dopředu, což je super) a k tomu jsem pila kontryhel, když jsem si na něj vzpomněla…
Pokud ti u v CARu dávali teď vícero hormonů, tak bych si asi přidala nějakou čistící čajovou směs…
Držím palečky a dej vědět ![]()
Ahoj holky, chci si obědnat drmek, prý působí na ovulaci, pomohl některé z vás?
@Marcam mně srovnal cykly, resp. upravil ovulaci do rozumného času kolem 18-22 DC a ne až po 30 DC. A tím je zpravidelnil, předtím to bylo každý pes jiná ves.
Mě taky pomohl „srovnat“, od te doby, co jsem na nej prisla, nejsou treba zadne vyvolavacky ms
@Marcam Ahoj, mě zabral lék Agnucaston, je jenom z drmku, čistě přírodní, ale víc koncentrovaný a kontrolovaná kvalita, je to na recept, fakt doporučuju
@Ostružka Ahoj a kdo ´mi ho předepíše gyndař, nebo obvodní? Děkuji za typ.