Drogy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
5.3.12 09:07

Urcite bych to nahlasila - alespon anonymne, kdyz mas strach!!! Kdyz jde o deti „neznam bratra“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.3.12 09:12

nepleteš?Jen se koukej plédst!Takovích dětí už bylo co žilo jak dobytek nebo zemřelo proto že se do toho nikdo nepletl.

Zavolala bych sociálku a volala tak dlouho dokud by se někdo o to nezačal zajímat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
5.3.12 09:43

A co zkusit nejdřív nějaký kontakt s tou jejich babičkou?Pokud je rozumná třeba by se sní dalo domluvit.. :nevim: s tou sociálkou bych možná ještě vyčkala…i když nevím jestli pro to dítě opravdu nebude lepší když ho šoupnou do děcáku v tomto případě. Ach jo, chudák, nechápu takové rodiče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
5.3.12 09:45

Určitě bych to nahlásila. A mělo by to jít i anonymně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
5.3.12 09:56

Babičku bych z toho vynechala, ta si určitě je vědoma toho, co se tam děje..vždyť má jejich další dítě! Každá normální matka se stará o dítě podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, pokud to nezvládá, nebo zvládat nemůže či nechce, děti mít nesmí! Proto jich tolik trpí a umírá! Já měla před lety sousedku, kterou jsem viděla venku na zahradě mlátit asi 5ti letého chlapečka koštěmem 8o :zed: Už před tím bylo vidět, že ten chlapeček není v pořádku, tak jsem to taky hlásila a chlapeček je dnes u tety a má se výborně! :potlesk: :palec: Mimochodem to udání je anonymní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27032
5.3.12 10:23

Bože další chudáček dítě???Rozhodně nahlásit !!Holky cos e to děje vždty je to pořád samé týrání a zanedbávání!Co se to děje?Je spousta rodin co by to dít milovali a bněkdo se dokáže chovat takto kam tohle spěje proboha???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 18:28

už ráno jsem to nahlásila,vedoucí sociálních věcí a prý to dají do Litoměřic kde se tím zabývají.tak jsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
4262
5.3.12 18:42

Super :potlesk: Hodně štěstí chlapečkovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.12 09:30

taky doufám.Bohužel čr patří mezi země s nejvyšším počtem týraných a usmrcených dětí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.12 21:18

bohužel doteď se nic nedělo a ani moc nevěřím že vůbec bude.

• Citovat
  • Upravit
17
7.4.14 16:17

drogy

Moje dcera je na tvrdých drogách. Nikdy bych nikomu nepřála, s takovým člověkem žít. Když je zrovna napraná pervitinem, je usměvavá, ale jakmile to odezní, je agresivní, zlá a nedokážu si představit, že tihle lidé mají děti. Nahlásit na sociálku v prvé řadě určitě. Já svou dceru budu vyhazovat z domu, už to nejde. Psychicky jsem na zhroucení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
7.4.14 16:19

Zkuste zjistit co to zapříčinilo… Kolik je dceři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.4.14 16:19

drogy

Já už jednou sice nahlásila jednu fetku, co má dvě děti, scházejí se tam u ní pořád feťáci a perou to do sebe.Je to už asi 2 měsíce a bohužel se nic neděje. Takže ono v tomhle státě je to taky složité, ale zkus to určitě, jde to i anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.4.14 16:23

Mojí dceři bude 19 let, už byla i na léčení. Tuto situaci už řeším hodně dlouho. Dostala odemne hodně šancí. Jsem už úplně vysátá, navíc mám ještě mladší dceru, která je svědkem jejích nálad, kdy mi sprostě nadává a občas se i porvem. Už jen kvůli té mladší dceři to musím udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.4.14 16:31
@marcela39 píše:
Mojí dceři bude 19 let, už byla i na léčení. Tuto situaci už řeším hodně dlouho. Dostala odemne hodně šancí. Jsem už úplně vysátá, navíc mám ještě mladší dceru, která je svědkem jejích nálad, kdy mi sprostě nadává a občas se i porvem. Už jen kvůli té mladší dceři to musím udělat.

Udelej… pro rodinu je to nejlepsi reseni :hug: i kdyz hodne bolestive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová