Drogy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
8.4.14 14:29

U Holendové jsme byli před léčením. Ta nám léčbu doporučila. Po léčení k ní měla chodit ambulantně, ale vykašlala se na to, že to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.14 15:39

@marcela39 Tak to vlastně v překladu znamená, že se bohužel léčit nechce a má dojem, že když bude bez perníku, něco jí uteče. Tady nemá smysl jí někam dál tahat. Bohužel, ještě si nesáhla na své dno.

• Citovat
  • Upravit
17
8.4.14 16:11
@Anonymní píše:
@marcela39 Tak to vlastně v překladu znamená, že se bohužel léčit nechce a má dojem, že když bude bez perníku, něco jí uteče. Tady nemá smysl jí někam dál tahat. Bohužel, ještě si nesáhla na své dno.

asi tak, pomáhat už jí nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
22.9.14 05:31
@Anonymní píše:
Drogy jsou hrozné svinstvo, neničí jenom toho dotyčného, ale celou rodinu. Ex partner byl na pervitinu a je vlastně dodnes i když jsme se rozešli. Já drogy nebrala ani když jsme spolu chodili. Ale už to tak dál nešlo, nechtěla jsem, aby v tom malý vyrůstal. Taky dostal hromady šancí, hromady věcí jsem mu odpustila, ale prostě u každého nastane ta chvíle, že pohár trpělivosti prostě přeteče.

Dovolim si nesouhlasit, svinstvo nejsou drogy, nybrz lide kteri s nima neumeji zachazet :) Jsou to defakto leky, medikamenty, ktery i dnes slouzi k urcite lecbe (nebudu resit legislativu). Temer kazdy v zivote zkusime nejakou „drogu“ je spis otazkou, zda to nechame dojit do stadia zavislosti, kdyz uz nas zajma jen ten dany lek. Pozna se to krasne, zatim co nezavisla osoba, se zepta ale necha byt. Zavisla jde po dane substanci hlava nehlava. Pokud pritel, manzel, kamarad dava vsechny penize za drogu, tvrdi ze by si treba nedal ve ctvrtek bo v patek ale jinak v poho, je zde problem. Nebo treba to kdyz to nekdo da aby byl vic v pohode (casto pripad u Pika) :zed: Take postupne si to clovek voduvodnuje, treba dal jsem proto aby mi nebyla zima, dal jsem proto ze dnes mi bylo blbe a neco se pokazilo v praci. Krasne to zamotava, pokud je ale jedinec silny, zastavi to a prokoukne vcas. Vetsinou to davaji jednodusi lide na s*kacku, proto to tak vypada (nechci urazit tveho ex).

Jak tak koukam, zde bude asi caste Piko :D To je po huleni jedna z pomerne zradnych veci, proto ty lidi chapu ze do toho lehce spadnou. Piko puvodne melo pomahat pro Lehkou mozkovou dysfunkci a hyperkynetickou poruchu. Obdobne veci, jeste horsi se dnes cpou treba do pripravku na hubnuti, ty pak rozhazi lidem treba kompletne metabolizmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.6.19 15:20

Přežitelné ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jakou reakci by mělo na tělo 25mg Rivotrilu, 1,2g MDMA.
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.3.25 01:24

Kokain-práce-žena

Čauky, příležitostně cca 2× do měsíce si koupím 1g kokainu, žena nic neví…. Je tímto světem nepolíbená, zná mou minulost… že jsem prodával i bral…. Jen že neví že i teď občas uletim.
Občas utrousí něco že už jsme svoji (okroužkovaní)
Nějakou chvíli a mohli by jsme se posunout dál… Jí bude 36 mě bude 28… Už mě to ani nebaví (ten kokain) ale když se napiju, mám strašnou chuť a tužbu jít a koupit… Myslíte že se to dá nějak zvládnout bez doktorů? Dát si detox, ale zvládat to když budu pít?
Přestal jsem pít po těžké autonehodě, když jsem ve stavu nestavu zbil policistu, ale vydrželo mi to jen půl roku, pak jsem zas začal pít (přiměřeně, ale stačí 2-3 piva) a opět si objednám 1g Karla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová