Drogy

Anonymní
5.3.12 08:05

drogy

ahoj chtěla bych se poradit,dozvěděla jsem se že sousedé,a taky bývalí přátelé berou drogy,brali je už dřív,ale dlouho byli čistí,a ted už mají 2 leté dítě,ke kterému se chovají hrozně,nadávají mu čů…,a tak.taky mají napůjčováno všude od lichvářů,ani nevycházejí z bytu,jen večer,malý je hubený,má opar.chodí k nim samé podivné existence.mají ještě jedno mladší dítě ale to je v péči babičky,vím že mi do toho nic není,ale je mi ho hrozně líto,přítel říkal at se do toho nepletu,ale musím na něj pořád myslet,ale co s tím?jediná možnost by byla udat je na sociálce,ale nevím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
5.3.12 08:11

ja bych to nahlasila na socialku.chudak malej. snad s tim neco udelaji.

• Citovat
  • Upravit
17565
5.3.12 08:12

jestliže máš pocit, že dítě je ve špatných podmínkách, je dokonce tvou povinností na to upozornit policiii nebo sociálku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
5.3.12 08:13

taky bych to rozhodně nahlásila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
5.3.12 08:17

Já bych to nahlásila,vždyť to je hrozné že někdo nechá tak trpět malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 08:17

asi to udělám,ale zaráží mě že s tím nic nedělá babička.myslím že když je takhle malý má větší šanci že si ho k sobě někdo vezme.a bude vyrůstat normálně.jenže sociální pracovnice mnohdy taky stojí za houby,třeba v případu toho 7 letého (nevím přesně)chlapečka který měl kilo a jí se to nezdálo divné? nechala ho týrat a dostala jen podmínku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.12 08:18

ano nahlásím to,je to možné anonymně?

• Citovat
  • Upravit
23864
5.3.12 08:21

Určitě to nahlas a já myslím že to jde anonymně. Hlavně to udělej co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 08:25

ano,dozvěděla jsem se to včera,no ona je cikánka takže pak nechci mít nic společného s tou jejich mafií.udělám to dnes.držte mi palce,doufám že pracovnice nebudou moc laxní

• Citovat
  • Upravit
1254
5.3.12 08:25

Určitě nahlásit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
5.3.12 08:30
Anonymní píše:
ano,dozvěděla jsem se to včera,no ona je cikánka takže pak nechci mít nic společného s tou jejich mafií.udělám to dnes.držte mi palce,doufám že pracovnice nebudou moc laxní

držíme palce, ať to jde co nejlíp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
5.3.12 08:35

Běž na sociálku, oni už se na to mrknou a něco s tím provedou. Nenechávej to jenom tak.

• Citovat
  • Upravit
4262
5.3.12 08:41

Za mně: IHNED nahlásit všude, kde se dá a kde se s tebou bude někdo bavit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 08:44
Etcetera78 píše:
Anonymní píše:
ano,dozvěděla jsem se to včera,no ona je cikánka takže pak nechci mít nic společného s tou jejich mafií.udělám to dnes.držte mi palce,doufám že pracovnice nebudou moc laxní
držíme palce, ať to jde co nejlíp :hug:

DÍKY JDU NA TO

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
5.3.12 08:47

anonymne to urcite pujde…dej pak vedet,jestli se neco delo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová