Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja bych to nahlasila na socialku.chudak malej. snad s tim neco udelaji.
jestliže máš pocit, že dítě je ve špatných podmínkách, je dokonce tvou povinností na to upozornit policiii nebo sociálku…
Já bych to nahlásila,vždyť to je hrozné že někdo nechá tak trpět malé dítě.
asi to udělám,ale zaráží mě že s tím nic nedělá babička.myslím že když je takhle malý má větší šanci že si ho k sobě někdo vezme.a bude vyrůstat normálně.jenže sociální pracovnice mnohdy taky stojí za houby,třeba v případu toho 7 letého (nevím přesně)chlapečka který měl kilo a jí se to nezdálo divné? nechala ho týrat a dostala jen podmínku.
Určitě to nahlas a já myslím že to jde anonymně. Hlavně to udělej co nejdřív.
ano,dozvěděla jsem se to včera,no ona je cikánka takže pak nechci mít nic společného s tou jejich mafií.udělám to dnes.držte mi palce,doufám že pracovnice nebudou moc laxní
Anonymní píše:
ano,dozvěděla jsem se to včera,no ona je cikánka takže pak nechci mít nic společného s tou jejich mafií.udělám to dnes.držte mi palce,doufám že pracovnice nebudou moc laxní
držíme palce, ať to jde co nejlíp ![]()
Běž na sociálku, oni už se na to mrknou a něco s tím provedou. Nenechávej to jenom tak.
Za mně: IHNED nahlásit všude, kde se dá a kde se s tebou bude někdo bavit!!!
Etcetera78 píše:Anonymní píše:držíme palce, ať to jde co nejlíp
DÍKY JDU NA TO
ahoj chtěla bych se poradit,dozvěděla jsem se že sousedé,a taky bývalí přátelé berou drogy,brali je už dřív,ale dlouho byli čistí,a ted už mají 2 leté dítě,ke kterému se chovají hrozně,nadávají mu čů…,a tak.taky mají napůjčováno všude od lichvářů,ani nevycházejí z bytu,jen večer,malý je hubený,má opar.chodí k nim samé podivné existence.mají ještě jedno mladší dítě ale to je v péči babičky,vím že mi do toho nic není,ale je mi ho hrozně líto,přítel říkal at se do toho nepletu,ale musím na něj pořád myslet,ale co s tím?jediná možnost by byla udat je na sociálce,ale nevím…