Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Paní doktorku neznám, ale naše Dr. je fajn, nic nám nevnucuje, netvrdí nám, že jsme tlustý (3 měsíce pryč přes 7,5 kg jen kojená
) a celkově mi příjde rozumná… Ale očkovala nás taky najednou, malá měla reakci, ale trvalo to jen den, byla ukňouranější a měla zvýšenou teplotu… Když to očkování rozdělíš, tak zas přeci riskuješ víc reakcí.. ![]()
Myslím , že se na to díváš velmi rozumně , díte bych rozhodně naočkovat dvěma vakcinami nenechala.
A předložka se v tomhle veku rozhodne přetahovat nemá . Asi bych to vůbec s dr. neresila…
Chodim taky na Chodov , ale jinam , tak neporadim ![]()
Ahoj, se starsi dcerou chodim taky na Chodov, ale k jine Dr., u pani Dr. Stranikove jsme byly asi 2×, kdyz mela o prazdninach zastup za nasi doktorku a nemuzu si stezovat. S malou (4 mesice) chodim jinam, ale taky jsme dostaly hexu a pneumokoky najednou ve 3 mesicich. ![]()
Každý má na očkování jiný názor. První dcera pneumokoka má, druhá ne…U druhé jsem hodně váhala…i docentka na pneumologii mi teda doporučila očkovat, ale odděleně.
Vaší dr. neznám, ale spíš mě zaráží, že nechce vyjít vstříc:-(.
Chodime k ni a jsme moc spokojeni.
Ja pneumokoky ockovat vubec nedala - nijak mi to nevymlouvala a ani se mne nesnazila premluvit. Jen mi rekla, ze kdybychom si to rozmysleli, muzeme je nechat naockovat pozdeji. Takze kdyz ji reknes, ze obe ockovani chces, ale s odstupem, urcite ti vyhovi
Jinak k pretahovani se stavi stylem - malym miminkum rozhodne nepretahovat, predkozka by se mela uvolnit pred nastupem do skoly. Idealne kdyz si to chlapecek uvolnuje sam. A rozhodne se nemusis bat, ze by se z niceho nic snazila chlapeckovi nasilim pretahnout predkozku (jak jsem na diskusich cetla o jinych dr). Maly 11m je po zanetu ledvin, ma opakovane bakterie v moci, takze nam v nemocnici rekli, ze bychom se meli dohodnout s detskou a zacit pretahovat - jen se malemu na pindika podivala, bylo jasne videt, ze pretahnout to jeste nejde, tak nas hned poslala na urologii, sama se o pretahovani nasilim rozhodne nesnazila.
gabriela82 píše:
Paní doktorku neznám, ale naše Dr. je fajn, nic nám nevnucuje, netvrdí nám, že jsme tlustý (3 měsíce pryč přes 7,5 kg jen kojená) a celkově mi příjde rozumná… Ale očkovala nás taky najednou, malá měla reakci, ale trvalo to jen den, byla ukňouranější a měla zvýšenou teplotu… Když to očkování rozdělíš, tak zas přeci riskuješ víc reakcí..
Gabriel,když je rozdělím,tak si reakce můžeme či nemusíme prožít dvakrát,není to o tom,že by jich bylo více.
Ráďa69 píše:
Myslím , že se na to díváš velmi rozumně , díte bych rozhodně naočkovat dvěma vakcinami nenechala.
A předložka se v tomhle veku rozhodne přetahovat nemá . Asi bych to vůbec s dr. neresila…
Chodim taky na Chodov , ale jinam , tak neporadim
Já tu předkožku chci řešit s doktorkou,slíbila jsem to rodině,snad alespoň tak mě pochopí,pochopí proč to odmítám dělat,kort když je brouček tak malinký.
alisee píše:
Ahoj, se starsi dcerou chodim taky na Chodov, ale k jine Dr., u pani Dr. Stranikove jsme byly asi 2×, kdyz mela o prazdninach zastup za nasi doktorku a nemuzu si stezovat. S malou (4 mesice) chodim jinam, ale taky jsme dostaly hexu a pneumokoky najednou ve 3 mesicich.
Taky si na ni nemůžu stěžovat,jen mě to trošku mrzelo,jinak je strašně fajn a chápavá,poradí,vysvětlí ![]()
A co přeočkování,taky jste měli najednou?
Lucie*3 píše:
Každý má na očkování jiný názor. První dcera pneumokoka má, druhá ne…U druhé jsem hodně váhala…i docentka na pneumologii mi teda doporučila očkovat, ale odděleně.
Vaší dr. neznám, ale spíš mě zaráží, že nechce vyjít vstříc:-(.
Mě jde o to,že kdyby vznikla nějaká reakce,např alergická,tak nebudeme vědět z čeho,když podá dvě vakcíny najednou…a taky je rozdíl bojovat se šesti původci nemocí než s 19ti či 13.
monika215 píše:
Chodime k ni a jsme moc spokojeni.
Ja pneumokoky ockovat vubec nedala - nijak mi to nevymlouvala a ani se mne nesnazila premluvit. Jen mi rekla, ze kdybychom si to rozmysleli, muzeme je nechat naockovat pozdeji. Takze kdyz ji reknes, ze obe ockovani chces, ale s odstupem, urcite ti vyhovi
Jinak k pretahovani se stavi stylem - malym miminkum rozhodne nepretahovat, predkozka by se mela uvolnit pred nastupem do skoly. Idealne kdyz si to chlapecek uvolnuje sam. A rozhodne se nemusis bat, ze by se z niceho nic snazila chlapeckovi nasilim pretahnout predkozku (jak jsem na diskusich cetla o jinych dr). Maly 11m je po zanetu ledvin, ma opakovane bakterie v moci, takze nam v nemocnici rekli, ze bychom se meli dohodnout s detskou a zacit pretahovat - jen se malemu na pindika podivala, bylo jasne videt, ze pretahnout to jeste nejde, tak nas hned poslala na urologii, sama se o pretahovani nasilim rozhodne nesnazila.
Taky mě to zarazilo,třeba měla špatný den
Jinak je hrozně fajn
S tou předkožkou jsi mě potěšila,měla jsem z toho násilného přetažení hrůzu,už nemám
.Děkuji!
Holky nevíte jakou tato pní doktorka aplikuje hexavakcínu?Název?Děkuji!
hvězdička25 píše:alisee píše:
Ahoj, se starsi dcerou chodim taky na Chodov, ale k jine Dr., u pani Dr. Stranikove jsme byly asi 2×, kdyz mela o prazdninach zastup za nasi doktorku a nemuzu si stezovat. S malou (4 mesice) chodim jinam, ale taky jsme dostaly hexu a pneumokoky najednou ve 3 mesicich.Taky si na ni nemůžu stěžovat,jen mě to trošku mrzelo,jinak je strašně fajn a chápavá,poradí,vysvětlí
A co přeočkování,taky jste měli najednou?
my jsme jeste na preockovani nebyly
mala byla nemocna, tak to mame o 14 dni posunute
alisee píše:hvězdička25 píše:my jsme jeste na preockovani nebylyalisee píše:
Ahoj, se starsi dcerou chodim taky na Chodov, ale k jine Dr., u pani Dr. Stranikove jsme byly asi 2×, kdyz mela o prazdninach zastup za nasi doktorku a nemuzu si stezovat. S malou (4 mesice) chodim jinam, ale taky jsme dostaly hexu a pneumokoky najednou ve 3 mesicich.Taky si na ni nemůžu stěžovat,jen mě to trošku mrzelo,jinak je strašně fajn a chápavá,poradí,vysvětlí
A co přeočkování,taky jste měli najednou?mala byla nemocna, tak to mame o 14 dni posunute
Ali a nevíš,co dává,jak se ta hexa jmenuje?Zapoměla jsem se zeptat.
nevim
a koukam, nam to nejspis zapomeli zapsat do ockovaciho prukazu ![]()
Ahoj holky,
máme doma téměř 11 týdeního chlapečka a chodíme k paní doktorce Stráníkové.
Ve třech měsících jdeme na očkování hexa a proti pneumokokům - prý najednou.Mě se to nelíbí,po otázce,zda to není moc velká zátěž pro tak malého človíčka,se mnou p.doktorka začala mluvit jako s mámou,která nechce očkovat,že prý není moc maminek,které toto očkování odmítají.Chodíte někdo k této lékařce?Taky jste dostali dvě očkování najednou?Já bych raději s odstupem!
Dále,rodina na mě stále tlačí abych začla přetahovat předkožku.Ale to odmítám,teda zatím,zánět nemá,čůrá normálním proudem,je jí chráněný před infekcí.Nevíte jak se na přetahování dívá tato dr.?Abych se nezmínila o nucení rodiny a ona ji malému násilně nepřetáhla i přes můj zákaz.Toto dokáže hodně lékařů.
A paní doktorku moc neznáme.
Omlouvám se za anonymitu,ale snad chápete.