Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Prave ze když nedojde do pondeli menzes tak uz by dojit nemela no uvidimenechame se prekvapit
Tak to jedte nekam pryc na ten vikend, at to brzo utece
ja potrebuju jednou za cas nekam na vikend odjet, ted to potrebuju jako sul a manzel je nemocny ![]()
Zdravím holky tak co myslíte??? do včerejška sem to měla dostat ale nic ![]()
Prosím Vás, dnes ráno jsem si udělala take test a čarka tam je ale uplně slaboučka, s přítelem se o mimi snažíme a tak se chci zeptat může se s tát že z ducha nakonec nebude nic? mam bolavá prsa a vyskočili mi na nich žíly. Děkuji
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím holky tak co myslíte??? do včerejška sem to měla dostat ale nic
Tam jsou 2 čáry jak dálnice ![]()
@bardav pokud še čárka objevila v časovém limitu, tak už bude jen sílit. ![]()
Pokud se objevila až po nějaké době po, řekla bych, že nemusí být pozitivní. ![]()
Za 2 dny zkus znova a uvidíš. ![]()
Děkuji momentalně tedka v těhdle dnech bych měla dostat MS proto se ptám ![]()
Tak to nechapu dnes jsem si delala dalsi test a na nem je slaboulinkek ale uplne slabej duch tak ja uz jsem zmatena ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím holky tak co myslíte??? do včerejška sem to měla dostat ale nic
Tak co? Predpokladam, ze jsi to stale nedostala:-) jsem zvedava, kdy jsi teda otehotnela! Pak dej vedet:-)
Holky už sama nevím co a jak v neděli jsem si dělala první test a byla tam slaboulinka čarka další sem si dělala v pondělí tak dopadl stejně a další dnes a tam byla jen o trošku více čárka než na ostatních dvou neni to až přiliš slabe??
Blumen Ne nedostala v utery jdu na dalsi kontrolu a tam uz se dovim vic
ale je to tam
![]()
@Anonymní píše:
Blumen Ne nedostala v utery jdu na dalsi kontrolu a tam uz se dovim vicale je to tam
![]()
Tak jak to dopadlo? Vse v poradku? ![]()
@Anonymní píše:
Blumen Ne nedostala v utery jdu na dalsi kontrolu a tam uz se dovim vicale je to tam
![]()
Tak jak to dopadlo? Vse v poradku? ![]()
Jj zatim jo jsem 7tt pristi tyden jdu na kontrolu a mam dostat i kartu ![]()