Druhé stoličky ve 13 měsících?

329
3.3.14 14:40

Druhe stolicky ve 13ti mesicich?

Vyrostly nektremu z vasich deti takhle brzy druhe stolicky? Dera je posledni dobou hrozna! Ufnukana, nechce moc jist, rve vsechno do pusy…uz nevim do s ni, tak me napadly tyhle zoubky. 16 zubu ma od 11 mesicu. Sahala jsem ji do pusy a necitim nic, jen vlevo pod dasnem nahmatam ryhu stolicky..myslite ze muzou vyrust uz takhle brzy? Jinak fakt uz nevim co by ji mohlo byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
382
3.3.14 14:45

Myslíš jako druhé / dospělé stoličky? To si myslím, je nepravděpodobné…A dětský chrup má zubů 20!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.3.14 14:47

Myslíš pětky… možné to je rozhodně… sice je dost brzy, ale každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.3.14 14:47
@Andenne píše:
Myslíš jako druhé / dospělé stoličky? To si myslím, je nepravděpodobné…A dětský chrup má zubů 20!

Taky jsem to tak pochopila, ale asi myslí 4 jako první stoličky a 5 jako druhé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
3.3.14 14:49
@avm3 píše:
Taky jsem to tak pochopila, ale asi myslí 4 jako první stoličky a 5 jako druhé :)

Ach tak, já nevěděla, právě, když psala že má už 16 zubů…

Samozřejmě, pokud myslíš druhé, jako druhé, tak to možné je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.3.14 14:52
@Andenne píše:
Ach tak, já nevěděla, právě, když psala že má už 16 zubů…Samozřejmě, pokud myslíš druhé, jako druhé, tak to možné je.

Já to takhle pochopila… tak snad dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
3.3.14 14:54

@alameda malé je 15 měsíců a taky jí zřejmě vyráží zadní stoličky. Strašně slintá a sahá si do pusiny, sáhnout si tam ale nenechá, pláče třeba 2 hodiny vkuse, až je to k nevydržení. Papat nechce, průjem má, naštěstí pije bez problémů. V 10 už jsem jí musela dát Nurofen, protože bez ustání bulela :( teď už mi přes 2 hoďky spinká na klíně. Musíme to vydržet, pak bude snad na pár let pokoj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
3.3.14 15:02

Zkuste koupit Calgel a dásně namazat. Nepálí to, nemá to chuť, děti to snášej a pěkně to chladí. Drahý to taky nejni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
3.3.14 15:03

:mrgreen: coby ne. U nas to je obracene. Holce je pres 2 roky a ma zatim jen 12 zubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
3.3.14 15:07

Byla by to spis rarita, tyhle zoubky se klubou mezi 20. A 30. Mesicem, ale muze jit o vyjimku. Nicmene ja mam u starsi dcery podezreni uz tak tri mesice, ze se neco chysta, miva obdobi, kdy presne ma zvysenou teplotu, prujem, dasna natekle. Ale ony ty zoubky se muzou zatim jen pripravovat a prorezat pozdeji.

Mladsi ma 7m a ma jen dole dve jednicky, uz dva mesice. Dnes ji otekly horni trojky, tak jsem zvedava, myslim si, ze je to taky plany poplach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
3.3.14 15:07

Jasne ze druhe stolicky, tedy petky;) synovi vylezly az ve dvou, ale dceri ty zuby rostou vschny nejak brzo…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
3.3.14 15:56

Nas mel chvili po roce taky prvni petku, od 21m ma zuby vsechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
3.3.14 16:44

@alameda možné je to syn má 20měsíců a má 16 zubů a dcera má skoro 10let a má jich 24 nebot 6 a 7 jí ještě nevylezli ona celkově má jen 8druhých zubů jinak má stále mléčné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.3.14 19:29

Holky a v jakém pořadí rostou zoubky? vím, že u každého jinak, ale přece jen je nějaké „obvykle“ my máme horní jedničky a dvojky a dolní to samé, tzn. 8 zubů a teď so pořád sahá kamsi dozadu dolů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
3.3.14 20:32

@dani24687 tabulkove rostou 1, 2, 4, 3, 5.. ale je to hrozne individualni, nas mel nahore nejdtiv fbojky, az pak jednicky, az ted by mu mely zacit rust petky a uz 2m ma vsrch 20 zubu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.