Drzé 12leté dítě - co s ní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
12.4.14 16:36

U mé slečny na zadek nejde dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.4.14 16:38
@KittyHello píše:
Ahoj. Doma mám 12-cti letou puberťačku. Je doma drzá, vše ši dovolí. Hrůza… :nevim: Co s ní? Prosím raďte.

Ten, kdo by uměl účinně poradit, tak už má Nobelovu cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.4.14 16:45

Mám to doma v bledě modrém, k tomu ještě batole v období vzdoru a 10ti měsíčního který už taky objevil kouzlo vztekani, no někdy toho mám plný kecky :oops: Co s nimi neporadim, taky se s tou pubertě pereme. Ale já teda byla jiná, nesměla jsem říct jedinou námitku, jinak u nás bylo peklo na zemi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
12.4.14 17:02

Taky mám doma to samé, ale kluka. V pátek už jsem si myslela, že mi ruka vyletí a dostane přes pusu. Říkám si třeba by jedna zabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.4.14 17:15

Fyzické tresty podle mě nepomohou, dělala jsem pak ještě větší peklo :oops: :mrgreen: Já neříkám, že jsem na přesdržku nebyla, ale tímhle to nevyřešíš, chce to pevné nervy. Dyt si vzpomen na sebe, jaká jsi byla :nevim: Na mě zabíralo, když jsem viděla, že je z toho máma smutná (taky na mě byla sama, navíc jsem byla třetí puberták v řadě, chudák toho musela mít plné kecky). Řevem, zákazy a fackami se situace akorát víc zhoršila a vyhrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
12.4.14 17:27

@KittyHello Pošlu Vám pozvánku do skupiny, kde zápolíme s pubertou. :D

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
12.4.14 17:43

@rokris Můžu se taky přidat?

• Citovat
  • Upravit
rokris
12.4.14 17:49
@Hanullka píše:
@rokris Můžu se taky přidat?

Jen račte. :kytka: Poslala jsem pozvánku. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1826
12.4.14 17:57

Zabavit počítač, telefon (pokud je k dispozici), žádné noční vycházky. Pomáhání doma, s určitými pracemi. Pokud bude odporovat, seřvat, „zfackovat“ a domácí vězení, ona si to holka, po týdnu rozmyslí. Hlavně musíš být zásadová a pevná ve svém rozhodování.
PS: Pro matky citlivky, nezajímá mě Vaše moralizování!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.4.14 18:58

@MambaJ Hm, tak tohle kdyby mi máma udělala, tak jsem si zabalila věci a dlouho by mě neviděla. A ano, měla bych kam jít a jak se o sebe postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
12.4.14 19:00

@radkka Tak to jsi, tedy hrdinka dne. lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.4.14 19:07
@MambaJ píše:
@radkka Tak to jsi, tedy hrdinka dne. lol

Jak koukám v jiných diskuzích, tak hrdinka jsi ty. Je smutné, že si musí někdo honit sebevědomí na anonymním internetu. Je mi tě fakt líto. No snad tě brzy smažou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
12.4.14 19:21

Proč, by mě měli mazat? Mám svůj názor a vyjadřuji ho slušně, takže litovat nemusíš nikoho. Litováním, nikomu nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.4.14 19:23
@MambaJ píše:
Proč, by mě měli mazat? Mám svůj názor a vyjadřuji ho slušně, takže litovat nemusíš nikoho. Litováním, nikomu nepomůžeš.

Na jiných diskuzích ho slušně nevyjadřuješ. Já se nikomu litováním nesnažím pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
12.4.14 19:39

Ukončíme to, z nás kamarádky nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie