Drzé 12leté dítě - co s ní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
13.4.14 10:19
@jdukolem píše:
nejhorší - můj osobní názor..nejhorší co lze udělat je vzít děcku - jakkoliv starému jistotu domova… to je podle mě nejhorší přístup co existuje
Naopak - přestože se nechováš tak jak si já představuju že bys měl/a přesto se nic nemění na tom, že tě miluju a že seš tu doma, stojíme tu o tebe, máš tu jistotu a bezpečí, i když seš momentálně spratek.. vydírání vyhazovem je cesta do pekel a podle mě zločin na duši dítěte…a ze strany vychovateleselhání - absolutní.

Tak, tak…protože když neumím respekt získat, musím si ho vynutit nejistotou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
13.4.14 10:19
@jdukolem píše:
no jo pastvy už bylo asi dost že? :roll:

Mám o tebe starost :hug: aby ti ještě nebylo špatně z přežrání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.4.14 10:22
@Katchus píše:
Mám o tebe starost :hug: aby ti ještě nebylo špatně z přežrání :lol:

tak víš jak..čas oběda.. jetelíček tu i onde šťavnatej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
13.4.14 10:31
@jdukolem píše:
tady je ale chyba v tom že dcerka nemá to že doma pomáhá zafixováno od mala.. moji kluci vědí přesně co je jejich práce a povinnost, ani by je nenapadlo se pozastavit nad tím že mají jít dělat nádobí nebo cokoliv jinýho - dělají to automaticky..
Holčička je rozmazlená, ale to není její vina. A ani to není o fyzických trestech..starší dostal za 16 let jednou a to, když přes opakovaný zákaz měl v pěti letech tendenci lézt do okna ve třetím patře..

Ano, máš pravdu…v pubertě je fakt pozdě začínat. Ale holčina velmi dobře věděla, proč si vybírá otce…s mámou by veget neměla a tak jí překvapilo, že po ní otec „něco“ chtěl…a její drzá odpověď vyústila ve facku…ona si ve škole postěžovala spolužákům a ti jí „chytře“ poradili udělat srdcervoucí scénku před učitelem…ten zkontaktuje sociálku, budou to řešit, táta se lekne a bude holčičku zase poslouchat na slovo a sklapne podpadky… :zed: :nevim:
A holka narazila…rozjela kolotoč, který už nezastaví…

• Citovat
  • Upravit
6762
13.4.14 10:48

Ahoj maminky, taky prispeji trochou do mlyna, bohuzel u nas pomohla jedina vec, ktera bohuzel nebyla vubec prijemna :roll:. Nase puboska (12) byla posledni pulrok jak jiny clovek, vlezlo to nani a byla i dost neustupna, rekla nazor dost nahlas aniz by pomyslela na dusledky a dost to vrsilo mym silenym rozcilenim a asi 3× za tu dbu padla facka a to podotykam, ze nidy nedastala ani na prdel(podle to byla i ta chyba), cekali jsme miminko a hodne se mi zvedl tlak, srdicko tlouklo i o zivot. Bohuzel to nas chlapecek nevydrzel a presne den po stedrem dni mu ptestalo tukat srdicko :? :,(, revizi jsem mela ted na silvestra. Kdyz videla a uvedomila si, ze ma na tom svuj podil, yl obrat o 360° a je z ni jiny clovicek. V zadnem pripade ji to tedy nedavam za vinu, kazdopadne hodne ji tato strasna udalost otevrela oci. Neriam obcas neco placne, ale je jakokdyby ze dne na dn se z ni stal dospely clovicek. Tukam, tukam. Chce to hodne tolerance, ale predevsim urcit detem MANTINELY :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.4.14 10:51
@Snehurenka píše:
Ahoj maminky, taky prispeji trochou do mlyna, bohuzel u nas pomohla jedina vec, ktera bohuzel nebyla vubec prijemna :roll:. Nase puboska (12) byla posledni pulrok jak jiny clovek, vlezlo to nani a byla i dost neustupna, rekla nazor dost nahlas aniz by pomyslela na dusledky a dost to vrsilo mym silenym rozcilenim a asi 3× za tu dbu padla facka a to podotykam, ze nidy nedastala ani na prdel(podle to byla i ta chyba), cekali jsme miminko a hodne se mi zvedl tlak, srdicko tlouklo i o zivot. Bohuzel to nas chlapecek nevydrzel a presne den po stedrem dni mu ptestalo tukat srdicko :? :,(, revizi jsem mela ted na silvestra. Kdyz videla a uvedomila si, ze ma na tom svuj podil, yl obrat o 360° a je z ni jiny clovicek. V zadnem pripade ji to tedy nedavam za vinu, kazdopadne hodne ji tato strasna udalost otevrela oci. Neriam obcas neco placne, ale je jakokdyby ze dne na dn se z ni stal dospely clovicek. Tukam, tukam. Chce to hodne tolerance, ale predevsim urcit detem MANTINELY :kytka:.

Mantinely, lásku, pochopení. Je smutné, že toto bylo to, co jí otevřelo oči. Doufám, že Vám osud přinese miminko nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
13.4.14 11:08

@Burj Chalifa presne tak moc dekuju v to doufame a hlavne musime verit a myslet pozitivne :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.4.14 11:11
@Snehurenka píše:
@Burj Chalifa presne tak moc dekuju v to doufame a hlavne musime verit a myslet pozitivne :kytka:.

Lepší, pokud se to stalo z vyšší moci, bude lepší to tak brát. Protože výčitky dovedou člověka pronásledovat. Určitě je z ní už rozumná holka, která si hodně uvědomila. Pokud by to bylo z jiných důvodů než její zlobení, trápila by se tím celý život. A třeba bylo všechno jinak, i když k tomu třeba i trochu přispěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6762
13.4.14 11:20

@Burj Chalifa urcite, nikdy od nas neslysela vycitku, ale je fakt rozumna. Tak hlavne usmev :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
13.4.14 11:34

@MambaJ jsi mimo… Co si tim asi dokážeš, když vyfackujes dítě?! :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.4.14 13:19
@Jitka1976 píše:
Ano, máš pravdu…v pubertě je fakt pozdě začínat. Ale holčina velmi dobře věděla, proč si vybírá otce…s mámou by veget neměla a tak jí překvapilo, že po ní otec „něco“ chtěl…a její drzá odpověď vyústila ve facku…ona si ve škole postěžovala spolužákům a ti jí „chytře“ poradili udělat srdcervoucí scénku před učitelem…ten zkontaktuje sociálku, budou to řešit, táta se lekne a bude holčičku zase poslouchat na slovo a sklapne podpadky… :zed: :nevim:
A holka narazila…rozjela kolotoč, který už nezastaví…

to je příšernej příběh… bože tak blbý děcko se jen tak nevidí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
13.4.14 21:25

Jó? A co tvoje? Tedy pokud vůbec nějaké máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.4.14 21:42
@KittyHello píše:
Jó? A co tvoje? Tedy pokud vůbec nějaké máš.

Jestli to bylo na mě tak se nezlob ale dítě které se raději nechá zavřít do Klokánku a obviní tátu z týrání protože musí umývat nádobí tak je u mě opravdu blbé bez schopnosti přemýšlet o důsledcích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
13.4.14 22:11

@AjkaZ sama jsi mimo, nic si nepochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.11.15 11:00
@KittyHello píše:
Ahoj. Doma mám 12-cti letou puberťačku. Je doma drzá, vše ši dovolí. Hrůza… :nevim: Co s ní? Prosím raďte.

Me je taky 12 a kdyz se nahodou s rodicema nepohodnu tak me upozorni at se sklidnim kdyz nepomuze ani to tak me klidne jednu vlepi jestli to tady nekdo bere jako tyrani tak ae pak nemuze divit jaka generace z nas roste ja jdu rodicum nakonec jeste podekovat, ze ze mne nebude takovy nevychovany parchant!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí