Nechat doma samotnou 7letou?

24379
1.4.14 16:58

Sama doma,7let

Holky co myslite? Ted jsem privezla holku ze skoly, dostala dve poznamky, perla nase :?.Za trest šůruje svuj pokoj. Jenze mala se doma nudi, chce jit ven, venku krasne.Je hodne blby nechat starsi doma uklizet a jit cca 15m na hriste za barak? Ven ji na prolizky opravdu vzit nechci, po tom co udelala a aby za trest sedela vedle me na lavicce mo prijde vic nez drsny, to ji neudelam.Tak ted babo rad(vsechny :mrgreen: ).Ja fakt nevim :think:.Rozum mi radi jit s malou ven :think:.Dekuji za reakce a pardon za text bez diakritiky, jsem na tel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
1.4.14 16:59

Já bych klidně šla, 7letá už je dost velká, aby byla chvíli sama doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.4.14 17:01

Ježiš, já jsem si myslela, že je 7 let výročí toho televizního pořadu :lol:

Když už jsem sem vlezla, sedmiletá už je docela velká na to, aby byla doma chvíli sama, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
1.4.14 17:02

Ja taky uz nechavam 7 letou samotnou doma, kdyz to neni nejak na dlouho, jako cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.14 17:10

Fakt? Tak dekuji za reakce, cekala jsem neco o tom ze jsem nezodpovedna atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.14 17:11
@radkka píše:
Ježiš, já jsem si myslela, že je 7 let výročí toho televizního pořadu :lol:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.4.14 17:14
@wildcherry píše:
Fakt? Tak dekuji za reakce, cekala jsem neco o tom ze jsem nezodpovedna atd :mrgreen:

nechala bych ji samotnou, ale nemyslím si, že tresty v něčem pomůžou, ale tvoje výchova, do ní nikomu nekecám,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.4.14 17:15

Já teda nevím, ale když mě naši nechali samu doma, tak to pro mě byla odměna, ne trest :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
1.4.14 17:23

Proč ta perla chodí ze školy až v 5?

Já bych za poznámky netrestala. To je problém učitelky a ne tvé dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.14 17:25
@tumpach píše:
nechala bych ji samotnou, ale nemyslím si, že tresty v něčem pomůžou, ale tvoje výchova, do ní nikomu nekecám,

no jo, ale za odmenu ji mam vzit ven si hrat? Ne, to vazne ne a kdybych ji vzala a musela by sedet a divat se na ostatni, to ji neudelam. Vylitana z druziny je az az. A pokoj si uklizet musi tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.14 17:26
@Karleon píše:
Proč ta perla chodí ze školy až v 5?Já bych za poznámky netrestala. To je problém učitelky a ne tvé dcery.

protoze maji biasek a sla v 16:10 :jazyk:.A usmivat se na ni za dve poznamky nebudu, nejsou to jeji prvni. Pockej, jak poznamka je broblem ucitelky a ne me dcery? Ucitelka nic neudelala, jen nas informovala o tom, jak se chovala.

Příspěvek upraven 01.04.14 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.4.14 17:27

Jinak diky holky za reakce, sly jsme s malou ven :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.4.14 17:35
@wildcherry píše:
protoze maji biasek a sla v 16:10 :jazyk:.A usmivat se na ni za dve poznamky nebudu, nejsou to jeji prvni. Pockej, jak poznamka je broblem ucitelky a ne me dcery? Ucitelka nic neudelala, jen nas informovala o tom, jak se chovala.

Poznámky dávají jen neschopné učitelky bez autority, které si nedokáží sjednat ve třídě pořádek. ;) Jo a jinak 7 letou nechat samotnou doma úplně v pohodě. Jen by mě zajímalo, jestli kdyby ti tady všichni napsali, že by jí samotnou doma nenechali, jestli by jsi s malou zůstala doma :mrgreen: Chce to občas zapojit svůj vlastní mozek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.4.14 17:39

@wildcherry :mrgreen: to máš dobré - můj mladej by to využil - zapnul by si pc a byl by rád, že je matka z domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
1.4.14 17:41
@krtek7489 píše:
Poznámky dávají jen neschopné učitelky bez autority, které si nedokáží sjednat ve třídě pořádek. ;) Jo a jinak 7 letou nechat samotnou doma úplně v pohodě. Jen by mě zajímalo, jestli kdyby ti tady všichni napsali, že by jí samotnou doma nenechali, jestli by jsi s malou zůstala doma :mrgreen: Chce to občas zapojit svůj vlastní mozek ;)

Tak to je dobrej kec :cert: Takže děti si ve škole mohou dělat, co chtějí a rodiče nemají být informovaní o tom, jak se děti chovají? Ale vy máte asi za sebou třicet let ve školství s neotřesitelnou autoritou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí