DTest testoval prací prášky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
535
6.1.12 12:40

DTest testoval prací prášky

Ahoj, právě jsem narazila na zprávičku o DTestu pracích prášků. Nejlepší - Denkmit. Ty ekologické (Qualt Excel a Ecover). Podrobnosti na http://www.priroda.cz/aktuality.php?… a pak dále na Ekolistu a Dtestu (viz odkazy v textu na Priroda.cz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
6.1.12 12:56

Viděla jsem ten test v Černých ovcích tento týden, peru v Rexu a jsem spokojená, ale je pravda, že zatím neřeším skvrny na plenách ,mlíčka, jídla a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.1.12 13:49

…díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
7.1.12 09:50

Tak já peru jedině v Persilu.Používám ho už několik let a nikdy se mi nestalo,že by po něm holky měly nějakou vyrážku atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.12 15:03

Chtěla bych holky poradit, v tom co vyhrál lze prát i miminkům? Který prášek je zhlediska eko a pracího účinku podle vás nejlepší? Já doteď prala v lovele, ale zdá se mi, že skvrny zůstávají ale o to víc věci blednou… :nevim: můžete teda něco poradit? Malé jsou 4 měsíce. Zkoušela jsem prát i v Persilu sensitive a žádná reakce nebyla, ale pak jsem se někde dočetla že je vhodný až od 3 let… :roll: Děkuji

• Citovat
  • Upravit
6624
18.6.12 15:14

Peru v Persilu sensitive a na máchání dávám ocet - ten pomůže vymáchat zbytky prášku. Na prádle není cítit octovej odér, bát se nemusíš:o) Peru tak dítěti od naroezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.6.12 15:22

Dříve jsem prala v Lovele, ale teď už jenom v SA8 Baby od Amway. Napřed jsem se toho bála, protože to balení je dost drahý, jenže se toho používá tak maličko, že praní stojí míň než u spousty jiných prášků. Nevím, jestli je to ale bežně dostupné, je třeba se někde nějak zaregistrovat, mě to ale kupuje kamarádka. :palec:

Navíc je to ekologické, hypoalergení atd. takže můžu jen doporučit.

DenkMit jsem měla kdysi čistič na okna / sklo a to byla naprostá hrůza, nebylo to vůbec k ničemu. :nevim: Takže nevím, jak ty prášky. Ale je fakt, že ten jejich čistič na myčku docela stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.6.12 15:53

Peru jedině v Ecoveru, takže mě těší, že v DTestu bodoval :dance: Objednávám si 7,5 kg balení prášku na barevné prádlo a peru v něm i bílé. Mají i odstraňovač skvrn - ale zkoumala jsem složení a je to vpodstatě prášek s přídavkem sody, takže do pračky přidávám samotnou sodu a je to levnější.. Občas se stane, že hustě prokaděné oblečení to napoprvé nedá - pak to hodím vyprat ještě jednou a je po skvrnách.
Persil, Ariel atd. nám vymluvil opravář praček, že jsou tak koncentrované, že zůstávají v tkanině a často se stává, že pak lidi mají vyrážky a ekzémy, když mají citlivější pleť - jak se to při pocení uvolňuje z látky do kůže.. Ale je pravda, že Persil je na praní extra dryják.. Pro mě je důležitější, aby to mimi nevadilo na kůži.. Ecover znám z UK, tam ho mají v každém Tescu.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
18.6.12 15:57

Aha, tak on v DTestu propadl.. Asi si ten časák budu muset pořádně pročíst.. Každopádně Ecover je moje jednička a jsem s ním naprosto spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
18.6.12 16:02

Aha.. Tak jsem si přečetla ten výcuc na ekolistu.. No, to že je Ecover drahý, toť pravda.. Když mám možnost zajet do UK autem (asi tak jednou za dva roky), tak se napakovávám 8) To, že nevybělí prádlo je přeci jasné - vždyť je to eko, čisté přírodní, odbouratelný prášek - ten nemůže obsahovat bělící složky.
Není pravda, že bíilé prádlo pak časem šedne - toho bych si všimla, ale já peru výhradně dle barev, tzn. do bílého prádla nedám ani smetanové - to peru s oranžovým, žlutým a hnědým, aby se „dobarvilo“.. Stejně tak světle šedé.. Moje babi pere světlé barvy dohromady a i v jejím Persilu jí šednou a jsou jak z těch reklam.. 8)

• Citovat
  • Upravit
Modry pes
18.6.12 17:42
@Aknel2 píše:
Ahoj, právě jsem narazila na zprávičku o DTestu pracích prášků. Nejlepší - Denkmit. Ty ekologické (Qualt Excel a Ecover). Podrobnosti na http://www.priroda.cz/aktuality.php?… a pak dále na Ekolistu a Dtestu (viz odkazy v textu na Priroda.cz).

Ahoj,

nemohu na tech strankach najit odkaz na ten Dtest - kde ho najdu? Moc mne to zajima.

Diky..

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
18.6.12 17:48

Napiš si tam do vyhledávacího řádku Ecover a dohledá ti to článek z roku 2012.. To je ono. Taky jsem to lovila :D

• Citovat
  • Upravit
4
25.11.16 11:28

Taky používám Ecover! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat