Nábytek Scarlett

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Holma
6.1.12 09:20

Nábytek Scarlett

Prosím máte někdo zkušenosti s nábytkem Scarlett? Konkrétně jsem si vybrala postýlku, koš a přebalovák.

Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1126
6.1.12 09:27

Máme postýlky, Alenka Scarlett buk a v pohodě, obě máme po někom a stále drží, koukala jsem že i nové jsou za slušnou cenu, za mě doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
6.1.12 09:40

My máme vybranou Atlantu, ta se právě pohybuje okolo 5-6tis., takže trochu zvažuju…

• Citovat
  • Upravit
6638
6.1.12 10:02

Mám koš, je přenádherný s doručením nebyl žádný problém (jen to byl ohromný těžký balík), ale na miminko zatím pořád čekáme, takže odzkoušený ho nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
6.1.12 10:06
suricata píše:
Mám koš, je přenádherný s doručením nebyl žádný problém (jen to byl ohromný těžký balík), ale na miminko zatím pořád čekáme, takže odzkoušený ho nemám.

Máš pravdu, je nádherný, jen se nemůžu rozhodnout, zda k němu pořídit boudičku nebo nebesa. A je to snad největší koš, jaký jsem zatím viděla.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
6.1.12 10:11

my máme dvě postýlky, jednu bukovou a jednu borovicovou. přesný název nevím - ale ony se liší snad jenom tím obrázkem na pelesti, se sundavacíma bokama a bezvadné a taky koš na kolečkách - a taky super, mimino tam spalo od narození přes den a teď v něm stojí domácí lehátko a je to perfektní, můžu si prcka vozit sebou po bytě a i když jsem u stolu, tak na mně vidí :palec: Jediné, co nás zlobilo a ani jsme to nepoužívali je boudička na koš, nedrží to a pořád se sklapávala a ani není moc praktická od světla moc neodcloní, na to je velká a teď už ji vůbec nepotřebujeme. Takže jsme ji použili opravdu asi tak desetkrát a to jenom, abychom se pokochali,jak je pěkná.
Pak jsem koupila i peřiny a matrace a povlečení a všechno bezvadné :palec:
A dodali nám to nějakým dopravcem fakt superrychle

Celkově za nás spokojenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
6638
6.1.12 10:16
Holma píše:
suricata píše:
Mám koš, je přenádherný s doručením nebyl žádný problém (jen to byl ohromný těžký balík), ale na miminko zatím pořád čekáme, takže odzkoušený ho nemám.
Máš pravdu, je nádherný, jen se nemůžu rozhodnout, zda k němu pořídit boudičku nebo nebesa. A je to snad největší koš, jaký jsem zatím viděla.

Já jsem vybrala boudičku, abych mohla s košem lépe přejíždět po bytě, ty nebesa se mi zdály moc velký. Jinak je opravdu velký prostorný. Jakou sis vybrala barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
6.1.12 10:28

krémovo zelenou (nejde mi sem dát odkaz),do dubna je ještě čas, budeme mít kluka, ale příčí se mi mít vše v modré, takže volím neutrální, chci ho používat hlavně v kuchyni a obýváku, ale zase si říkám, aby to nenačichlo, jak budu vařit :-( asi koupím víc sad

• Citovat
  • Upravit
6638
6.1.12 10:35

:) my máme taky zelenou, protože jsme dlouho nevěděli, co to bude, navíc se to pak bude hodit i pro případné druhé dítko, to mě nenapadlo, že by to načuchlo, ale nepředpokládám, že budu první čtyři měsíce horlivě vyvařovat, spíš si teď dělám zásoby do mrazáku na ohřátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
6.1.12 10:38

Taky máme postýlku a přebalovák a jsme naprosto spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.15 15:18

Prosím, kdo už máte vyzkoušený koš Scarlett - má smysl kupovat tedy s boudičkou či nebesy, když boudička padá, jsou nebesa lepší? Nebo raději koupit jen koš? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.11.17 17:26

Ahoj maminky, koupila jsem postýlku Scarlett bílou a stále z ní po několika týdnech cítím ten lak. Máte prosím někdo podobné zkušennosti? A co jste případně udělaly abyste se pachu zbavily. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák