Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máme postýlky, Alenka Scarlett buk a v pohodě, obě máme po někom a stále drží, koukala jsem že i nové jsou za slušnou cenu, za mě doporučuju.
My máme vybranou Atlantu, ta se právě pohybuje okolo 5-6tis., takže trochu zvažuju…
Mám koš, je přenádherný s doručením nebyl žádný problém (jen to byl ohromný těžký balík), ale na miminko zatím pořád čekáme, takže odzkoušený ho nemám.
suricata píše:
Mám koš, je přenádherný s doručením nebyl žádný problém (jen to byl ohromný těžký balík), ale na miminko zatím pořád čekáme, takže odzkoušený ho nemám.
Máš pravdu, je nádherný, jen se nemůžu rozhodnout, zda k němu pořídit boudičku nebo nebesa. A je to snad největší koš, jaký jsem zatím viděla.
my máme dvě postýlky, jednu bukovou a jednu borovicovou. přesný název nevím - ale ony se liší snad jenom tím obrázkem na pelesti, se sundavacíma bokama a bezvadné a taky koš na kolečkách - a taky super, mimino tam spalo od narození přes den a teď v něm stojí domácí lehátko a je to perfektní, můžu si prcka vozit sebou po bytě a i když jsem u stolu, tak na mně vidí
Jediné, co nás zlobilo a ani jsme to nepoužívali je boudička na koš, nedrží to a pořád se sklapávala a ani není moc praktická od světla moc neodcloní, na to je velká a teď už ji vůbec nepotřebujeme. Takže jsme ji použili opravdu asi tak desetkrát a to jenom, abychom se pokochali,jak je pěkná.
Pak jsem koupila i peřiny a matrace a povlečení a všechno bezvadné ![]()
A dodali nám to nějakým dopravcem fakt superrychle
Celkově za nás spokojenost ![]()
Holma píše:suricata píše:Máš pravdu, je nádherný, jen se nemůžu rozhodnout, zda k němu pořídit boudičku nebo nebesa. A je to snad největší koš, jaký jsem zatím viděla.
Já jsem vybrala boudičku, abych mohla s košem lépe přejíždět po bytě, ty nebesa se mi zdály moc velký. Jinak je opravdu velký prostorný. Jakou sis vybrala barvu?
krémovo zelenou (nejde mi sem dát odkaz),do dubna je ještě čas, budeme mít kluka, ale příčí se mi mít vše v modré, takže volím neutrální, chci ho používat hlavně v kuchyni a obýváku, ale zase si říkám, aby to nenačichlo, jak budu vařit
asi koupím víc sad
my máme taky zelenou, protože jsme dlouho nevěděli, co to bude, navíc se to pak bude hodit i pro případné druhé dítko, to mě nenapadlo, že by to načuchlo, ale nepředpokládám, že budu první čtyři měsíce horlivě vyvařovat, spíš si teď dělám zásoby do mrazáku na ohřátí…
Prosím, kdo už máte vyzkoušený koš Scarlett - má smysl kupovat tedy s boudičkou či nebesy, když boudička padá, jsou nebesa lepší? Nebo raději koupit jen koš? Děkuji.
Ahoj maminky, koupila jsem postýlku Scarlett bílou a stále z ní po několika týdnech cítím ten lak. Máte prosím někdo podobné zkušennosti? A co jste případně udělaly abyste se pachu zbavily. Děkuji.
Prosím máte někdo zkušenosti s nábytkem Scarlett? Konkrétně jsem si vybrala postýlku, koš a přebalovák.
Díky.