Kde koupit vše najednou - Praha

34322
5.1.12 18:24

Kde koupit vše najednou-Praha

Ahoj všem, mám termín za měsíc a něco a o víkendu chceme vyrazit dokoupit poslední „resty“ - pár látkových plen, kojící podprdu, dudlík, zavinovačku, deku, pár nejmenších oblečků…
Kam byste mi poradily vyrazit? Nejlíp sever Prahy.
Chtěla jsem zkusit ten nový obchod na Leňanech - Babiez, byli jsme tam omrknout kočárky a nevypadá špatně, ale nevím zda na Čerňáku není ta prodejna větší či lepší (vzadu za Makrem).
Budu ráda za všechny tipy, díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13903
5.1.12 18:36

Na Čerňáku za Makrem je Babypark a pak je tam myslím ještě Chicco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radushak
5.1.12 18:39

Nebo detskysvet.cz v Libni

• Citovat
  • Upravit
3900
5.1.12 18:40

Babypark je drahý, v Chiccu toho mají víc a o něco levnější a dost věcí za dobré ceny mají ve Vysočanech www.detskyraj.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
5.1.12 18:41

skusila by som detsky raj , alebo keby sa ti chcelo na prahu 4 tak tam detsky dom ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
5.1.12 18:47

Přesně na to jsem se chtěla zeptat i já. Jinak my byli v Batolátku, ale je to za Kladnem. V Eshopu mají celkem slušný ceny, ale sama se tam nedostanu, takže budu muset něco najít v Praze.

• Citovat
  • Upravit
836
5.1.12 18:55

Ahoj, co www.malvik.cz
Adresa
Dlouhá 1242
253 01 HOSTIVICE
Praha-západ

byla jsem se tam kouknout a je to velika prodejna i ceny mi prisli super, navic nabizi darek pri predlozeni tehu prukazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
5.1.12 18:56

Malvík :palec: není v Praze, ale v Hostivicích (kousek od Prahy na západ) vše objednáš na netu a tam jen vyzvedneš.
 http://www.malvik.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
5.1.12 18:56
Bessinka píše:
Ahoj, co www.malvik.cz
Adresa
Dlouhá 1242
253 01 HOSTIVICE
Praha-západbyla jsem se tam kouknout a je to velika prodejna i ceny mi prisli super, navic nabizi darek pri predlozeni tehu prukazky.

Bylas rychlejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
5.1.12 18:59

jo jenže Malvík je tak trochu na druhou stranu a ceny na prodejně jsou poněkud vyšší než na e-shopu a v e-shopu to do víkendu asi nestihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
5.1.12 19:01
mooch píše:
jo jenže Malvík je tak trochu na druhou stranu a ceny na prodejně jsou poněkud vyšší než na e-shopu a v e-shopu to do víkendu asi nestihne.

Spoustu věcí když objednám mají už druhý den. A zakladatelka nepsala kterou část Prahy preferuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
5.1.12 19:04

právěže psala že sever (a podle popisu tu výchdní část). Já v Malvíku objednávala spoustu věcí a většina byla tak za týden, někdy až 3týdny. Ale jde tam zavolat a oni řeknou, co mají skladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.1.12 19:05

A nebo taky nemaj a pak je to na dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
5.1.12 19:07
mooch píše:
právěže psala že sever (a podle popisu tu výchdní část). Já v Malvíku objednávala spoustu věcí a většina byla tak za týden, někdy až 3týdny. Ale jde tam zavolat a oni řeknou, co mají skladem.

Už to vidím, pardon :oops: ale fakt záleží jaký věci, hodně věcí maj skladem v Jenči a to pak na prodejnu dovezou hned, stačí se jen domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
5.1.12 19:07

Ja byla spokojena tady
http://www.detskyraj.cz/
prodejnu maji kousek od galerie Fenix u Vysocanske

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek