Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem, mám termín za měsíc a něco a o víkendu chceme vyrazit dokoupit poslední „resty“ - pár látkových plen, kojící podprdu, dudlík, zavinovačku, deku, pár nejmenších oblečků…
Kam byste mi poradily vyrazit? Nejlíp sever Prahy.
Chtěla jsem zkusit ten nový obchod na Leňanech - Babiez, byli jsme tam omrknout kočárky a nevypadá špatně, ale nevím zda na Čerňáku není ta prodejna větší či lepší (vzadu za Makrem).
Budu ráda za všechny tipy, díky!!
Na Čerňáku za Makrem je Babypark a pak je tam myslím ještě Chicco.
Babypark je drahý, v Chiccu toho mají víc a o něco levnější a dost věcí za dobré ceny mají ve Vysočanech www.detskyraj.cz
skusila by som detsky raj , alebo keby sa ti chcelo na prahu 4 tak tam detsky dom ![]()
Přesně na to jsem se chtěla zeptat i já. Jinak my byli v Batolátku, ale je to za Kladnem. V Eshopu mají celkem slušný ceny, ale sama se tam nedostanu, takže budu muset něco najít v Praze.
Ahoj, co www.malvik.cz
Adresa
Dlouhá 1242
253 01 HOSTIVICE
Praha-západ
byla jsem se tam kouknout a je to velika prodejna i ceny mi prisli super, navic nabizi darek pri predlozeni tehu prukazky.
Malvík
není v Praze, ale v Hostivicích (kousek od Prahy na západ) vše objednáš na netu a tam jen vyzvedneš.
http://www.malvik.cz/
Bessinka píše:
Ahoj, co www.malvik.cz
Adresa
Dlouhá 1242
253 01 HOSTIVICE
Praha-západbyla jsem se tam kouknout a je to velika prodejna i ceny mi prisli super, navic nabizi darek pri predlozeni tehu prukazky.
Bylas rychlejší ![]()
jo jenže Malvík je tak trochu na druhou stranu a ceny na prodejně jsou poněkud vyšší než na e-shopu a v e-shopu to do víkendu asi nestihne.
mooch píše:
jo jenže Malvík je tak trochu na druhou stranu a ceny na prodejně jsou poněkud vyšší než na e-shopu a v e-shopu to do víkendu asi nestihne.
Spoustu věcí když objednám mají už druhý den. A zakladatelka nepsala kterou část Prahy preferuje ![]()
právěže psala že sever (a podle popisu tu výchdní část). Já v Malvíku objednávala spoustu věcí a většina byla tak za týden, někdy až 3týdny. Ale jde tam zavolat a oni řeknou, co mají skladem.
mooch píše:
právěže psala že sever (a podle popisu tu výchdní část). Já v Malvíku objednávala spoustu věcí a většina byla tak za týden, někdy až 3týdny. Ale jde tam zavolat a oni řeknou, co mají skladem.
Už to vidím, pardon
ale fakt záleží jaký věci, hodně věcí maj skladem v Jenči a to pak na prodejnu dovezou hned, stačí se jen domluvit.
Ja byla spokojena tady
http://www.detskyraj.cz/
prodejnu maji kousek od galerie Fenix u Vysocanske