Nepropustné prostěradlo, Praha

10726
5.1.12 11:45

Nepropustne prosteradlo_Praha

Netusite, kde lze aktualne v Praze (a event. i okoli) sehnat pogumovane nepropustne prosteradlo na vetsi detskou postylku (ta ma rozmery 137×69). Nechci nic z eshopu, proste nic po internetu, kde si to nemohu prohlednout.

Dale totez na dospelackou postel, ktera je 195×91 (syna mame casto v posteli).

Dekuju za info.

Pekny den. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1906
5.1.12 11:50

Já jsem kupovala v Ikee, ale aktuálně nevím, jestli je v nabídce. Je pogumovené zespodu, zvrchu je froté. Rozměr je na normální postel 90×200, ale dávla jsem ho i na menší, prostě jsem to pod matrací složila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.1.12 12:04
tasa píše:
Netusite, kde lze aktualne v Praze (a event. i okoli) sehnat pogumovane nepropustne prosteradlo na vetsi detskou postylku (ta ma rozmery 137×69). Nechci nic z eshopu, proste nic po internetu, kde si to nemohu prohlednout.

Dekuju za info.

na smíchově je obchod s látkami na patchwork a tam to prodávali

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.1.12 12:09

V ikea mají nepromokavé větší podložky :) a tuším, že i levně

• Citovat
  • Upravit
10726
5.1.12 12:18
sophinka píše:
tasa píše:

Dekuju za info.

na smíchově je obchod s látkami na patchwork a tam to prodávali

A kde presne je ten obchod? A na malou postel nebo i na velky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
5.1.12 12:19
Michaelakkk píše:

Jenze ja mam pocit, ze podlozky se budou shrnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.1.12 12:24

dokážu ti to jen popsat :mrgreen: a je to už nějaký pátek co jsem tam byla,ale pokud nemají velikost rádi ti jí ušijí

• Citovat
  • Upravit
zichisek

My máme taky z ikea.Na ní mám klasické natahovací prostěradlo a neshrnuje se to.Asi tím, že je to pogumované tak to neujíždí.A stálo myslím 149,

• Citovat
  • Upravit
14535

Taky jsme měli z Ikei :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
5.1.12 23:06
tasa píše:
Michaelakkk píše:
Jenze ja mam pocit, ze podlozky se budou shrnovat.

mě se neshrnují, mám přes ní normálně natahovací prostěradlo a je to v pohodě, neshrnula se :)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.1.12 23:07
zichisek píše:
My máme taky z ikea.Na ní mám klasické natahovací prostěradlo a neshrnuje se to.Asi tím, že je to pogumované tak to neujíždí.A stálo myslím 149,

jojo to jest ono :)

• Citovat
  • Upravit
10726
6.1.12 10:46

A mate je nekdo z detskedeky.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.8.14 14:46

Ahoj, chtěla jsem se zeptat kde se dají koupit nepropustná prostěradla a je asi lepší koupit hned dvě. Koukám na netu, ale chtěla bych znát zkušenosti, která jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.3.17 14:58

Ahoj, nutně oživuji diskusi :lol: Tříleté dceři jsme pořídili velkou postel, konkrétně 120×200 cm, abych u ní mohla pohodlně ležet při usínání. Čeká nás noční odplenkování a tak řeším dilema, zda pořídit chránič matrace s PUR zátěrem (na tenhle rozměr matrace za cca 700,–), nebo nepropustné prostěradlo „ve slevě“ za 890,– :roll: Ta bych ale musela pořídit nejspíš dvě, aby bylo na střídačku. Je to dost peněz, tak by mě zajímalo, jestli máte některá s tím prostěradlem zkušenost. Jestli se na něm dítko třeba v létě nepotí… za všechny postřehy budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
9.3.17 15:06

Mám potah z Ikey s PUR. Určitě byl levnější než těch 700 a funguje dobře. Mám na každou dětskou postel 2 ks a jeden jsem pořídila i na naši (děti k nám v noci cestují). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák