Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Netusite, kde lze aktualne v Praze (a event. i okoli) sehnat pogumovane nepropustne prosteradlo na vetsi detskou postylku (ta ma rozmery 137×69). Nechci nic z eshopu, proste nic po internetu, kde si to nemohu prohlednout.
Dale totez na dospelackou postel, ktera je 195×91 (syna mame casto v posteli).
Dekuju za info.
Pekny den. ![]()
Já jsem kupovala v Ikee, ale aktuálně nevím, jestli je v nabídce. Je pogumovené zespodu, zvrchu je froté. Rozměr je na normální postel 90×200, ale dávla jsem ho i na menší, prostě jsem to pod matrací složila.
tasa píše:
Netusite, kde lze aktualne v Praze (a event. i okoli) sehnat pogumovane nepropustne prosteradlo na vetsi detskou postylku (ta ma rozmery 137×69). Nechci nic z eshopu, proste nic po internetu, kde si to nemohu prohlednout.Dale totez na dospelackou postel, ktera je 195×91 (syna mame casto v posteli).
Dekuju za info.
Pekny den.
na smíchově je obchod s látkami na patchwork a tam to prodávali
sophinka píše:tasa píše:na smíchově je obchod s látkami na patchwork a tam to prodávali
Netusite, kde lze aktualne v Praze (a event. i okoli) sehnat pogumovane nepropustne prosteradlo na vetsi detskou postylku (ta ma rozmery 137×69). Nechci nic z eshopu, proste nic po internetu, kde si to nemohu prohlednout.Dale totez na dospelackou postel, ktera je 195×91 (syna mame casto v posteli).
Dekuju za info.
Pekny den.
A kde presne je ten obchod? A na malou postel nebo i na velky?
Michaelakkk píše:
V ikea mají nepromokavé větší podložkya tuším, že i levně
Jenze ja mam pocit, ze podlozky se budou shrnovat.
dokážu ti to jen popsat
a je to už nějaký pátek co jsem tam byla,ale pokud nemají velikost rádi ti jí ušijí
My máme taky z ikea.Na ní mám klasické natahovací prostěradlo a neshrnuje se to.Asi tím, že je to pogumované tak to neujíždí.A stálo myslím 149,
tasa píše:Michaelakkk píše:Jenze ja mam pocit, ze podlozky se budou shrnovat.
V ikea mají nepromokavé větší podložkya tuším, že i levně
mě se neshrnují, mám přes ní normálně natahovací prostěradlo a je to v pohodě, neshrnula se ![]()
zichisek píše:
My máme taky z ikea.Na ní mám klasické natahovací prostěradlo a neshrnuje se to.Asi tím, že je to pogumované tak to neujíždí.A stálo myslím 149,
jojo to jest ono ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat kde se dají koupit nepropustná prostěradla a je asi lepší koupit hned dvě. Koukám na netu, ale chtěla bych znát zkušenosti, která jsou lepší.
Ahoj, nutně oživuji diskusi
Tříleté dceři jsme pořídili velkou postel, konkrétně 120×200 cm, abych u ní mohla pohodlně ležet při usínání. Čeká nás noční odplenkování a tak řeším dilema, zda pořídit chránič matrace s PUR zátěrem (na tenhle rozměr matrace za cca 700,–), nebo nepropustné prostěradlo „ve slevě“ za 890,–
Ta bych ale musela pořídit nejspíš dvě, aby bylo na střídačku. Je to dost peněz, tak by mě zajímalo, jestli máte některá s tím prostěradlem zkušenost. Jestli se na něm dítko třeba v létě nepotí… za všechny postřehy budu ráda.
Mám potah z Ikey s PUR. Určitě byl levnější než těch 700 a funguje dobře. Mám na každou dětskou postel 2 ks a jeden jsem pořídila i na naši (děti k nám v noci cestují). ![]()