Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Milé maminky,
nakupujete některá v polském Těšíně pro své miminko? a kde???
Slyšela jsem, že někde u Castoramy je také nějaký obchůdek, ale vůbec nemám zdání kde, můžete mi poradit??? Znám dva obchůdky(jeden na kočárky a druhý takový menší s kočárky a postýlkami) přímo za vodou, ale je v malé tržnice..
Můžete mi dát další tipy, prosím?
Děkuji ![]()
Martina
Tak my jezdime do tesina na trznici, je to venku pod sidlistem…nikdy jsem nevedela adresu ale konecne vim
je to ulice katowicka smer na Katowice…ale jsou tam asi od 6 do 11 a my to zname jen v sobotu, nevim jak jiny dny…ale veci krasny, oni ti co tam prodavaji maji i primo kamenny obchody a ceny super.
marti-pil píše:
Milé maminky,nakupujete některá v polském Těšíně pro své miminko? a kde???
Slyšela jsem, že někde u Castoramy je také nějaký obchůdek, ale vůbec nemám zdání kde, můžete mi poradit??? Znám dva obchůdky(jeden na kočárky a druhý takový menší s kočárky a postýlkami) přímo za vodou, ale je v malé tržnice..Můžete mi dát další tipy, prosím?
Děkuji
Martina
U Castoramy už obchod není,zrušili ho,před Castoramou,před kolejemi než odbočíš doleva ke Kauflandu je obchod,jmenuju se Tu moja mama nakupuje-ten můžu doporučit
Jinak na tržišti je obchodů spousty,ale je to trh,no.Já jsem v tom výše zminovaném obchodu nakoupovala a jsem spokojená,ceny nižší než u nás.Je to tam sice prtavé,ale je tam velký výběr a hodně věcí i ve skladu,ze kterého ti můžou na počkání něco přivést,třeba jinou barvu výrobku,kterou zrovna nemají na prodejně.Dá se tam platit kartou,takže nemusíš měnit.
Ještě vím o dvou obchůdcích. Když půjdeš ze strany kde se vyjíždí do Českého Těšína směrem nahoru k náměstí, tak hned po pravé straně asi 100 m je malý obchůdek a další je kus dál, po levé straně( poznáš dle toho, že je tam zeleninový trh)a v té ulici najdeš obchůdek. Je to oblečení pro mimi a botky. To je asi tak všechno.
Ahoj,
Nevíte někdo kde se dá koupit v Polskem Těšíně autosedačka Maxi Cosi Tobi 9-18kg a jestli tam vyjde levněji než u nás?
Ještě mám jeden dotaz
,jestli vyjde levněji v Polsku Nutrilon 2. (babilon 2)
Děkuji za odpovědi ![]()
Kocarky:
Na male trznici je jsem videla jen 1 obchod promiminka (prebalovak, vanicky, zavinovacky atd.
Vetsi vyber na velke trznici tam jsou od rana ulice Katowicka, lze zaparkovat u trznice s poplatkem, nebo u castoramy bez. vetsinoupo obede bali a to ve stredu a v sobotul Tam byly 2 stanky cenypodobne avsak levnejsi jak u nas, ale diky kurzu jiz ne tolik.
U vchodu do trznice od zelnehoho trhu dalsi obchod s Dorjany hlavne, posylka slaby a drahy vyber. par veci na vybavicku spis drazsi. na dorjan meli ale velkou akci.
Martina