Kde v polském Těšíně nakoupit pro mimi?

83
4.1.12 18:48

Kde v polském Těšíně nakoupit pro mimi?

Milé maminky,

nakupujete některá v polském Těšíně pro své miminko? a kde???
Slyšela jsem, že někde u Castoramy je také nějaký obchůdek, ale vůbec nemám zdání kde, můžete mi poradit??? Znám dva obchůdky(jeden na kočárky a druhý takový menší s kočárky a postýlkami) přímo za vodou, ale je v malé tržnice..

Můžete mi dát další tipy, prosím?

Děkuji :kytka:

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
4.1.12 18:53

Tak my jezdime do tesina na trznici, je to venku pod sidlistem…nikdy jsem nevedela adresu ale konecne vim :lol: je to ulice katowicka smer na Katowice…ale jsou tam asi od 6 do 11 a my to zname jen v sobotu, nevim jak jiny dny…ale veci krasny, oni ti co tam prodavaji maji i primo kamenny obchody a ceny super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
4.1.12 18:55
marti-pil píše:
Milé maminky,

nakupujete některá v polském Těšíně pro své miminko? a kde???
Slyšela jsem, že někde u Castoramy je také nějaký obchůdek, ale vůbec nemám zdání kde, můžete mi poradit??? Znám dva obchůdky(jeden na kočárky a druhý takový menší s kočárky a postýlkami) přímo za vodou, ale je v malé tržnice..

Můžete mi dát další tipy, prosím?

Děkuji :kytka:

Martina

U Castoramy už obchod není,zrušili ho,před Castoramou,před kolejemi než odbočíš doleva ke Kauflandu je obchod,jmenuju se Tu moja mama nakupuje-ten můžu doporučit :palec: Jinak na tržišti je obchodů spousty,ale je to trh,no.Já jsem v tom výše zminovaném obchodu nakoupovala a jsem spokojená,ceny nižší než u nás.Je to tam sice prtavé,ale je tam velký výběr a hodně věcí i ve skladu,ze kterého ti můžou na počkání něco přivést,třeba jinou barvu výrobku,kterou zrovna nemají na prodejně.Dá se tam platit kartou,takže nemusíš měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
5.1.12 13:38

Ještě vím o dvou obchůdcích. Když půjdeš ze strany kde se vyjíždí do Českého Těšína směrem nahoru k náměstí, tak hned po pravé straně asi 100 m je malý obchůdek a další je kus dál, po levé straně( poznáš dle toho, že je tam zeleninový trh)a v té ulici najdeš obchůdek. Je to oblečení pro mimi a botky. To je asi tak všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.13 08:20

Ahoj,
Nevíte někdo kde se dá koupit v Polskem Těšíně autosedačka Maxi Cosi Tobi 9-18kg a jestli tam vyjde levněji než u nás?
Ještě mám jeden dotaz :),jestli vyjde levněji v Polsku Nutrilon 2. (babilon 2)
Děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
3.6.14 13:10

Kocarky:

1. obchod hned za hranici na moste pravy most) ul. strelnicni jede se podel nadrazi… tak za nim je mala budova s parkovistatkem kocarky Tako, Firkon
  2. na druhou stranu (tedy ya mostem) doleva podel reky ul. A. Lyska zacina mala trznice kde jsou asi ve ctyrech budovach rozsety obchudky s kocarky. vzadu na trznici ten byl zavreny asi jen do 14 hod. dalsi je podel reky po schodech nahoru (kocarek pred budovou) tam jsou dorjany. o sto metru dal je Lonex u vetsiho parkoviste parkoviste je placene. A pres trznici dozadu je maly obchudek Nano Riko/. od lonexu dal doleva podel reky smer k druhemu mostu obchod s kocarky ROAN a veci pro miiminka zdal se mi drazi.

Na male trznici je jsem videla jen 1 obchod promiminka (prebalovak, vanicky, zavinovacky atd.
Vetsi vyber na velke trznici tam jsou od rana ulice Katowicka, lze zaparkovat u trznice s poplatkem, nebo u castoramy bez. vetsinoupo obede bali a to ve stredu a v sobotul Tam byly 2 stanky cenypodobne avsak levnejsi jak u nas, ale diky kurzu jiz ne tolik.
U vchodu do trznice od zelnehoho trhu dalsi obchod s Dorjany hlavne, posylka slaby a drahy vyber. par veci na vybavicku spis drazsi. na dorjan meli ale velkou akci.

1. Obchod na vybavicku zaparkovat u mesta na ulici Zamkove 0kousek je kuchnyske studio pod Zamkem) kde se neplati, ale muze byt plne. smer do mesta je ul. Michejdy 40, nakraji ulice obchod Tu moja mama nakupuje. Veskera vybava, ale opet mi ceny neprisli o tolik nizsi. postylka stejne jako u nas. (postylky, povleceni, zavinovacky, odsavacky, lahvicky atd…)

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák