Nemáte někdo tuto tříkolku?

632
5.1.12 12:36

nemáte někdo tuto tříkolku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
5.1.12 12:53

máme tuhle od Smart trike http://trikolky.heureka.cz/…ek-trikolka/ a jsem absolutně spokojená, velký kola, polohování sedačky, malá mi v ní několikrát usla, prostě super..záleží co od ní očekáváš, já jsem jí používala hodně místo golfek se kterýma se mě špatně jezdilo, třeba když jsme šli do ZOO nebo na nějaké zařizování ve městě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
5.1.12 13:00

Já nevím, mně se s tím šíleně špatně zatáčelo, radši jsem ji prodala… tak nevím, kde byla chyba, asi ve mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
5.1.12 13:09

My jsme taky měli Smart (jako v 2.odkaze). Byla jsem s ní nadmíru spokojená. Koupili jsme ji, když byl dceři jeden rok. Jezdila s ní pouze přes jedno léto. Potom jsem ji prodala, protože dostala First bike :-)
O téhle nic nevím, ale dle mého je tříkolka zbytečnost.

Příspěvek upraven 05.01.12 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
5.1.12 13:14

My máme tuhle http://www.123kocarky.cz/detail.php?… a byl to nejhorší kup, jaký jsme kdy udělali. Tříkolka je nestabilní a malá si dřela špičky o zem, protože nevydržela s nohama na těch stupátkách. Jako kolo je to taky nevyužitelný, protože jak jsou ty kolečka vepředu, tak to neušlápne. Ta tříkolka od neoenc se mi líbí mnohem víc, protože to má takovou tu podložku na nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucinenecka212
5.1.12 13:20

Náš chlapeček dostal Smart trike Zoo na Vánoce a už se těším, jak na jaře vyjedeme!

• Citovat
  • Upravit
1773
5.1.12 14:23

máme tuto také je to Smart trike malý už ted na ní zkouší jezdit sám ale původně měla taky stříšku a vodící tyč bylo to fajn když jsme někam jeli akorát když jsem s tím jela poprvé tak mi přišlo že si jede kam chce než se to človék naučí ovládat :roll: :think: a jednou se nám stalo že malí strčl nohu mezi stoupátko a šlapku a je tam celkem malá mezera a jak se šlaky točí tak ho to skříplo :,( ale vzalsi ponaučení že má mít nožky na stoupátku a bylo to už fajn pak je měl i normálně na šlapkách a bylo to v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
6.1.12 07:41

děkuji moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
6.1.12 07:53

máme taky tuto smart trike leonardo, hodně jsem ji využila, je super na popojíždky když dítě odmítá kočár, uričtě ji budu chtít i na druhého prcka, ale je fakt, že malá ty pedály neušlápla ani ve 2,5 letech, takže na to, aby se na tom dítě vyřádilo, to opravdu není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
6.1.12 10:31

s tím šlapáním to je fakt malému sice budou teprve 2 ale taky neušlápne přešlápne 2krát a je ko synovcovi budou 3 a taky jen párkrát by dojel možná tak od dveří k výtahu,ale na vození dětí když nechce jít je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák