Přebalovací pult do koupelny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Holma
6.1.12 10:12

Přebalovací pult do koupelny

Holky, máte některá přebalovák v koupelně? A jaký? Budu mít jeden přebalovák v ložnici a pak bych chtěla ještě do koupelny. V ložnici bude klasická komoda. Do koupelny ale nevím co pořídit. Všude narážím na takovéto typy: http://www.batolata.cz/detail.php?… A nedovedu si představit to používání, připadá mi to strašně malé a nebezpečné. Máte s tím někdo zkušenosti, nebo máte někdo něco jiného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
6.1.12 10:15

Mám v koupelně přebalovací stolek z ikey, ten úplně nejlevnější, na něm tu jejich podložku s nafukovacími boky. V pokojíku žádný přebalovák nemám.
Stolek jede nepřetržitě už druhý dítě a jen občas dotáhnu šroubky, jinak mi přijde nezničitelný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
6.1.12 10:15

Mně vyrobil přebalovák na míru manžel. Našila jsem si tam podložku a mantinely. Je pevný, stabilní a velký. Takže budeme používat dlouho. U dcery jsem ho používala skoro do 3 let. Tedy ne na přebalování, ale po koupání a oblékala jsem ji tam na ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
6.1.12 10:21
Gladys píše:
Mám v koupelně přebalovací stolek z ikey, ten úplně nejlevnější, na něm tu jejich podložku s nafukovacími boky. V pokojíku žádný přebalovák nemám.
Stolek jede nepřetržitě už druhý dítě a jen občas dotáhnu šroubky, jinak mi přijde nezničitelný :lol:

Můžeš sem prosím hodit odkaz? Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
zza
6.1.12 10:34

Ahoj, používám jsem jenom přebalovací podložku, kterou mám položenou na pračce.

• Citovat
  • Upravit
806
6.1.12 10:35

já mám levný pultík Klups, pot tím jsou tři obrovské šuplíky, přebalovací podložka je výborná, protože okraje jsou zvedlé, tudíž nemůže spadnout (dost holkám dítě totiž spadlo z přebalováku, tak jsem měla strach). Zatím na tom furt přebaluju (nyní 6 měsíců), mrská se jak štika a kopa patama do podložky, takže tvrdou bych ani mít nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.1.12 10:36

My jsme takový přebalovák měli od Cam.Kupovali jsme ho i s tou vnitřní vaničkou, protože jsme měli jen sprchový kout.A upřímně řečeno to bylo super na odkládání věcí.Malá na přebalováku byl asi měsíc.Byla strašně živá a nešla mi tam přebalit ani naolejíčkovat.Po měsíci jsem stejně začala přebalovat na posteli, protože to bylo lepší, měla jsem vše po ruce kolem malé a ona se mohla přetáčet jak chtěla a měla kolem sebe prostor.Ale myslím, že si to musí každá maminka vyzkoušet.Švagrová měla na míru dělaný komodu s přebalovákem a taky se ve dvou měsících malého přesunuli na postel :) Ale někomu to třeba vyhovuje, nevím…Pro mě to byly zbytečně vyhozené peníze.

• Citovat
  • Upravit
31594
6.1.12 10:37
Holma píše:
Gladys píše:
Stolek jede nepřetržitě už druhý dítě a jen občas dotáhnu šroubky, jinak mi přijde nezničitelný :lol:
Můžeš sem prosím hodit odkaz? Děkuju.

http://www.ikea.com/…ts/20045205/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.1.12 10:40

Já si popravdě nedokážu představit, že bych přebalovala pokaděný dítě na posteli :lol: Takto mám přebalovák vedle vany, můžu ho rovnou osprchovat, jinak teda meju prdku žínkou. Vlhčené ubrousky jsou fajn na cesty, ale voda je voda.
Počuraný dítě přebalím právě na té posteli, i ho tam nechám vyvětrat, ať se válí bez plíny a nemá mi kam spadnout, takže za mě je zase zbytečnost přebalovák v pokoji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
6.1.12 10:41

A potřebuješ v koupelně takhle celý přebalovák? Já jsem odchovala dvě děti na přebalováku napříč přes postýlku a stačilo to parádně. Prostě po vykoupání zabalíš mimčo do ručníku a poběžíš k tomu přebalováku, který už máš. Maximálně bych si do koupelny pořídila jen tu podložku, kterou v případě nutnosti někam položíš, cokoliv dalšího mi připadá jako vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
6.1.12 10:45

Já měla velký bytelný přebalovák,z masivu,dělal ho manžel.Vlezlo se mi tam všechno potřebné,měla jsem tam tu pěnovou podložku+proutěné košíky se vším potřebným,ubrousky,plinky.Kolikrát jsem na něm seděla i já :mrgreen: Staršího jsem tam přebalovala celé plenkové období,mladšího od půl roku nejde jinak přebalit než na posteli,pokud možno za asistence několika lidí :roll: :lol: Takže už šel z domu.Jo a měla jsem ho v pokojíku,máme malou koupelnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makáš02
6.1.12 10:49

kamaradka ma v koupelne toto http://www.ikea.com/…ts/80141708/

• Citovat
  • Upravit
zichisek
6.1.12 10:53
Gladys píše:
Já si popravdě nedokážu představit, že bych přebalovala pokaděný dítě na posteli :lol: Takto mám přebalovák vedle vany, můžu ho rovnou osprchovat, jinak teda meju prdku žínkou. Vlhčené ubrousky jsou fajn na cesty, ale voda je voda.
Počuraný dítě přebalím právě na té posteli, i ho tam nechám vyvětrat, ať se válí bez plíny a nemá mi kam spadnout, takže za mě je zase zbytečnost přebalovák v pokoji :mrgreen:

Ono hodně záleží jakou máš koupelnu.My vanu neměli.Jen vyjachličkovaný sprcháč a to bylo víceméně jediné co v té koupelně bylo.Takže když už jsem potřebovala,malou jsem osprchovala a v ručníku si jí pak odnesla na postel.Měla jsem na ní takovou tu velkou přebalovací podložku.

• Citovat
  • Upravit
29436
6.1.12 10:54

Mám v koupelně jen přebalovací podložku na pračce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
6.1.12 10:55

Taky mam v koupelene prebalovak z ikey, jan mam na nem dannou vetsi prebalovaci podlozku s pevnym dnem. Jinde nez do koupelny by me ani nenapadlo ho dat, protoze po kakani umyvam male zadek v umyvadle a to jinde nez v koupelne nejak nejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák