Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzu - to musíte mít doma všechno červené
my máme zase všechno do žluta kromě obyváku ten máme starorůžový ![]()
ale nééé červená jsem doma já ![]()
máme jenom tmavěčervenou na zdi v kuchyni a vínovou sedačku ![]()
Ahoj holky,
ty kojící polštáře jsou super. Dívala jsem se na ně v kamenným obchodě pro těhule a stál 900 !!!!!! To už je pěknej rozdíl, co?
Misu, ty podpůrný pásy by se neměly? Já jsem o něm uvažovala, už ťeď mě bolí záda a zdálo se mi to dobrý. Teď jsem ale na pochybách.
Jinak už se mně těhu skoro nedaří maskovat. Chtěla jsem to v práci ututlat do další kontroly tj. příští týden, ale nevím, nevím.....
Danika - ty čekáš ty dvojčátka tak u tebe by ten pás mohl být dobrý když tam máš dva ![]()
DANIKA - tys to este nerekla v praci?? Jejda, tak to si asi posledni, chi.
Ja to pred minutou voznamila kolegovi mymu, ze tu s nim bude sedet jina pipi, moc radost nema, eh, no¨to je zivot ![]()
zensky, uvazovala ste nektera nad tim darcovstvím placenty? To je jeste pred porodem ![]()
Jelena - myslíš dárcovství pupečníkový krve?
Danika - dvojčátkovým maminkám je doporučujou
Te´d jsme měli doma intimní chvilku
a přítel cítil Hopíka, několikrát ho pěkně nakopnul do ruky
![]()
Jel , ti co to musí vědět, to samozřejmě ví. Ale ještě jsem to neroztroubila v širokým okolí. Ale divně mě čučí na břicho, tak jsem asi spíš jediná, kdo si myslí, že to neví
![]()
Jinak se myslím daruje pupečníková krev, ne?
Holky, čím mažete břicha? Slyšela jsem, že je dobrej olejíček od Weledy, někdo chválí modrou indulonu.....
daniko, mažu ElastiQ, je to dobrý krémík, příjemný, vyhovuje mi..ale až poroste pořádně, tak kurňa budu mazat vším, co mi přijde pod ruku..kámoška nedá dopustit na sádlo..to věřím, ale ten smrad:(
Tak sádlo… hm, tak to je fakt síla. Ale když to pomáhá, proč ne ![]()
dani, sádlo je opravdu výborné mazání..na kůži jedno z nejlepších..skvělý je na strie, na jizvy..akorát, kdo to má furt čuchat..