Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
24.4.08 08:45

Pěkné ránko. :D

Zebruš , vítej doma. :-) Beník je nádherný, posílám na dálku velkou pusu. Neboj, ono se to časem zajede do svých kolejí.

Katy , pěkně odpočívej. Tolik práce jsi včera stihla, jsi šikula. Třeba jsi včera miminko trochu popohnala a bude se mu líbit dnešní den. :wink: Taky jsem si myslela, že by se Kubíček mohl narodit na něčí narozky, a že je jich tento měsíc celkem dost (4+svátek) a nakonec si vybral svoje datum, holt i takové miminko je osobnost a chce mít svoji oslavu.

Amazonko , drž se. Hodně štěstíčka. :P

Born , teda to tvoje miminko tě pěkně napíná a zlobí. Už by se mohlo umoudřit a vykouknout na svět. :D

Lucy , Juráškovi všechno nejlepší k jmeninám. Pěkně si to dneska užijte. :dance: :-)

Adel , super, že Víteček pěkně přibírá. :potlesk: My máme jít do poradny až za 4 týdny (je prý teď hodně nemocných dětí, tak abychom něco nechytli), pokud by byl ale problém, tak samozřejmě hned. Byla u nás doktorka, tento týden sestřička, ale nevážily nás, tak nevím, jak na tom jsme. Z porodnice jsme šli o 200 gr. lehčí. :?:

Wenee, Zuločku , ahojte, posílám pozdrav a pro děťátka pusu. :D

Ostatní těhulky 2 v 1, tak co třeba dnešek pro vaše miminka? :wink: Hlavně ať už to máte brzy za sebou a miminka v náručí. :D

Já jedu dnes odpoledne Marťule na třídní schůzku, tak budou hlídat mamča s babčou. Doufám, že bude Kubíček hodný a vydrží. Naštěstí to jsou jen konzultace a mohla bych být brzy doma. Nakojím než pojedu a do dalšího kojení budu doma. Tak uvidíme. Zatím tady ten náš brouček pokňourává už od 6 hodin a ne a ne zaspat. :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.4.08 09:06

Zebruško, vitaaaj domaaa :D :D eník je kráásnunkýý.

Adelka, ono tie stránky o očkovaní, sú dve strany , jedna za a druhá proti, a obe strany to opisuju všetko tak hrôzostrašne, je to podané čiernobielo, tak tie stránky ber mierne s nadhladom. :wink:
JA vtom očkovaní stále nemám jasno, no už by som pomaly mala začať mať :roll:

Ahooj LEnčooo :huban:

a šup na nové miminko, keby to šlo tak lahko, že?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
24.4.08 09:06

Holčinky, maminka z inej diskusie robí takéto kráásne čiapočky pre slečny, keby ste mali záujem, i keď je tu slečien pomenej :wink:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.4.08 09:28

Manža mě odjel na nákup a Beník ještě pořád spí, asi si šetří energii na noc 8O :roll: :lol:
Teď jsem volala k doktorovi a prý se máme přijít zaregistrovat, ale první návštěva prý má být do 2 týdnů. A já bych přísahala, že mi v porodce řekli, že má být do 2 dnů 8O
Už jsem malýho zaregistrovala v pojišťovně a ještě za něj musím jít zaplatit popelnice (což mi přijde úplně ujetý) :roll: . Myslíte, že je to vše, nebo jsem něco vynechala?

A holky, mám dotaz - dáváte mimískům Sab Simplex nebo Baby Calm? Já mám doma Sab Simplex, ale nevím, kolik kapek, protože na návodu je napsáno až od 3 týdnů (ale v porodce to dávali, jen nevím kolik). A manža mi teď koupí i ten Baby Calm, slyšela jsem, že je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.4.08 09:35

A holky, budíte malý na kojení? Mě v porodce dost zmátli, každá sestra říkala něco jinýho, pak se v tom člověk má vyznat :roll: . Já ho moc nebudím, měla bych? A jak často ve dne a v noci?

A ještě jeden dotaz :oops: (asi jich teď bude hodně :lol: ) - co děláte s nehtíkama? On se začal dost škrábat na obličeji. Kamoška říkala, že mám nehty mazat Bepanthenem na změkčení a ségra zase říkala, že je už můžu ostříhat. Ale mám z toho strach, navíc jsem někde četla, že jsou ještě přirostlý a krvácely by :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.4.08 09:47

Preji pekny den!

Zebruuus, vitejte doma :srdce: Benik je moc krasnej! Preju vam pekne zvykani si! A na Tvuj prubeh porodu jsem vazne zvedava :?:

Vcera jsem mela peknou depku az jsem si z toho pobrecela. Uz toho na me zacina byt nejak moc. Vsichni kolem rodi, u nas to vubec nevypada… Za tyden nas ma byt v byte o dva lidi vic (ta navsteva z USA) a ja budu mit doma nekolika denni mimco nebo jeste budu v porodnici, manzelovi nechteji dat dovolenou (puvodne jsme chteli aby byl doma 14 dnu a ted mu sefove vymysleli, ze by mu dali volno ty dva patky po svatcich :evil: :? ) a navic ted chodi z prace pozde, stve me, jak jsem neohrabana a jak mi vsichni venku cumi na pupek a znami se porad ptaji, jestli uz neco… Vim, ze se lidem deji mnohem horsi veci, ale nejak me to vsechno dohromady zmaha :cry: :cry: :cry:
Omlouvam se za vylev, ale nejak to ven muselo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.4.08 10:09

Jeee a Amazonka uz dnes bude mit Denisku u sebe! Snad to pujde hladce a holky budou brzy spolu :D

Zebrus, ja ti neporadim ani s jednim, ale neboj, za chvili budes radit ty mne :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.4.08 10:18

Zebruško nehtíky bych ostříhala,Vítek je měl taky pěkně dlouhé,jen ty přečuhující konečky opatně,když bude spát.
Na kojení budím,když se nevzbudí sám dříve,tak po třech hodinách,aby se dělalo mlíčko :wink: Večer ho nakojím,než jdu spát,tak kolem jedenácté a pak ho nechám,až se vzbudí sám.
A rodný list pro Beníka máš?
Sab Simplex nedávám,ani pořádně nevím,co to je :oops:

Evelínko vydrž,všechno bude dobré! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.4.08 10:32

Zebruš, můžu ti napsat svůj názor a zkušenost s Radimkem. Já jsem v noci nebudila, ale řídila jsem se podle toho jak se mi zdál spokojený, kdyby pil málo a byl hladovej, tak bych ho budila, ale jestli beník pije dobře a nezdá se ti, že by nějak strádal, tak bych ho nechala ať spinká, aspoň si zvykne s pát v noci. (on by se sám ozval, kdyby měl nějaký nedostatek :wink: )

A ty nehtíky, jsem po návratu z porodnice, když malej spal trochu ostříhala, neboj se, nejsou přirostlý, jen obrať ručičku dlyní nahoru a uvidíš, kolik přečuhuje a neboj se. Oni se miminka stejně škrábou i krátkými nehtíky. Nebo použij dětský pilníček na nehty, ale já sttříhala, protože jedné mamince v porodce se stalo, že si mimi ten nehítek zatrhlo a to je pak blbý. Mimi spěj teď hlubokým spánkem, tak se skuz podívat a uvidíš.

Nám taky moc nevyhovoval ten sab simplex a používala jsem něco jiného, ale už nevím ten název. Sab simplex jsem myslím dávala asi5 kapek. Ale ten druhý výrobek měl pumpičku a tak to bylo lepší, už to bylo nadávkovaný.

Užívej si pokladu a bude to chvilku trvat, než najedete na nějaký režim, ale tatínkové, to většinou snášejí hůř než my (a to nemusejí vztávat syčáci :wink: :wink: )

Evelin: to je mi teda pěkně líto, že manžel nedostane dovču, páč když se narodil Radimek, tak můj manžel musel být taky v práci, páč měli všichni dovolenou a nikdo tam nebyl, ale zvládli jsme to, aspoň chodil brzo domů. Tak to nějak vydrž a ty návštěva, to taky chápu. Já měla co dělat sama se sebou, natož se třeba jen tvářit nějak společensky :oops: :oops: . Držímpalce ať to všechno dobře dopadne.

Lenčo: to doufám že jsem ho trochu popohnala :? , furt šimrám a hladím bříško a že jako bysme už chtěli aby byl tady a tak a on furt nic, tak měl včera trochu vzrůšo, ale nevím. Uvidíme, přestávám to řešit, páč bych přemýšlela o té tchýni, která má dovču příští týden :twisted: . Tak se nechci stresovat. On ani manžel nechce aby si vzala Radimka k sobě a ke svému příteli, páč on ho furt okřikuje, jednou mu vadí že mluví moc nahlas, pak mu vadí zase něco jiného, prostě si odvykl na malé děti a teď mu všechno vadí, tak manžel nechce aby tam Radimek byl - to je hezké že takhle na něj myslí, ani by mne nenapadlo, že si toho manžel všimnul. :wink:

Jdu se natáhnout a hladit a mluvit na bříško a hladit a hladit a hladit :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.4.08 11:25

Holky chtěla jsem se zeptat,jestli už máte nad postýlkou ten kolotoč,já nevím,jestli už ho tam mám dát,nebo je ještě brzo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.4.08 11:48

Jéé Zebruško, vítejte doma :srdce:

Adél já ho tam mám, jen tam ještě nemám to mimčo :lol: :lol:
Asi to teď ještě moc nevnímají, ale pokud ti tam nepřekáží. Já už ho asi težko sundám, protože to by mi u velitele Jíři asi neprošlo :lol: Jo a mimoto vše nejlepší Jiříčkovi k svátku! :-)
My jsme nesli do školky dnes bonbónky, tak byl Jířa důležiťák!

Jsem teď ty poslední dny nějaká aktivní, navíc co máme auto jsem nejela busem a teď jsem si ho užila hnedle 3× do týdne. Byla jsem dnes ještě koupit klukům nějaký hadérek k svátku, akorát mě pořád napadalo, co bych dělala kdyby mi jak na potvoru v tom skákajícím autobusu praskla voda. No na těch čalouněných sedajdách asi nic moc! :roll: :lol: Ale žádné vzrůšo se nekonalo, jen mě teď šíleně bolí nohy a to musím za chvíli ťapat pro Jurajdu do školky.

Večer se vrhnu na seznámek, Amazonka se ještě neozvala, tak uvidíme. No snad jí tam berušku moc netrápí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
24.4.08 11:51

Lucy dík a nápotopně : Juráškovi všechno nejlepší k svátku a hodnou maminku :wink: :huban: :-) :srdce:

Já upeču svým Jirkům bábovku :)

Amazonce držíme palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.4.08 11:55

Jirkům a Jiříčků i Juráškům přejem vše nejlepšííííí :srdce: :srdce: :srdce: :-) :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.4.08 12:02

Ahoj holky! V absolutní rychlosti, jelikož nestíííííííííííííhááááááááááám :( :( :(

Máme nová MIMINKA!!!!!!!!!!!

Trochu opožděně hlásím narození dalšího dubňátka-Adámka-narodil se v pondělí odpoledne, 51 cm a 3100g Janusa

Ahoj holkxy, takse přidávávm do zástupu maminek :D Dnes v 5.21 se nám narodil Ondrášek. Je to drobeček. Má 2.15 kg a 48 cm, ale je v pořádku Mějte se krásně. Jena Holkám a miminkům obrovitánská gratulace!!!!!!!! Přejeme s Adámkem hodně zdravíčka, štěstíčka a mlííííčka :dance: :dance: :dance: :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.4.08 12:32

Zebruš: Vítej doma! :dance: :srdce: Já mám taky pořád kupu dotazů :lol: :wink: 8) Zběhneme se :wink: Nehtíky nám ostříhali v porodce a doma jsme je ještě nestříhali…

Holky, taky jsem se chtěla zeptat (asi na blbý dotaz, ale zajímá mě…): Jak počítáte dobu mezi kojením?? Od začátku kojení do dalšího začátku? Nebo od konce kojení do dalšího začátku?
My to zatím máme od začátku do dalšího začátku a to ho budím tak po třech hodinách, když si neřekne sám jinak :lol: :lol:
Dneska jsem v noci spali mezi kojením 6 HODIN 8O 8O Asi ho budu muset budit po čtyřech hodinkách, jelikož pak neví, jak přes den zachrápat a to musíme houpat a houpat :roll: :lol:

Zatím pa pa, snad vás večer dočtu a dopíšu :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital